|
05.11.2011 15:15 -
Prasknutie pri cúvaní
|
2423633
|
|
|
jozz
|
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Ahojte, poterboval by som pomoct už asi dva týždne mi pri vytočení kolies do pravej strany pri cuvani nieco pukne taky kovový zvuk ako keby nieco preskocilo. Menil som na aute spojku s dvojhmotným, kotuce s platnickami na prednej naprave silenbloky na ramenach capy, capy riadenia , tycky riadenia, silenbloky na motore na pravej strane a dnes som menil spodny silenblok na motore co je uchytený na poloos. A teraz to niekedy spraví aj ked pribrzdím. Uz to pozerali 2krat na zdvyhaku a vtedy to nerobi len ked je auto zatazené. Nemáte niekto podobnú skúsenost co to moze robit?
Ahojte, poterboval by som pomoct už asi dva týždne mi pri vytočení kolies do pravej strany pri cuvani nieco pukne taky kovový zvuk ako keby nieco preskocilo. Menil som na aute spojku s dvojhmotným, kotuce s platnickami na prednej naprave silenbloky na ramenach capy, capy riadenia , tycky riadenia, silenbloky na motore na pravej strane a dnes som menil spodny silenblok na motore co je uchytený na poloos. A teraz to niekedy spraví aj ked pribrzdím. Uz to pozerali 2krat na zdvyhaku a vtedy to nerobi len ked je auto zatazené. Nemáte niekto podobnú skúsenost co to moze robit?
|
|
|
|
|
|
05.11.2011 17:59 -
Re: Prasknutie pri cúvaní
|
2423651
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Co takhle loziska zadnich ramen?
Co takhle loziska zadnich ramen?
|
|
|
|
05.11.2011 18:20 -
|
2423652
|
|
|
jozz
|
|
Město: Zilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 10 |
|
|
ten zvuk ide od skor predných kolies
ten zvuk ide od skor predných kolies
|
|
|
|
05.11.2011 22:19 -
|
2423685
|
|
|
TheOne
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 357 |
|
|
no taky mi občas nebo jak kdyby pukne, ale jen když do plneho rejde, bude to vůle v nějakém mechanickém spoji
no taky mi občas nebo jak kdyby pukne, ale jen když do plneho rejde, bude to vůle v nějakém mechanickém spoji :nevim
|
|
|
|
05.11.2011 22:23 -
|
2423688
|
|
|
zhrado
|
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 354 |
|
|
Skús dotiahnúť ložisko poloosi. Resp. maticu poloosi..
Skús dotiahnúť ložisko poloosi. Resp. maticu poloosi..
|
|
|
|
05.11.2011 23:06 -
|
2423702
|
|
|
Mike_N
|
|
|
Přesně co popisuješ jsem měl taky, při couvání a plným rejdu vlevo.
Měl jsem špatnej čep řízeni a silentblok
Přesně co popisuješ jsem měl taky, při couvání a plným rejdu vlevo.
Měl jsem špatnej čep řízeni a silentblok
|
|
|
|
06.11.2011 00:43 -
|
2423717
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
platnicky a strmen su uchytene ok?
platnicky v drazkach nemaju nejaku volu / pruzinky na nich drzia dobre?
poloos nema volu / to lozisko na pravej je ok - ked si to mal rozobrate si ho mal rovno vymenit
platnicky a strmen su uchytene ok?
platnicky v drazkach nemaju nejaku volu / pruzinky na nich drzia dobre?
poloos nema volu / to lozisko na pravej je ok - ked si to mal rozobrate si ho mal rovno vymenit
|
|
|
|
06.11.2011 20:58 -
|
2423843
|
|
|
DOUFAK
|
|
Město: KARLOVY VARY, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 347 |
|
|
Máš asi menší brzdové destičky a tím pádem vůli v třmenu a ty kovové desky cvakají-bouchají do třmenu ve směru otáčení tj. vzad,nebo vpřed ... asi...
Máš asi menší brzdové destičky a tím pádem vůli v třmenu a ty kovové desky cvakají-bouchají do třmenu ve směru otáčení tj. vzad,nebo vpřed ... asi...;-)
|
|
|
| |