Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Hlášky vo Francúštine
martinpad
07.12.2016 14:57 - Re: Hlášky vo Francúštine
99
Ahoj všichni, od včera jsem čerstvým majitelem C5 III 2,0 HDI 120kw Automat a jelikož mám Auto z Itálie tak na mě mluví Italsky Mám model po faceliftu 2011 s navigací, ale rádio bez MP3. Chtěl bych poprosit někoho zkušeného, kdo by mi poradil s těmito věcmi:
1) Potřeboval bych přehodit jazyk do Češtiny (nebo nahrát Češtinu pokud tam není, za nějakou rozumnou cenu) Eventuelně to přehodit alespoň do AJ. Žádné CD k autu nemám a v menu jsem změnu jazyka nikde nenašel.
2) palubní počítač mi ukazuje spotřebu v km/l lze to změnit na klasický údaj l/100km?
3) Předchozí majitel nějakým ubrousem poškrábal Display navigace, zle to nějak zachránit? novou rohodně kupovat nebudu
4) V rádiu mám SD kartu s mapamy, někdo zde psal, že po faceliftu by šla tato SD karta nahradit jinou s MP3, máte s tím ještě někdo zkušenost? Protože navigaci používám stejně v mobilu, která je aktuálnější a uživatelsky příjemnější.
5) FAP mám společně s katalyzatorem - v Citroenu mi změřili zanesení 77% a dojezd do zaplnění filtru ještě 58tis km. Mám nechat filtr řešit již teď s předstihem nebo počkat až se zaplní na cca 99 a více %? Doporučujete výměnu za repas v Citroenu, kde mi řekli 28tis a nebo čištění advanpure, kde mi to komplet spočítali za 15 tis a údajně se dostanou na 95% vyčištění. Či doporučujete jinou technologii? Připomínám, že to mám společně s katíkem. Jinak Auto má najeto 200tis km a dle proveření citroena to souhlasí, takže jaký postup s FAP doporučujete? Děkuji mockrát za pomoc a kdyby se našel někdo z okolí Prahy/Kolína tak se stejným autem, tak bych se rád sešel, pokecal získal pár dobrých rad k autu

díky moc a mějte se

Martin

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator