| |  |
|
16.11.2011 20:30 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2425520
|
|
|
tomikku
|
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 79 |
|
|
ja po espasku nepokukoval ja ho měl ale byl fakt moc velky a tchan má Vito a tchyně galaxinu taže pokud potřebujeme něco převézt není problém
ja po espasku nepokukoval ja ho měl :-)))) ale byl fakt moc velky a tchan má Vito a tchyně galaxinu taže pokud potřebujeme něco převézt není problém
|
|
|
|
|
|
09.01.2012 10:43 -
|
2438255
|
|
|
miraltm
|
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 43 |
|

|
C5 byla jasná volba, je to můj čtvrtý citroen (předtím xantia, ZX, xsara picasso). občas je to u nás jak na srazu citroenů, všichni kámoši jsou stejně postižení.
po čtyřech letech denního dojíždění 150km denně už jsem tu hydrauliku pod zadkem postrádal
C5 byla jasná volba, je to můj čtvrtý citroen (předtím xantia, ZX, xsara picasso). občas je to u nás jak na srazu citroenů, všichni kámoši jsou stejně postižení.
po čtyřech letech denního dojíždění 150km denně už jsem tu hydrauliku pod zadkem postrádal
|
|
|
|
09.01.2012 11:15 -
|
2438268
|
|
|
bobe
|
|
|
U mě se vystřídalo několik BX, nějáké to Xm a několik Xantii. A důvod proč jsem se rozhodl jít do C5?
V loni mne během půl roku dvakrát nabourali. Obě Xantie na odpis, zlomená karoserie. Tak jsem si říkal že bude snad C5 o něco bezpečnější auto.
U mě se vystřídalo několik BX, nějáké to Xm a několik Xantii. A důvod proč jsem se rozhodl jít do C5?
V loni mne během půl roku dvakrát nabourali. Obě Xantie na odpis, zlomená karoserie. Tak jsem si říkal že bude snad C5 o něco bezpečnější auto. :-)
|
|
|
|
09.01.2012 21:15 -
|
2438530
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
u tebe, bobe, to byla jen otázka času bo se známe už od 2004? Jsem to věděla, že se k nám přidáš
u tebe, bobe, to byla jen otázka času :D bo se známe už od 2004? :-)))) Jsem to věděla, že se k nám přidáš :palec
|
|
|
|
09.01.2012 21:29 -
|
2438555
|
|
|
bobe
|
|
|
Vždyť víš že jdu tam kde jseš i ty  Jo jo už to bude tak nějak 2004 že to utíká viď? 
No ale C5 v kombíku a ještě v automatu, kdo by odolal a za ty peníze  
Vždyť víš že jdu tam kde jseš i ty :-):-) Jo jo už to bude tak nějak 2004 :-) že to utíká viď? :-)
No ale C5 v kombíku a ještě v automatu, kdo by odolal :-) a za ty peníze :palec:-d;-)
|
|
|
|
09.01.2012 21:40 -
|
2438567
|
|
|
bobe
|
|
|
jruze: Takhle skončila Xantuška když to do mne narvala Audi A6. Stál jsem do kopce na brzdách a odhodilo mne to skoro o 2 metry.
jruze: Takhle skončila Xantuška když to do mne narvala Audi A6. Stál jsem do kopce na brzdách a odhodilo mne to skoro o 2 metry.
Přílohy: WP_000056.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 969217b ) - Staženo:97x. WP_000060.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 1127290b ) - Staženo:83x. |
|
|
|
11.01.2012 21:41 -
|
2439742
|
|
|
abart
|
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Tak přátelé, stal jsem se také hrdým vlastníkem C5. Můj "rodokmen" je následující:
Škoda 100 - asi mé nejlepší auto 
BX 1.9 TRI
Xantia 2.0i
Xantia 1.8i 16V
BX 1.9i 16V - to bylo jen na chvíli, ale požitek úúúúúžasnej
Xantia Break 2.0i 16V
Xantia Break 1.9 TD - můj první ropák a velký omyl, najeto měla asi 2x až 3x víc než na tacho (tacho 250 tis.)
Xsara 1.4i - jako druhé auto do rodiny
Renault Thalia - to byl druhý omyl (půl roku)
C5 - hurrráááá 
NO prostě hydraulika je hydraulika. Jen se teď s manželkou dohadujem, kdo s tím bude jezdit. No.... samozřejmě vyhraje ona.
Jen mě docela překvapilo, jak je obtížné sehnat slušnou C5 v benzínu. Všude samé HDI, najeto mraky km a otázka kolik k tomu stočeno.....
Tak přátelé, stal jsem se také hrdým vlastníkem C5. Můj "rodokmen" je následující:
Škoda 100 - asi mé nejlepší auto :-))))
BX 1.9 TRI
Xantia 2.0i
Xantia 1.8i 16V
BX 1.9i 16V - to bylo jen na chvíli, ale požitek úúúúúžasnej
Xantia Break 2.0i 16V
Xantia Break 1.9 TD - můj první ropák a velký omyl, najeto měla asi 2x až 3x víc než na tacho (tacho 250 tis.)
Xsara 1.4i - jako druhé auto do rodiny
Renault Thalia - to byl druhý omyl (půl roku)
C5 - hurrráááá :-d
NO prostě hydraulika je hydraulika. Jen se teď s manželkou dohadujem, kdo s tím bude jezdit. No.... samozřejmě vyhraje ona.
Jen mě docela překvapilo, jak je obtížné sehnat slušnou C5 v benzínu. Všude samé HDI, najeto mraky km a otázka kolik k tomu stočeno..... :-((((
|
|
|
|
26.01.2012 10:00 -
|
2444285
|
|
|
Zaborák
|
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|

|
Vzhledem k mému věku jsem těch autíček včetně Velorexu 250 vystřídal hodně, ale na hydraliku nedám dopustit! Jsem vozíčkář po úrazu na páteři a tak s výhodou používám u C5 nastavení výšky k snažšímu nasednutí za volant a průchodnosti auta terénem. A je to pohodlná, prostorná, čiperná strojovna a spotřeba na tak velké auto je také přijatelná. A nesmrdí naftou.
:-)Vzhledem k mému věku jsem těch autíček včetně Velorexu 250 vystřídal hodně, ale na hydraliku nedám dopustit! Jsem vozíčkář po úrazu na páteři a tak s výhodou používám u C5 nastavení výšky k snažšímu nasednutí za volant a průchodnosti auta terénem. A je to pohodlná, prostorná, čiperná strojovna a spotřeba na tak velké auto je také přijatelná. A nesmrdí naftou.:-d
|
|
|
|
26.01.2012 20:36 -
|
2444552
|
|
|
tomix
|
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
Pekna velka kara a ty kouleeeeeeeeeee pred tim Xantia
Ale nerikam ze jina auta nejsou OK
Pekna velka kara a ty kouleeeeeeeeeee:palec pred tim Xantia:palec
Ale nerikam ze jina auta nejsou OK
|
|
|
|
27.01.2012 08:53 -
|
2444737
|
|
|
Roozena
|
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III 2.0 HDi 16V 143k FAP (103kW) | Počet příspěvků: 201 |
|

|
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěžujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorší auto) Velmi slušná spotřeba a bohužel také slušně drahé ND, což ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zaplať" Není to závoďák, ale svižnější jízdu zvládne a kdž na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké šlamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na slušné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (což je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k šáde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co špátné áááno?) Co však určitě dobré není je servis, za což nemůže auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl používat. Nechápu, jak je možné, že ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budiž...
Z mého pohledu budiž dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, že následné auto se liší od předchozího nemalou měrou i pro to, že uživatel nebyl příliš spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, že bych jej mít ještě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, že to auto má koule a shrnuto - je to tak...
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěžujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorší auto) Velmi slušná spotřeba a bohužel také slušně drahé ND, což ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zaplať" Není to závoďák, ale svižnější jízdu zvládne a kdž na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké šlamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na slušné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (což je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k šáde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co špátné áááno?) Co však určitě dobré není je servis, za což nemůže auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl používat. Nechápu, jak je možné, že ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budiž...
Z mého pohledu budiž dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, že následné auto se liší od předchozího nemalou měrou i pro to, že uživatel nebyl příliš spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, že bych jej mít ještě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, že to auto má koule a shrnuto - je to tak... :-)
|
|
|
|
27.01.2012 09:43 -
|
2444753
|
|
|
C5stepan
|
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Auto samec. Které jiné má "štyry gule"?
Auto samec. Které jiné má "štyry gule"?
|
|
|
|
28.01.2012 09:31 -
|
2444988
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
to byl ftip
to byl ftip :nevim
|
|
|
|
28.01.2012 14:42 -
|
2445046
|
|
|
BERY
|
|
Město: Pustá polom, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 75 |
|

|
jojo, C5 se dělá ve verzi Nadsamec a Ultrasamec
jojo, C5 se dělá ve verzi Nadsamec a Ultrasamec :-)
|
|
|
|
28.01.2012 15:19 -
|
2445049
|
|
|
Henry
|
|
|
Zapomínáte na "C5 female" ta je BEZ kulí.
Zapomínáte na "C5 female" ta je BEZ kulí.
|
|
|
|
26.02.2012 08:19 -
|
2453906
|
|
|
Shakal007
|
|
Město: Litovel, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Tak jestli se můžu přidat do diskuse C5 je moje třetí auto, první byla Škoda Rapid 136, pak jsme přešli na Xantii a nakonec jsem si dotáhl loni C5 z Německa, samozřejmě co jsme měli Xa, tak už jsem žádnýho pružináče nechtěl a jen hydro
Tak jestli se můžu přidat do diskuse C5 je moje třetí auto, první byla Škoda Rapid 136, pak jsme přešli na Xantii a nakonec jsem si dotáhl loni C5 z Německa, samozřejmě co jsme měli Xa, tak už jsem žádnýho pružináče nechtěl a jen hydro
|
|
|
| |
|
|