| |  |
|
05.08.2010 12:01 -
zaklapovaci zpetna zrcatka
|
2352037
|
|
|
ebzorp
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Dobry den,
Mam automatcky zaklapovaci zpetna zrcatka na C5 a nejaky dobrak mi je prklapnul o 45 stupnu. Potreboval bych je vratit do puvodni polohy, ale nevim jestli kdyz pouziju silu abych je neurval. Ma s timto nekdo zkusenosti?
Diky. L
Dobry den,
Mam automatcky zaklapovaci zpetna zrcatka na C5 a nejaky dobrak mi je prklapnul o 45 stupnu. Potreboval bych je vratit do puvodni polohy, ale nevim jestli kdyz pouziju silu abych je neurval. Ma s timto nekdo zkusenosti?
Diky. L
|
|
|
www.mojenoze.czkvaltní nože a paralyzéry ,pro členy C5 clubu 20% sleva do odvolámí,jinak stejné podmínky při objednání nad 1000kč,dobírka zdarma www.mojenoze.cz |
|
05.08.2010 13:00 -
Re: zaklapovaci zpetna zrcatka
|
2352046
|
|
|
Barlow
|
|
|
Dle me zkusenosti to lze udelat lehce rucne.
Dle me zkusenosti to lze udelat lehce rucne.
|
|
|
|
05.08.2010 14:28 -
|
2352065
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Já taky našla zrcátko vyklopené opačně. Vrátila jsem ho ručně a sklápí se ok.
Já taky našla zrcátko vyklopené opačně. Vrátila jsem ho ručně a sklápí se ok.
|
|
|
|
05.08.2010 14:33 -
|
2352069
|
|
|
C5stepan
|
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Soused mně ohlásil: někdo vám sklopil obě zrcátka, tak jsem vám je narovnal. Náprava byla jednoduchá (ručně) a zrcátka fungovala bez problémů.
Soused mně ohlásil: někdo vám sklopil obě zrcátka, tak jsem vám je narovnal. Náprava byla jednoduchá (ručně) a zrcátka fungovala bez problémů.
|
|
|
|
05.08.2010 15:03 -
|
2352073
|
|
|
ebzorp
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Mockrat dekuji vsem! Jsem novym majitelem, tak nemam jeste s tim zkusenosti
Mockrat dekuji vsem! Jsem novym majitelem, tak nemam jeste s tim zkusenosti :-)
|
|
|
|
05.08.2010 15:06 -
|
2352075
|
|
|
kodas
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 18 |
|
|
ja mám"opačný" problem so sklapaním zrkadla pri cúvaní... pravé zrkadlo sa má sklápat smerom dolu k "obrubníku" ale ono sa sklápa smerom hore k nebesúúm riešenie: ovladač som prepol z pravého na lavé zrkadlo a je pokoj
ja mám"opačný" problem so sklapaním zrkadla pri cúvaní... pravé zrkadlo sa má sklápat smerom dolu k "obrubníku" ale ono sa sklápa smerom hore k nebesúúm:-) riešenie: ovladač som prepol z pravého na lavé zrkadlo a je pokoj:-))
|
|
|
|
05.08.2010 18:36 -
|
2352098
|
|
|
TomasT
|
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 776 |
|
|
Abych se jen nesmál a ty nemusel hledat manuál:
Seřízení polohy zpětného zrcátka spolujezdce pro zpětný chod
Za chodu motoru:
- Zvolte zpětné zrcátko spolujezdce pomocí ovladače 1.
- Zařaďte zpětný chod, zrcátko se automaticky nastaví tak, aby bylo lépe vidět na okraj chodníku,
- Pomocí elektrického ovládání seřiďte zrcátko podle potřeby!
Zrušení funkce sklápění zpětného zrcátka spolujezdce při zpětném chodu
K vypnutí této funkce, přesuňte ovládání 1 do polohy zpětného zrcátka řidiče nebo do střední polohy.
Abych se jen nesmál a ty nemusel hledat manuál:
Seřízení polohy zpětného zrcátka spolujezdce pro zpětný chod
Za chodu motoru:
- Zvolte zpětné zrcátko spolujezdce pomocí ovladače 1.
- Zařaďte zpětný chod, zrcátko se automaticky nastaví tak, aby bylo lépe vidět na okraj chodníku,
- Pomocí elektrického ovládání seřiďte zrcátko podle potřeby!
Zrušení funkce sklápění zpětného zrcátka spolujezdce při zpětném chodu
K vypnutí této funkce, přesuňte ovládání 1 do polohy zpětného zrcátka řidiče nebo do střední polohy.
|
|
|
|
06.08.2010 11:10 -
|
2352168
|
|
|
Jinec
|
|
|
Dobrý den ,
asi blbá otázka ale jak zjistím zda tuto funkci mám
Dobrý den ,
asi blbá otázka ale jak zjistím zda tuto funkci mám :-(
|
|
|
|
06.08.2010 11:48 -
|
2352172
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
Podívej se na ovládač zpětných zrcátek. Pokud máš u ní přepínání na levou a pravou stranu, tak to mají všechny C5. Ovládají zvlášť levé a pravé zrcátko.
Pro sklopení ale je na spínači navíc taková "šipka" která ukazuje, že jde spínačem pohnout i směrem dozadu - tedy na sklopení zrcátek... Na fotce je vidět ten symbol šipky. Pokud ji na spínači nemáš, máš "obyčejné" nesklopné zrcátko... tedy bez elektrického sklopení (neboj, já ho mám taky bez elektriky a žiju )
Podívej se na ovládač zpětných zrcátek. Pokud máš u ní přepínání na levou a pravou stranu, tak to mají všechny C5. Ovládají zvlášť levé a pravé zrcátko.
Pro sklopení ale je na spínači navíc taková "šipka" která ukazuje, že jde spínačem pohnout i směrem dozadu - tedy na sklopení zrcátek... Na fotce je vidět ten symbol šipky. Pokud ji na spínači nemáš, máš "obyčejné" nesklopné zrcátko... tedy bez elektrického sklopení (neboj, já ho mám taky bez elektriky a žiju :-d )
Přílohy: zrcátko.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 49817b ) - Staženo:71x. |
|
|
|
15.11.2010 21:42 -
|
2362759
|
|
|
pepe8998
|
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|
|
Prosím o radu - neúspěšně jsem hledal na fóru dobrý tip na mazání zrcátek. Zrcátkama cvičím celkem dost, i při zajíždění do garáže (úzký profil). Zatím fungují O.K., ale chtěl bych jim to trochu ulehčit. Uvítal bych tedy "čím a jak" mazat sklápěcí špígly, zvlášť, když zima a mráz asi přijde i letos. Díky za každou radu.
Prosím o radu - neúspěšně jsem hledal na fóru dobrý tip na mazání zrcátek. Zrcátkama cvičím celkem dost, i při zajíždění do garáže (úzký profil). Zatím fungují O.K., ale chtěl bych jim to trochu ulehčit. Uvítal bych tedy "čím a jak" mazat sklápěcí špígly, zvlášť, když zima a mráz asi přijde i letos. Díky za každou radu.:-)
|
|
|
|
28.04.2011 14:59 -
|
2387127
|
|
|
maptinek
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
prosim mam malinky problem. kdyz sklopim zrcatka a pak je chci vratit zpet, tak leve zrcatko zustane sklopene a jenom vrci..hodne vrci. asi se tam neco ulomilo. jde to nejak opravit?
diky za radu.
prosim mam malinky problem. kdyz sklopim zrcatka a pak je chci vratit zpet, tak leve zrcatko zustane sklopene a jenom vrci..hodne vrci. asi se tam neco ulomilo. jde to nejak opravit?
diky za radu.
|
|
|
|
28.04.2011 15:25 -
|
2387130
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
je tam taky snek ktory sa povacsine vylomi, diely samostatne nezohnatelne v podstate
musis to rozobrat a uvidis
je tam taky snek ktory sa povacsine vylomi, diely samostatne nezohnatelne v podstate
musis to rozobrat a uvidis
|
|
|
| |
|
|