| | |
28.09.2016 21:10 -
Re: Přední pístnice - únik LDS apod. / C5 III
|
2998067
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Můj názor je, e propruení na horizontu na to taky nebude mít vliv.
Kdy najídím autem na vlek tak jde skoro vdy zadek tahače jak X7 tak i C6 co vzduchu a to mám v jízdní poloze. Vdy si zapomenu dát servisní a ani na jednom autě nemám problém. Některé auta tečou dokola, jiné nemají problém.
To samé na STK. z jízdní polohy ti to odlehčí kdy najede na ploiny a kontroluje čepy. Taky to nikdo nedá do servisní polohy.
Můj názor ale je e kdy u začne téct tak vyměním píst za 7500,- a nepláču. Vem si vzduchový měch na Merglu nebo Olympiádě a má to za 25 000,- ks.
Kadá sranda něco stojí...... Opice = banány
Můj názor je, e propruení na horizontu na to taky nebude mít vliv.
Kdy najídím autem na vlek tak jde skoro vdy zadek tahače jak X7 tak i C6 co vzduchu a to mám v jízdní poloze. Vdy si zapomenu dát servisní a ani na jednom autě nemám problém. Některé auta tečou dokola, jiné nemají problém.
To samé na STK. z jízdní polohy ti to odlehčí kdy najede na ploiny a kontroluje čepy. Taky to nikdo nedá do servisní polohy.
Můj názor ale je e kdy u začne téct tak vyměním píst za 7500,- a nepláču. Vem si vzduchový měch na Merglu nebo Olympiádě a má to za 25 000,- ks.
Kadá sranda něco stojí...... Opice = banány
|
|
04.10.2016 11:01 -
|
2999608
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
jde o to , e výrobce někdy etří za kadou cenu a pak jsou s tím spojené úplně zbytečné problémy.....
jde o to , e výrobce někdy etří za kadou cenu a pak jsou s tím spojené úplně zbytečné problémy.....;-)
|
|
07.11.2016 23:03 -
|
3009765
|
|
Pedrox
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Zdravím,
trápí mě unik LDS z PP kola, myslel jsem e mám v háji pístnici, (levou jsem u jednou měnil potom co mi odborně zvedly aut na heveru) ale po ohledání jsem zjistil, e únik není z pístnice, ale e LDS stéká z hora někde z pod nádobky, konkrétně kabelový svazek vedoucí do motoru pod nádrkou je mokrý, odkud vak teče LDS jsem nenael. Unik není stálý, třeba více ne měsíc je pod autem sucho, a najednou je dalí den pod PP kolem loue. pak zase nic..... Tlak v systemu je , kdy povolím víčko, tak si to odfoukne. LDS vdy doplním , ve se po nějakém čase opět opakuje. Auto se zvedá nahoru, dolu, v jednotce podvozku není ádná uloená chyba.
Kromě uniku se začlo auto chovat co se odpruení týče divně, nevím jak to konkrétně popsat ale nestabilně, jako u normálního auta, kde jsou v háji tlumiče - auto se občas rozkýve ze strany na stranu, koule asi budou OK, auto lehce stlačím na vech stranách. Nevím jestli to souvisí s tím nepravidelným uníkem... nemá někdo nějaký nápad nebi zkuenost?
Dík
P
Zdravím,
trápí mě unik LDS z PP kola, myslel jsem e mám v háji pístnici, (levou jsem u jednou měnil potom co mi odborně zvedly aut na heveru) ale po ohledání jsem zjistil, e únik není z pístnice, ale e LDS stéká z hora někde z pod nádobky, konkrétně kabelový svazek vedoucí do motoru pod nádrkou je mokrý, odkud vak teče LDS jsem nenael. Unik není stálý, třeba více ne měsíc je pod autem sucho, a najednou je dalí den pod PP kolem loue. pak zase nic..... Tlak v systemu je , kdy povolím víčko, tak si to odfoukne. LDS vdy doplním , ve se po nějakém čase opět opakuje. Auto se zvedá nahoru, dolu, v jednotce podvozku není ádná uloená chyba.
Kromě uniku se začlo auto chovat co se odpruení týče divně, nevím jak to konkrétně popsat ale nestabilně, jako u normálního auta, kde jsou v háji tlumiče - auto se občas rozkýve ze strany na stranu, koule asi budou OK, auto lehce stlačím na vech stranách. Nevím jestli to souvisí s tím nepravidelným uníkem... nemá někdo nějaký nápad nebi zkuenost?
Dík
P
|
|
07.11.2016 23:32 -
|
3009777
|
|
jumep
|
|
|
prasknuta nadrzka?
prasknuta nadrzka?
|
|
08.11.2016 09:13 -
|
3009803
|
|
jruze
|
|
|
zkontroluj vratku , pokud to teče z konektoru - je plná elektronika = rozebrat , odmastit elektroniku,vyměnit O krouky na elektroventilech(nebo vyměnit čerpadlo)
zkontroluj vratku , pokud to teče z konektoru - je plná elektronika = rozebrat , odmastit elektroniku,vyměnit O krouky na elektroventilech(nebo vyměnit čerpadlo);-)
Přílohy: propojení nádobka čerpadlo.jpg ( 353965b ) - zpětné vedení x.jpg ( 185380b ) - |
|
08.11.2016 11:17 -
|
3009856
|
|
Pedrox
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Moc děkuji.
S tou nádobku mě to napadlo, ale to by nedrela tlak, povolil jsem 2 rouby co drí nádobku na , sundal co se dalo okolo, vypadá e to teče pouze ve předu v místech, kde je ten připojovovací konektor a ty trubky co jsou pod ním, vude jinde to je zdá se suché. Sundal jsem plátěnku, co kryje konektor, a ta je ve uvnitř z 1/3 plná oleje, take to vypadá na tu elektroniku motoru jak píe jrue.... Dík moc za obrázky připojení, jsou uitečné. Snad i podle toho přijdu na to jak to celé bez pokození demontuju. Nějaký tip, jak jednodue vypustit LDS ?
vymetu gará a postím se do toho . Jetě jednou dík. P
Moc děkuji.
S tou nádobku mě to napadlo, ale to by nedrela tlak, povolil jsem 2 rouby co drí nádobku na , sundal co se dalo okolo, vypadá e to teče pouze ve předu v místech, kde je ten připojovovací konektor a ty trubky co jsou pod ním, vude jinde to je zdá se suché. Sundal jsem plátěnku, co kryje konektor, a ta je ve uvnitř z 1/3 plná oleje, take to vypadá na tu elektroniku motoru jak píe jrue.... Dík moc za obrázky připojení, jsou uitečné. Snad i podle toho přijdu na to jak to celé bez pokození demontuju. Nějaký tip, jak jednodue vypustit LDS ?
vymetu gará a postím se do toho :-). Jetě jednou dík. P
|
|
08.11.2016 13:48 -
|
3009898
|
|
jruze
|
|
|
Pedrox napsal(a): Moc děkuji.
vymetu gará a postím se do toho . Jetě jednou dík. P
Kontaktuj Pata jestli ví kde sehnat ty O krouky a jaké - u jsem toto tu měl několikrát , ale protoe tu mám spoustu čerpadel tak v mém případě je jednoduí dát jiné ne řeit O krouky.
Kontaktuj Pata jestli ví kde sehnat ty O krouky a jaké ;-) - u jsem toto tu měl několikrát , ale protoe tu mám spoustu čerpadel tak v mém případě je jednoduí dát jiné ne řeit O krouky.
|
|
22.12.2016 13:11 -
|
3022272
|
|
cacaminek
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Zdravím přátelé mám problém rosí mi obě přední pístnice a rozhodl jsem se, e je přes zimu vyměním ale zajímalo by mě jak velký problém to bude. Máte někdo nějakou zkuenost nebo popis aspoň zevrubný jak postupovat? Dále mě napadlo jestli nenechat popřípadě vyměnit ty koule. Kdy budou nové pístnice tak i koule nebo je mám nechat někde změřit? Máte na někoho tip okolí Prahy Příbramy? Do citrona se mi s tím nechce určitě by mě tam zase nasrali.... Díky moc za odpověď
Martin
Zdravím přátelé mám problém rosí mi obě přední pístnice a rozhodl jsem se, e je přes zimu vyměním ale zajímalo by mě jak velký problém to bude. Máte někdo nějakou zkuenost nebo popis aspoň zevrubný jak postupovat? Dále mě napadlo jestli nenechat popřípadě vyměnit ty koule. Kdy budou nové pístnice tak i koule nebo je mám nechat někde změřit? Máte na někoho tip okolí Prahy Příbramy? Do citrona se mi s tím nechce určitě by mě tam zase nasrali.... Díky moc za odpověď
Martin
|
|
22.12.2016 13:29 -
|
3022278
|
|
jumep
|
|
|
gule musia ist dole, odpojit trubku (cize odtlakovany system)
potom povolit poloos, tycku stabilizatora, spodny uchyt ramena, rameno vyklopit, povolit horne 3 sroby co drzia piestnicu a tuto vybrat a potom namontovat novu
gule je dobre premerat a ked uz, tak asi potom vsetky
gule musia ist dole, odpojit trubku (cize odtlakovany system)
potom povolit poloos, tycku stabilizatora, spodny uchyt ramena, rameno vyklopit, povolit horne 3 sroby co drzia piestnicu a tuto vybrat a potom namontovat novu
gule je dobre premerat a ked uz, tak asi potom vsetky
|
|
22.12.2016 14:03 -
|
3022289
|
|
cacaminek
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 30 |
|
|
Vechny na autě nebo vechny na předku? Kolik jich je? Je moné e jsou po 230 000 Kč v prdeli?
Vechny na autě nebo vechny na předku? Kolik jich je? Je moné e jsou po 230 000 Kč v prdeli?
|
|
22.12.2016 14:12 -
|
3022294
|
|
jumep
|
|
|
to je dost individualne v akom stave su
celkovo ked uz to robit, takze aj zadok
je ich 7, ale o guliach je tu dost popisaneho v spravnom vlakne
to je dost individualne v akom stave su
celkovo ked uz to robit, takze aj zadok
je ich 7, ale o guliach je tu dost popisaneho v spravnom vlakne
|
|
22.12.2016 17:21 -
|
3022438
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
U X7 muzou byt klidne koule KO. Hlavne predni odchazi moc. Jinak jeste povoluji horni sroub co drzi pomocne rameno a hlinikovou tehlici. Musi dolu nadkoli ale podle me je to lepsi postup.
U X7 muzou byt klidne koule KO. Hlavne predni odchazi moc. Jinak jeste povoluji horni sroub co drzi pomocne rameno a hlinikovou tehlici. Musi dolu nadkoli ale podle me je to lepsi postup.
|
|
27.02.2017 23:42 -
|
3044930
|
|
Braun
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Mám dotaz, porád jsem konkrétně nenasel, zda se to tečení té LDS kapaliny z pístnnice dá opravit ( krom drahé vyměny?) nějaké pretesnení apod..
Mám dotaz, porád jsem konkrétně nenasel, zda se to tečení té LDS kapaliny z pístnnice dá opravit ( krom drahé vyměny?) nějaké pretesnení apod..
|
|
01.03.2017 16:05 -
|
3045235
|
|
Braun
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 9 |
|
|
na kolik vyjdou nové tlumiče?
na kolik vyjdou nové tlumiče?
|
|
01.03.2017 16:38 -
|
3045236
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
5,8k zadní za kus, přední cca 7,6k za kus a nebo eshop c.troeny.eu tam mají přední 6 790,-/Ks
5,8k zadní za kus, přední cca 7,6k za kus a nebo eshop c.troeny.eu tam mají přední 6 790,-/Ks ;-)
|
|
01.03.2017 18:13 -
|
3045286
|
|
Braun
|
|
|
ty jo, tak to me z toho mr***!!
ty jo, tak to me z toho mr***!! :-(
|
|
13.04.2017 18:11 -
|
3059201
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak mne taky čeká výměna předních pístnic. Otázka je kolik litrů lds je třeba zakoupit při výměně?
Tak mne taky čeká výměna předních pístnic. Otázka je kolik litrů lds je třeba zakoupit při výměně?
|
|
| |
|
|