|
12.03.2011 19:07 -
Problém s výškou na zadní nápravě
|
2377442
|
|
|
bretislav
|
|
Město: Karvina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
ahoj.mam problem potrebuji poradit nebo mne na nekoho odkazat.zadni naprava na me C5(2003)najednou klesla a nechce na horu do polohy normal.pradni naprava normalne reaguje na zmenu polohy.kdyz vypnu motor tak cerpadlo pro hydrauliku se stale toci a na zadni naprave neco sici ale tekutina zadna netece.dik
ahoj.mam problem potrebuji poradit nebo mne na nekoho odkazat.zadni naprava na me C5(2003)najednou klesla a nechce na horu do polohy normal.pradni naprava normalne reaguje na zmenu polohy.kdyz vypnu motor tak cerpadlo pro hydrauliku se stale toci a na zadni naprave neco sici ale tekutina zadna netece.dik
|
|
|
|
|
|
12.03.2011 19:57 -
Re: Problém s výškou na zadní nápravě
|
2377469
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
pokial tam skutocne nieco tlaci, tak len pod to vliezt a najst kde co poslo
inak by to najskor mohol byt vyskac
pokial tam skutocne nieco tlaci, tak len pod to vliezt a najst kde co poslo
inak by to najskor mohol byt vyskac
|
|
|
|
27.11.2011 13:47 -
Neklesá zadní náprava
|
2427986
|
|
|
ivo
|
|
Město: Žernovník, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj,
prosím o pomoc při řešení následujícího problému:
- při výměně zadního pravého kola (podvozek zvednutý) začalo samovolně po sundání kola dočerpávání. Po nasazení kola a spuštění do jízdní polohy zůstal zadek viset nahoře a nejde spustit. Jízda jak v traktoře. Kontroloval jsem výškový korektor a ani po přesunutí nahoru i dolů se podvozek nevrátil. Může to být konektor? Nebo prosím nějakou fotku, jak má být správně nastavený korektor.
Děkuji
Ahoj,
prosím o pomoc při řešení následujícího problému:
- při výměně zadního pravého kola (podvozek zvednutý) začalo samovolně po sundání kola dočerpávání. Po nasazení kola a spuštění do jízdní polohy zůstal zadek viset nahoře a nejde spustit. Jízda jak v traktoře. Kontroloval jsem výškový korektor a ani po přesunutí nahoru i dolů se podvozek nevrátil. Může to být konektor? Nebo prosím nějakou fotku, jak má být správně nastavený korektor.
Děkuji
|
|
|
|
27.11.2011 14:21 -
Re: Neklesá zadní náprava
|
2427993
|
|
|
jruze
|
|

|
Má být směrem dolů. Jinak když se na něj podíváš tak je krz páčku dirka a v korektoru také - to le základní nastavení(není to poloha ve které má jít připojit tyčka s kloubky !!! - je to +- ) pokud máš kanál vyzkoušej jestli reaguje výška auta na jeho pohyb - pokud ne nebo blbne je to korektor(cena je kolem 1000,-) - nebo potom otestovat na diag popř. seřídit výšku,ale sama se nepředělá -jedině že nebyl dostatečně dotažen držák na stab. a přetočilo se to (nepravděpodobné.)
Má být směrem dolů. Jinak když se na něj podíváš tak je krz páčku dirka a v korektoru také - to le základní nastavení(není to poloha ve které má jít připojit tyčka s kloubky !!! - je to +- ) pokud máš kanál vyzkoušej jestli reaguje výška auta na jeho pohyb - pokud ne nebo blbne je to korektor(cena je kolem 1000,-) - nebo potom otestovat na diag popř. seřídit výšku,ale sama se nepředělá -jedině že nebyl dostatečně dotažen držák na stab. a přetočilo se to (nepravděpodobné.)
|
|
|
|
29.11.2011 19:54 -
Re: Problém s výškou na zadní nápravě
|
2429365
|
|
|
ivo
|
|
Město: Žernovník, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Děkuji za popis. Nedalo mi to a oddělal jsem táhlo z korektoru. Po chvíli si auto sedlo až na zem. Ještě že jsem se mezitím šel projít. Jinak jsem byl tak trochu přimáčknutý Takže jse to zvedl a znovu nasadil. Od té doby to funguje. Podle ostatní diskuze se jeví jako nejjednodušší výměna korektoru. Auto má přetočený tachometr a má najeto přes 250 tisíc.
Ještě jednou díky za reakci a snad někde na cestě AHOJ.
Děkuji za popis. Nedalo mi to a oddělal jsem táhlo z korektoru. Po chvíli si auto sedlo až na zem. Ještě že jsem se mezitím šel projít. Jinak jsem byl tak trochu přimáčknutý :-(((( Takže jse to zvedl a znovu nasadil. Od té doby to funguje. Podle ostatní diskuze se jeví jako nejjednodušší výměna korektoru. Auto má přetočený tachometr a má najeto přes 250 tisíc.
Ještě jednou díky za reakci a snad někde na cestě AHOJ.
|
|
|
| |