| |  |
|
22.02.2009 21:53 -
Re: service.citroen.com
|
387623
|
|
|
vlk
|
|
Město: žetec okr LN, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 59 |
|
|
alx napsal(a): uz fungujuuuuuuu  nova registrace a je to  DIC je ve formatu CZ12345678 (jak uz nekdo psal), a zrejme si ho nekde on-line overuji v nejake databazi, takze musi to byt DIC existujici firmy ..... zrejme
to si právě taky myslim skusim to bez diča,díkas za rady
uz fungujuuuuuuu :) nova registrace a je to :palec DIC je ve formatu CZ12345678 (jak uz nekdo psal), a zrejme si ho nekde on-line overuji v nejake databazi, takze musi to byt DIC existujici firmy ..... zrejme
to si právě taky myslim skusim to bez diča,díkas za rady
|
|
|
|
22.02.2009 22:37 -
|
387624
|
|
|
kask
|
|
Město: RpR, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 41 |
|

|
alx napsal(a): Je videt ze na tom pracuji, uz tam neni napis franzouzsky, ale:
POZOR: Přístup je vyhrazen pouze firmám. Pokud máte IČO, zaregistrujte se, prosím, znovu. Omlouváme se za způsobené potíže. *
a co zadat do kolonky "Mezinárodní DIČ:" ?
Podle výše popsaného postupu jsem se zaregistroval, jako firmu jsem zadal bla bla a DIČ jsem nevylňoval. Oni mi poslali Client Code, který vyplňuji jako ID. A něma problema
Podle výše popsaného postupu jsem se zaregistroval, jako firmu jsem zadal bla bla a DIČ jsem nevylňoval. Oni mi poslali Client Code, který vyplňuji jako ID. A něma problema:-p
|
|
|
|
22.02.2009 23:22 -
|
387625
|
|
|
vlk
|
|
|
|
jsem tam takýýý!6e prej jája a pája a teď jen vědět kde co najdu Ještě jednou díky za rady jste super part
jsem tam takýýý!6e prej jája a pája:palec:-d a teď jen vědět kde co najdu:-dJeště jednou díky za rady jste super part:palec
|
|
|
|
03.03.2009 11:47 -
|
520536
|
|
|
vlk
|
|
|
|
Zdravím všechnypřítomné!Prosim vás když zadám vin mého auta zobrazí se mi že je to neznámé číslo nebo něco tak.Co to jako znamená?Nemáte s tím nějakou zkušenost?
Zdravím všechnypřítomné!Prosim vás když zadám vin mého auta zobrazí se mi že je to neznámé číslo nebo něco tak.Co to jako znamená?Nemáte s tím nějakou zkušenost?:nevim
|
|
|
|
11.09.2009 20:10 -
|
1105546
|
|
|
Růža
|
|
Město: Horažďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 285 |
|

|
Zkoušel jste někdo i předplacené služby - Technická dokumentace ?
- Diagnostika ?
Je tam něco zajímavého a má cenu si to třeba na den předplatit?
Zkoušel jste také někdo objednávat si náhradní díly odtud k sobě domů?
Zkoušel jste někdo i předplacené služby - Technická dokumentace ?
- Diagnostika ?
Je tam něco zajímavého a má cenu si to třeba na den předplatit?
Zkoušel jste také někdo objednávat si náhradní díly odtud k sobě domů?
|
|
|
|
11.09.2009 20:36 -
|
1105547
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
ozvy sa mi na SZ
ozvy sa mi na SZ
|
|
|
|
15.10.2009 16:10 -
|
1107511
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěšně, ale zjišťuji že moc informací stejně odsud nezjistím. podle VIN karoserie zjistím jen takové všeobecné informace ohledně svého vozu, když ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni příslušenství se už dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drážkovaného řemenu, protože např. na .link. mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm až po 1753 mm.)
Při návštěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho příslušenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé položky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.
Takže dotaz je : můžete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u všeobecných informací (zřejmě neplacená verze)?
2 týdny zpět jsem se registroval na stránky service.citroen.com a úspěšně, ale zjišťuji že moc informací stejně odsud nezjistím. :-(((( podle VIN karoserie zjistím jen takové všeobecné informace ohledně svého vozu, když ale chci přejít na podrobnosti - tedy náhradní díly zobrazí se mi jen ta 1. "obrazová" část auta , kdy se mohu podívat jen na "obrázek" motoru, karoserie, podvozku atd. , ale po kliknutí třeba na Motor , kdy chci zjistit třeba údaje o řemeni příslušenství se už dál nedostanu... (Potřeboval jsem zjistit rozměr 6-ti drážkovaného řemenu, protože např. na http://www.e-cat.cz/ mi to pro moji verzi ukazovalo délku řemene od 1736 mm až po 1753 mm.)
Při návštěvě servisu auto Tichý Havířov (Peugeot, Citroën, Ford) mi pracovník servisu najel právě na stránky service.citroen.com (zřejmě plná - placená verze pro servisy) a hned po rozkliknutí motoru a jeho příslušenství se mu vzápětí zobrazily jednotlivé položky, včetně vyobrazení... no a délka toho mého řemene je 1740 mm.
Takže dotaz je : můžete se dostat dále ne těchto stránkách ? Nebo jste skončili tam, kde já - tedy u všeobecných informací (zřejmě neplacená verze)?
|
|
|
|
15.10.2009 17:05 -
|
1107513
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
melo by to normalne jit..spis budes mit problem ze nemas naintalovany prohlizec
melo by to normalne jit..spis budes mit problem ze nemas naintalovany prohlizec
|
|
|
|
15.10.2009 19:02 -
|
1107516
|
|
|
Růža
|
|
Město: Horažďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 285 |
|

|
I v neplacené verzi to funguje.
Nejdříve se klepe na obrázky, kde se zobrazují obecné části motoru, nebo toho co chceš vidět. A potom až se dostaneš do poslední úrovně, musíš klepnout na spodní řádek, který se ti zobrazí text, pokud tu část tvůj model citroenu obsahuje (pokud se v řádce nic nezobrazí, tak tvůj model tuto součástku nemá).
Připojil jsem obrázek, kde je šipkou ten řádek označen. Pokud na něj potom poklepneš měly by se podrobné údaje zobrazit.
I v neplacené verzi to funguje.
Nejdříve se klepe na obrázky, kde se zobrazují obecné části motoru, nebo toho co chceš vidět. A potom až se dostaneš do poslední úrovně, musíš klepnout na spodní řádek, který se ti zobrazí text, pokud tu část tvůj model citroenu obsahuje (pokud se v řádce nic nezobrazí, tak tvůj model tuto součástku nemá).
Připojil jsem obrázek, kde je šipkou ten řádek označen. Pokud na něj potom poklepneš měly by se podrobné údaje zobrazit.
Přílohy: service.citroen.doc | Stáhnout( 118272b ) - Staženo:99x. |
|
|
|
16.10.2009 07:23 -
|
1107539
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
Hurrrá , funguje to !!! díky za tip a pomoc !
Hurrrá :-)))) , funguje to !!! :palec :-o díky za tip a pomoc !:-)
|
|
|
|
05.11.2010 19:26 -
Link na stránku
|
2361411
|
|
|
alex451
|
|
Město: Rožňava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Viete mi poradiť že na ktorej stránke by som mohol získať náčrty súčiastok na C5 ?
Viete mi poradiť že na ktorej stránke by som mohol získať náčrty súčiastok na C5 ?
|
|
|
|
05.11.2010 20:00 -
Re: Link na stránku
|
2361414
|
|
|
TomasT
|
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 776 |
|
|
A tady se řešilo, jak se tam registrovat: .link.
A tady se řešilo, jak se tam registrovat: http://www.c5club.cz/diskuze/servisy-vrakoviste-sluzby/387427-service-citroen-com/
|
|
|
|
05.11.2010 21:12 -
|
2361419
|
|
|
jardda
|
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 63 |
|
|
Jsou tam jen modely od 2007 mám 2002 tak že
Jsou tam jen modely od 2007 mám 2002 tak že:nevim:nevim
|
|
|
|
05.11.2010 21:18 -
|
2361421
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
tam sa musis zaregistrovat a potom sa dostanes k tomu co chces
tam sa musis zaregistrovat a potom sa dostanes k tomu co chces
|
|
|
|
05.11.2010 21:48 -
|
2361425
|
|
|
jardda
|
|
Město: Trhove sviny, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 63 |
|
|
Skusím to dík
Skusím to dík
|
|
|
|
23.05.2011 21:29 -
|
2391930
|
|
|
c5vyskov
|
|
Město: Vyškov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 236 |
|
|
Objevil jsem novou funkci:
Klikněte na Předplacené služby, Diagnostické postupy (beta), Postupy pro starší vozidla.
Je tam (nečekaně plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
Objevil jsem novou funkci:
Klikněte na Předplacené služby, Diagnostické postupy (beta), Postupy pro starší vozidla.
Je tam (nečekaně:-)) plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
|
|
|
|
23.05.2011 22:00 -
|
2391939
|
|
|
DanV
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 108 |
|
|
c5vyskov napsal(a): Objevil jsem novou funkci:
Je tam (nečekaně  plno postupů diagnostiky a přístup je zadarmo...
No, když podle toho něco opravíš.....hromada keců o ničem.
No, když podle toho něco opravíš.....hromada keců o ničem.
|
|
|
| |
|
|