Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Hydraulika, řízení, brzdy / Problém s výškou na zadní nápravě
12.03.2011 19:07 - Problém s výškou na zadní nápravě 2377442
bretislav
Město: Karvina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi BreakPočet příspěvků: 14
99 Poslat soukromou zprávu
ahoj.mam problem potrebuji poradit nebo mne na nekoho odkazat.zadni naprava na me C5(2003)najednou klesla a nechce na horu do polohy normal.pradni naprava normalne reaguje na zmenu polohy.kdyz vypnu motor tak cerpadlo pro hydrauliku se stale toci a na zadni naprave neco sici ale tekutina zadna netece.dik
AKCE AkUMULÁTOR OPEL 60AH za 1890,-
Nová baterie od GM, Kapacita 60Ah, Starovací proud 550A EN
Bezúdržbová baterie na klasické olověné bázi,Rozměry v mm: délka x šířka x výška: 235 x 165 x 173
www.c5club.cz/profiles/darja.html

12.03.2011 19:57 - Re: Problém s výškou na zadní nápravě 2377469
jumep
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACKPočet příspěvků: 6891

VIP Poslat soukromou zprávu
pokial tam skutocne nieco tlaci, tak len pod to vliezt a najst kde co poslo

inak by to najskor mohol byt vyskac

27.11.2011 13:47 - Neklesá zadní náprava 2427986
ivo
Město: Žernovník, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 13
Začátečník Poslat soukromou zprávu
Ahoj,
prosím o pomoc při řešení následujícího problému:
- při výměně zadního pravého kola (podvozek zvednutý) začalo samovolně po sundání kola dočerpávání. Po nasazení kola a spuštění do jízdní polohy zůstal zadek viset nahoře a nejde spustit. Jízda jak v traktoře. Kontroloval jsem výškový korektor a ani po přesunutí nahoru i dolů se podvozek nevrátil. Může to být konektor? Nebo prosím nějakou fotku, jak má být správně nastavený korektor.
Děkuji

27.11.2011 14:21 - Re: Neklesá zadní náprava 2427993
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1753

Uživatel Poslat soukromou zprávu
Má být směrem dolů. Jinak když se na něj podíváš tak je krz páčku dirka a v korektoru také - to le základní nastavení(není to poloha ve které má jít připojit tyčka s kloubky !!! - je to +- ) pokud máš kanál vyzkoušej jestli reaguje výška auta na jeho pohyb - pokud ne nebo blbne je to korektor(cena je kolem 1000,-) - nebo potom otestovat na diag popř. seřídit výšku,ale sama se nepředělá -jedině že nebyl dostatečně dotažen držák na stab. a přetočilo se to (nepravděpodobné.)

29.11.2011 19:54 - Re: Problém s výškou na zadní nápravě 2429365
ivo
Město: Žernovník, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X BreakPočet příspěvků: 13
Začátečník Poslat soukromou zprávu
Děkuji za popis. Nedalo mi to a oddělal jsem táhlo z korektoru. Po chvíli si auto sedlo až na zem. Ještě že jsem se mezitím šel projít. Jinak jsem byl tak trochu přimáčknutý Takže jse to zvedl a znovu nasadil. Od té doby to funguje. Podle ostatní diskuze se jeví jako nejjednodušší výměna korektoru. Auto má přetočený tachometr a má najeto přes 250 tisíc.
Ještě jednou díky za reakci a snad někde na cestě AHOJ.

29.11.2011 21:25 - Re: Problém s výškou na zadní nápravě 2429440
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1753

Uživatel Poslat soukromou zprávu
ivo napsal(a):
Děkuji za popis. Nedalo mi to a oddělal jsem táhlo z korektoru. Po chvíli si auto sedlo až na zem. Ještě že jsem se mezitím šel projít. Jinak jsem byl tak trochu přimáčknutý Takže jse to zvedl a znovu nasadil. Od té doby to funguje. Podle ostatní diskuze se jeví jako nejjednodušší výměna korektoru. Auto má přetočený tachometr a má najeto přes 250 tisíc.
Ještě jednou díky za reakci a snad někde na cestě AHOJ.

Vyměň korektor- udělal to jednou může to udělat znovu.(vypadá to že je na odchodu)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator, eGaraz