| |  |
|
25.03.2009 18:06 -
Ostřik světel
|
659662
|
|
|
Ivan
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Prosím o radu.Mám C5 r.2004 jeden měsíc a nefungují mi ostřikovače světel.Pojistky i motorek je ok.Nebo nevím jak spustit.Dík
Prosím o radu.Mám C5 r.2004 jeden měsíc a nefungují mi ostřikovače světel.Pojistky i motorek je ok.Nebo nevím jak spustit.Dík
|
|
|
CITROËN SpiritJste ochotný pomoci autokolegovi v nouzi zdarma nebo jenom za náklady?
Zaregistrujte se na CCCA. Společný projekt BX,C5,XM a citroën klubu. www.ccca.cz |
|
25.03.2009 18:56 -
Re: Ostřik světel
|
659663
|
|
|
najk
|
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 745 |
|

|
taky jem si myslel, že mám ostřikovač světel, dnes vyměnen nefunkční motorek (stříkalo pouze na zadní sklo), bylo mi sděleno že nee, xenony nemám, na nárazníku jsou ovšem krytky jako by tam bylo ostřikování světel, mám ho chvilku a taky objevuji
taky jem si myslel, že mám ostřikovač světel, dnes vyměnen nefunkční motorek (stříkalo pouze na zadní sklo), bylo mi sděleno že nee, xenony nemám, na nárazníku jsou ovšem krytky jako by tam bylo ostřikování světel, mám ho chvilku a taky objevuji
|
|
|
|
26.03.2009 07:24 -
|
659676
|
|
|
Kárl
|
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Ostřikovače světel se spustí když zapnete ostřik čelního skla ale jen za předpokladu že máte zapnutá světla.
Ostřikovače světel se spustí když zapnete ostřik čelního skla ale jen za předpokladu že máte zapnutá světla.
|
|
|
|
26.03.2009 15:33 -
|
659683
|
|
|
capricorn
|
|
Město: Harrachov, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahoj, taky s tím ovládáním ostřiku lehce bojuji. Někdy se ostříknou jen světla někdy i s čelním sklem společně, asi to bude vzávislosti jak dlouho to podřžím. Jen to chce asi vychytat ... . Nevím ale, jestli jde osřik udělat tak, aby to šlo jen na sklo a ne společně se světly?
Ahoj, taky s tím ovládáním ostřiku lehce bojuji. Někdy se ostříknou jen světla někdy i s čelním sklem společně, asi to bude vzávislosti jak dlouho to podřžím. Jen to chce asi vychytat ... . Nevím ale, jestli jde osřik udělat tak, aby to šlo jen na sklo a ne společně se světly?
|
|
|
|
06.04.2009 10:30 -
|
659838
|
|
|
Ivan
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Děkuji všem za rady.Po úmorném pátrání jsem našel zlomený kablík k motorku.Opravdu se "skvěle" kablík opravoval.Ještě teď mám pokroucené ruce ale ostřik už ostřikuje.Ještě jednou dík za ochotu.
Děkuji všem za rady.Po úmorném pátrání jsem našel zlomený kablík k motorku.Opravdu se "skvěle" kablík opravoval.Ještě teď mám pokroucené ruce ale ostřik už ostřikuje.Ještě jednou dík za ochotu.
|
|
|
|
10.12.2009 17:32 -
|
1429111
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 261 |
|
|
No mně jdou ostřikovače světel až moc. Na přední sklo to stříká dost dole, ale když vypnu světla, tak ostřik předního skla perfektní. Je to logické, když to jde i do světel, tak to motorek honí na 4 místa. Ale pije mi to krev, nechci vždy při ostřikování vypínat světla. Jednak to otravuje a jednak v noci to není prima nápad.
Osobně považuji ostřik světel za frajeřinu, která se mi hodí jednou do roka při jízdě za hustého chumelení na rozmoklém kaštrinku. Jo a bere to fantasické množství té smradlavé vody. Nejde to nějak přišktit?
No mně jdou ostřikovače světel až moc. Na přední sklo to stříká dost dole, ale když vypnu světla, tak ostřik předního skla perfektní. Je to logické, když to jde i do světel, tak to motorek honí na 4 místa. Ale pije mi to krev, nechci vždy při ostřikování vypínat světla. Jednak to otravuje a jednak v noci to není prima nápad.
Osobně považuji ostřik světel za frajeřinu, která se mi hodí jednou do roka při jízdě za hustého chumelení na rozmoklém kaštrinku. Jo a bere to fantasické množství té smradlavé vody. Nejde to nějak přišktit?
|
|
|
|
10.12.2009 17:42 -
|
1429112
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Diag o neco vys psal ze ostrik svetel ma vlastni motorek.
Diag o neco vys psal ze ostrik svetel ma vlastni motorek.
|
|
|
|
10.12.2009 18:24 -
|
1429115
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
presne tak, su tam dva motorceky, jeden na okno (predne a zadne) a druhy vysokotlaky na svetla (drobec by vam o nom vedel rozpravat )
je to dost divne ze bez svetiel ti to strieka lepsie
bobo ten oknovy ma za par stoviek, odporucam skusit vymenit a skontrolovat kontakty, aj ked mi to logicky nejako nesedi (rozdiel bol dost pocutelny medzi novym a starym motorcekom - a z novym to rozprasuje jak za mlada )
ad obrazky, samozrejme ze nadoba je len jedna velka spojena
presne tak, su tam dva motorceky, jeden na okno (predne a zadne) a druhy vysokotlaky na svetla (drobec by vam o nom vedel rozpravat :D )
je to dost divne ze bez svetiel ti to strieka lepsie
bobo ten oknovy ma za par stoviek, odporucam skusit vymenit a skontrolovat kontakty, aj ked mi to logicky nejako nesedi (rozdiel bol dost pocutelny medzi novym a starym motorcekom - a z novym to rozprasuje jak za mlada :)) )
ad obrazky, samozrejme ze nadoba je len jedna velka spojena
Přílohy: 5644a010.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 72491b ) - sklo.Staženo:80x. 5641a01a.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 68260b ) - svetla.Staženo:60x. |
|
|
|
16.05.2010 19:25 -
|
2344971
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 261 |
|
|
Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. Už jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkušenost - to se tam jen nacvakne nebo je to složitější? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drželo?
Jeden příspěvek spíše do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka.
Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. Už jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkušenost - to se tam jen nacvakne nebo je to složitější? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drželo?
Jeden příspěvek spíše do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka.
|
|
|
|
16.05.2010 19:28 -
|
2344974
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
daju sa kupit spraye a s tymi to ide
a len sa to tam nacvakne, ked davas dole naraznik, musis to dat dole ... nic zlozite, pochopis ked to budes nacvakavat
daju sa kupit spraye a s tymi to ide
a len sa to tam nacvakne, ked davas dole naraznik, musis to dat dole ... nic zlozite, pochopis ked to budes nacvakavat
|
|
|
|
16.05.2010 19:30 -
|
2344975
|
|
|
Jeffrey
|
|

|
vilous napsal(a): Upadl mi nebo byl ukraden (to je jedno) plastový kryt ostřikovače levého světla. Už jsem objednal (pár 450 Kč). Máte někdo zkušenost - to se tam jen nacvakne nebo je to složitější? Není vhodně to nějak kápnout lepidlem, aby to lépe drželo?
Jeden příspěvek spíše do rubriky Ftipy sem: Ten kryt je samozřejmě vhodné nalakovat v barvě auta. Citroen Bartůněk mi to nabídl za 1250 Kč!!! Je toho asi 10 cm čtverečních, nalakovat auto by tedy asi stálo jako nová stíhačka. Napiš tiefovi, ten to nechal lakovat v Kyjích. Jinak, co se týče té montáže: kleštičkama opatrně vytáhneš celý ostřikovač a podržíš si ho venku, potom zacvakneš kolíbku krytky a docvakneš vršek, pak pustíš, aby to zajelo. Hlavně nic nelep!!! Není co.
Napiš tiefovi, ten to nechal lakovat v Kyjích. Jinak, co se týče té montáže: kleštičkama opatrně vytáhneš celý ostřikovač a podržíš si ho venku, potom zacvakneš kolíbku krytky a docvakneš vršek, pak pustíš, aby to zajelo.;-) Hlavně nic nelep!!! Není co.
|
|
|
|
17.05.2010 06:32 -
|
2345119
|
|
|
vilous
|
|
|
|
To Jeffrey - přesně tak jsem si to myslel - díky, že se nemusí demontovat nárazník a stačí to vytáhnout do jakoby funkční polohy.
No že si to nastříkám sám jsem snad nemusel uvádět.
To Jeffrey - přesně tak jsem si to myslel - díky, že se nemusí demontovat nárazník a stačí to vytáhnout do jakoby funkční polohy.
No že si to nastříkám sám jsem snad nemusel uvádět.
|
|
|
|
17.05.2010 13:42 -
|
2345192
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2885 |
|

|
Nene, kvůli krytkám není potřeba. Nehtem se dostaneš pod ni, opatrně vytáhneš, zajistíš si, aby se ti celý ostřikovač nevcucnul zpět a krytku odhákneš. Klade dost odpor, tak se nelekej.
Jinak doporučuju nastříkat v lakovně pistolí (za dvě stovky se to vsákne), protože zrovna ty krytky jsou dost na ráně na čumáku a oprýská ti to.
Nene, kvůli krytkám není potřeba. Nehtem se dostaneš pod ni, opatrně vytáhneš, zajistíš si, aby se ti celý ostřikovač nevcucnul zpět a krytku odhákneš. Klade dost odpor, tak se nelekej.
Jinak doporučuju nastříkat v lakovně pistolí (za dvě stovky se to vsákne), protože zrovna ty krytky jsou dost na ráně na čumáku a oprýská ti to.
|
|
|
| |
|
|