Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Zbyňa
23.04.2015 18:37 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
c5vyskov napsal(a):
Mimochodem, co mu ten renault udělal tak hroznýho? Udělal teda souběžně jedoucí levý pruh, který jel stejně rychle (pomalu) jako pravý, co férovějšího může být?


To přece nemůžeš myslet vážně, slovíčkařit snad nebudeme. Co udělal je úplně zřejmý - nevyužil volnýho pruhu, tak jako ho mohli využít všichni, a pokud ho někdo využít chce, má možnost a na konci se za zipuje. Pán prostě má mindrák a neunesl to, že se někdo dostane před nej. To jsou pak ti, kteří před překážkou jedou v průběžným vláček s autem před ním a nepustí a nepustí, protože je ukřivděnej.

Juras to shrnul jako předjíždění, což v tomhle případě by se tak dalo označit, jelikož souběžná jízda tam očividně neprobíhá. Na druhou stranu , žádnej zákaz předjíždění tam jistě nikde ani na jednom videu není To že prostě lidi stojí v jednom pruhu je jen a pouze jejich věc, nicméně pokud se někdo rozhodne využít pruh druhej, má možnost. A před překážkou ve vzdálenosti takové, co odpovídá rychlosti pohybu kolony se zazipuje. To je celý

Chápu jak to myslíte, když obhajujete jízdu v jednom pruhu, ale prostě jestli stojíme ve vláčku nebo jsou dva pruhy a zip, tak na rychlost jízdy před zúžením to nemá žádnej vliv a všichni se do cíle ve výsledku dostanou stejně rychle (za předpokladu, že zip opravdu funguje). Jedinej efekt je to, že kolona je 2x dlouhá, což v případě druhýho videa, kde to pak stojí až na tu rychlostku je prostě chyba.

Pokud jezdíte občas přes Brno, tak nᚠslavnej Pisáreckej trychtýř, kde to jde ze 4 pruhů do jednoho, funguje v tomhle směru naprosto ukázkově. Lidi už se to naučili a i když je kolona dlouhá několik set metrů a postupně se to tlačí do toho jednoho pruhu, tak tam člověk stráví maximálně pár minut a jede se furt.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator