Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Disky a pneu na C5 - obecně
DeFuckTo
05.03.2016 16:07 - Re: Disky a pneu na C5 - obecně
99
c5vyskov napsal(a):
Tak na druhou stranu víc než na gumě na kole záleží na gumě v mozku... U nás teď padá d隝 se sněhem, teplota 0-1°, viditelnost tak 50m. Jet 70 mi připadalo až až a stejně se našlo pár exotů, co jeli přes 90. Kolem cesty stromy, zatáčky, místy les, ale neviděli žádné nebezpečí


Protože oni měli obuté maximálně rok staré pneu s dokonalým vzorkem..

Beru, že 5 let stará zimní pneumatika bude mít horší vlastnosti než stejná nová pneu. Ale bezpečně se na ní dá jezdit klidně 10 let a pokud nemá výrobní vadu nebo nějaký poškození/zpuchření, tak fakt nebouchne. Osobně znám dva takový, co si mysleli, že auto s kdejakejma eleserepetičkama a nový zimáky je udrží za každou cenu na silnici - neudržely a teď maj starý krámy se starejma pneu, protože pořád splácej to první..
Je to strašně individuální - např. když někdo najede za jednu zimu 3000km po městě, tak prostě neni nutný, aby kupoval každý 4 roky nový pneu a nebezpečný pro provoz fakt nebude.
Dost mě drtí, když chce někdo něco srovnávat se západem.. Dejte Němčourovi plat jakej by měl u nás a uvidíme, jestli bude chtít tak poctivě cvakat všechno to, co má..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator