|
10.06.2011 16:10 -
FAP filtr - Bezpečnost při čištění
|
2396230
|
|
|
karkulin77
|
|

|
Ahoj všem, chystám se na vyčištění FAPU. Chci na to použít již mnohokrát zmiňovanou Wapku s horkou vodou.
Jen se chci zeptat vás kteří už toto máte za sebou jak moc se chránit. Dnes jsem se na to ptal v Citroenu a tam
mně dost odrazovali že to je dost nebezpečné z důvodu vysoce karcinogeních látek, možnost rakoviny atd. Tak prosím o radu jestli čistit normálně nebo použít nějaké bezpečnostní pracovní oblečení,rukavice,brýle apod. Díky.
Ahoj všem, chystám se na vyčištění FAPU. Chci na to použít již mnohokrát zmiňovanou Wapku s horkou vodou.
Jen se chci zeptat vás kteří už toto máte za sebou jak moc se chránit. Dnes jsem se na to ptal v Citroenu a tam
mně dost odrazovali že to je dost nebezpečné z důvodu vysoce karcinogeních látek, možnost rakoviny atd. Tak prosím o radu jestli čistit normálně nebo použít nějaké bezpečnostní pracovní oblečení,rukavice,brýle apod. Díky.
|
|
|
|
|
|
10.06.2011 16:58 -
Re: FAP filtr - Bezpečnost při čištění
|
2396232
|
|
|
jruze
|
|

|
Já to čistím hodně výkonou vapkou(stála 150tkč),která ten fap odfoukne jako nic - takže ho musím zapřít o rošt a i tak ho několikrát honím po myčce.Jsem vždy jak vodník-tomu se u toho neubráníš.Snažím se mít zavřenou pusu a co nejmíň se olizuji a potom se jen umeju,vyždímu a osuším. (to je má bezpečnost při práci)
Já to čistím hodně výkonou vapkou(stála 150tkč),která ten fap odfoukne jako nic - takže ho musím zapřít o rošt a i tak ho několikrát honím po myčce.Jsem vždy jak vodník-tomu se u toho neubráníš.Snažím se mít zavřenou pusu a co nejmíň se olizuji:-)))) a potom se jen umeju,vyždímu a osuším.:-d (to je má bezpečnost při práci)
|
|
|
|
10.06.2011 17:27 -
|
2396239
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
ja mam na to aby som to nepustal kade tade staru neopuzivanu zumpu z kosom do ktoreho dam fap a striekam. Ako uz jruze napisal, nepit nejest, nefajcit a nenechat si nastriekat do ust atd.
ja mam na to aby som to nepustal kade tade staru neopuzivanu zumpu z kosom do ktoreho dam fap a striekam. Ako uz jruze napisal, nepit nejest, nefajcit a nenechat si nastriekat do ust atd.
|
|
|
|
03.11.2011 15:54 -
|
2423401
|
|
|
MS02
|
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Kdo to cistite FAP nejen jednou pro sebe si kupte za par korun v lekarne dychaci rousku, po pouziti ji vyhodte a mate relativni klid... Jinak klasika jak uvedl jumep a kazdy navod na barvach (nejist, nepit,...)
Kdo to cistite FAP nejen jednou pro sebe si kupte za par korun v lekarne dychaci rousku, po pouziti ji vyhodte a mate relativni klid... Jinak klasika jak uvedl jumep a kazdy navod na barvach (nejist, nepit,...)
|
|
|
| |