Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Informační zprávy palubního počítače / Level of diesel antipollution aditivum low
|< < 1 2 3 4
22.11.2011 10:17 - Re: Level of diesel antipollution aditivum low 2426654
milek
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi ExclusivePočet příspěvků: 13

Začátečník Poslat soukromou zprávu
Obrázek auta s puntíkem v místě víčka nádrže mi skákal taky. Bádal jsem (i na diagnostice jsem kvůli tomu byl), pak jsem zjistil, že mi ve víčku nádrže chybí jeden magnet. Vzal jsem takový ten magnetický obrázek co se "lepí" na lednici, magnet z něj oštípal do přibližného tvaru štípačkami, na brusce doladil ostré hrany, epoxydem zalepil do víčka. A svítící puntík zmizel.
CITROËN Spirit
Jste ochotný pomoci autokolegovi v nouzi zdarma nebo jenom za náklady?
Zaregistrujte se na CCCA. Společný projekt BX,C5,XM a citroën klubu.
www.ccca.cz

22.11.2011 11:27 - Re: Level of diesel antipollution aditivum low 2426665
lemac
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 17
milek napsal(a):
Obrázek auta s puntíkem v místě víčka nádrže mi skákal taky. Bádal jsem (i na diagnostice jsem kvůli tomu byl), pak jsem zjistil, že mi ve víčku nádrže chybí jeden magnet. Vzal jsem takový ten magnetický obrázek co se "lepí" na lednici, magnet z něj oštípal do přibližného tvaru štípačkami, na brusce doladil ostré hrany, epoxydem zalepil do víčka. A svítící puntík zmizel.

Hustý, prava že na diagnostice to vlastně psalo chybějící víčko nádrže. A taky pravda, že víčko je neorigo (myslel jsem, že s magnetem, ale asi to bude nějakej univerzál bez magnetu). Díky za tip!

22.11.2011 13:46 - Re: Level of diesel antipollution aditivum low 2426672
polpot
Město: J. hradec, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v ExclusivePočet příspěvků: 7
minulý týden infineum cena 3300 v pegueotu v praze, dolití cca 45 minut sám, vynulování 15 minut u p. hejdy v J. Hradci za 200 Kč

|< < 1 2 3 4

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator, eGaraz