|
11.02.2012 08:13 -
Re: Hlášky vo Francúštine
|
2449736
|
|
|
Pablik1
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 409 |
|

|
Darja napsal(a): Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou. A ty hlášky si projeď podle toho návodu, máš to tam rovnou z fj do čj. A když nevíš, jakou tam máš hlášku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá  nenené Darjo displeye jsou o.k.akorát nějako nezvládají mrazy kolem -15až-20st.C to myslím že bude blbnout každému stejně jako mobil.no nic přepnu p.c.do francie a postupně jak se budou psát hlášky tak to budu hledat dle manualu který mám stažený od té doby co jsem kůpil c-5 a pak přes google to nějako přeložím.já se ptal jestli náhodou si někdo už stím nedal práci a nemá to v aj.protože některé hlášky se objevily díky extr.mrazům a už se nemusí objevit(třeba rusáci poručí větru atd.a ten mráz budou fučet na aljašku a ne do eu.)
Jestli mihotá displej, tak chcípá telematika. Začni shánět novou. A ty hlášky si projeď podle toho návodu, máš to tam rovnou z fj do čj. A když nevíš, jakou tam máš hlášku, tak asi návod ti k tomu, co udělat, nikdo nedá:nevim nenené Darjo displeye jsou o.k.akorát nějako nezvládají mrazy kolem -15až-20st.C to myslím že bude blbnout každému stejně jako mobil.no nic přepnu p.c.do francie a postupně jak se budou psát hlášky tak to budu hledat dle manualu který mám stažený od té doby co jsem kůpil c-5 a pak přes google to nějako přeložím.já se ptal jestli náhodou si někdo už stím nedal práci a nemá to v aj.protože některé hlášky se objevily díky extr.mrazům a už se nemusí objevit(třeba rusáci poručí větru atd.a ten mráz budou fučet na aljašku a ne do eu.)
|
|
|
|
|
|
11.02.2012 11:24 -
|
2449785
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6892 |
|

|
tam je len zopar nic nehovoriacich hlasok
antipollution fault poznas
top up washer level poznas
top up engine oil tu uz bolo pisane
top up coolant level rovnako, asi kazda hlaska co vybehla uz tu niekde na fore ma aj vlakno
tam je len zopar nic nehovoriacich hlasok
antipollution fault poznas
top up washer level poznas
top up engine oil tu uz bolo pisane
top up coolant level rovnako, asi kazda hlaska co vybehla uz tu niekde na fore ma aj vlakno
|
|
|
|
11.02.2012 11:45 -
|
2449802
|
|
|
jumep