| |  |
|
15.10.2011 14:48 -
Silentbloky
|
2419053
|
|
|
Alexandr
|
|
Město: Praha-vychod, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Zdravim všechny, mam špatne silenbloky ramene předni napravy, zadni strana ramene,a možna i předni strana ramene(blbě je vidět). Zhruba vim jak to opravit ale navod (obrazky) na opravu jsem nenašel . Mužete,prosim, nekdo vlozit inf.obrazky jako jsou na stabilizator,lozisko,a t.d. Pomuze veškera info o silenblokach předni napravy leva,prava strana. Mama 2.0HDI 80kw C5-I,kombi. Děkuji
Zdravim všechny, mam špatne silenbloky ramene předni napravy, zadni strana ramene,a možna i předni strana ramene(blbě je vidět). Zhruba vim jak to opravit ale navod (obrazky) na opravu jsem nenašel :nevim. Mužete,prosim, nekdo vlozit inf.obrazky jako jsou na stabilizator,lozisko,a t.d. Pomuze veškera info o silenblokach předni napravy leva,prava strana. Mama 2.0HDI 80kw C5-I,kombi. Děkuji
|
|
|
|
|
|
15.10.2011 16:45 -
Re: Silentbloky
|
2419075
|
|
|
TheOne
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 357 |
|
|
sundaš kolo, odšroubuješ rameno od kuloveho čepu, pak odšroubudeš sulenty ramena zespod auta. Vytahneš slisuješ špatne silenty, nalisuješ nove, seskladani v opačnem postupu, 5 šroubu dohromady
sundaš kolo, odšroubuješ rameno od kuloveho čepu, pak odšroubudeš sulenty ramena zespod auta. Vytahneš slisuješ špatne silenty, nalisuješ nove, seskladani v opačnem postupu, 5 šroubu dohromady
|
|
|
|
15.10.2011 18:57 -
|
2419087
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Přesně tak. Ty držáky hadic jsou porod. Možná když by se to dělalo plochým ráčnovým klíčem tak by to šlo o něco líp. Ještě horší u mě nakonec bylo chycení zadního silentbloku ramena u spolujezdce. U řidiče šel přidělat v pohodě. Jak byl natočený tak zaboha jsem nemohl chytit jeden šroub - silentblok se pořád kroutil na všechny strany jenom ne do tý správný polohy.
Přesně tak. Ty držáky hadic jsou porod. Možná když by se to dělalo plochým ráčnovým klíčem tak by to šlo o něco líp. Ještě horší u mě nakonec bylo chycení zadního silentbloku ramena u spolujezdce. U řidiče šel přidělat v pohodě. Jak byl natočený tak zaboha jsem nemohl chytit jeden šroub - silentblok se pořád kroutil na všechny strany jenom ne do tý správný polohy.
|
|
|
|
15.10.2011 19:04 -
|
2419090
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
kvoli tomu som si ten kluc kupil ...
ps. u seba som si vytiahol z regulatoru trubku jak som to trnzoval ...
kvoli tomu som si ten kluc kupil ...
ps. u seba som si vytiahol z regulatoru trubku jak som to trnzoval ... :)
|
|
|
|
15.10.2011 19:04 -
|
2419091
|
|
|
Alexandr
|
|
|
|
OK. Dik,tlačitko sport nemam. Při hledani na i-netu silenbloku jsem našel i silenblok predniho ramena montovací strana : přední osa. Prodavase jako opranvna sada s přednim silenbl. Proto hledam "obrazkovy navod" neco jako....
OK. Dik,tlačitko sport nemam. Při hledani na i-netu silenbloku jsem našel i silenblok predniho ramena montovací strana : přední osa. Prodavase jako opranvna sada s přednim silenbl. Proto hledam "obrazkovy navod" neco jako....
Přílohy: stabilizator.JPG | Stáhnout | Zobrazit ( 106173b ) - Staženo:37x. zadek.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 110151b ) - Staženo:28x. |
|
|
|
15.10.2011 19:19 -
|
2419109
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
co tu splietas, predne rameno ma 2 silenty, navod tu asi nema nikto nafoteny, len auto mozno s odmontovany a namontovanym silentom, ale tam fakt neni co navodovat
ale ked tak bazis po navodoch - priloha
konkretne potrebujes:
silentblok predny: .link.
silentblok zadny: .link.
silentblok motora je skladany z 2ch casti, prevodovkovy je len jeden a spodny je tiez len jeden, spodny odporucam poloos von a vonku to vylisovat a nalisovat (ked to budes mat otvorene, uz to bude raz dva)
treba to otvorit a potom prides na to co s tym ...
co tu splietas, predne rameno ma 2 silenty, navod tu asi nema nikto nafoteny, len auto mozno s odmontovany a namontovanym silentom, ale tam fakt neni co navodovat
ale ked tak bazis po navodoch - priloha
konkretne potrebujes:
silentblok predny: http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=LMI+28897&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx
silentblok zadny: http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=LMI+28896&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx
silentblok motora je skladany z 2ch casti, prevodovkovy je len jeden a spodny je tiez len jeden, spodny odporucam poloos von a vonku to vylisovat a nalisovat (ked to budes mat otvorene, uz to bude raz dva)
treba to otvorit a potom prides na to co s tym ...
Přílohy: silenty-predne_rameno.pdf | Stáhnout( 555410b ) - Staženo:25x. |
|
|
|
15.10.2011 19:33 -
|
2419118
|
|
|
Alexandr
|
|
|
|
jumep napsal(a): co tu splietas, predne rameno ma 2 silenty, navod tu asi nema nikto nafoteny, len auto mozno s odmontovany a namontovanym silentom, ale tam fakt neni co navodovat ale ked tak bazis po navodoch - priloha konkretne potrebujes: silentblok predny: .link. silentblok zadny: .link. silentblok motora je skladany z 2ch casti, prevodovkovy je len jeden a spodny je tiez len jeden, spodny odporucam poloos von a vonku to vylisovat a nalisovat (ked to budes mat otvorene, uz to bude raz dva) treba to otvorit a potom prides na to co s tym ...
SUPER. DIK.
Ja tady jsem našel tu sadu ktera me zmatla .link.
co tu splietas, predne rameno ma 2 silenty, navod tu asi nema nikto nafoteny, len auto mozno s odmontovany a namontovanym silentom, ale tam fakt neni co navodovat ale ked tak bazis po navodoch - priloha konkretne potrebujes: silentblok predny: http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=LMI+28897&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx silentblok zadny: http://www.ecat.elit.sk/ArticleDetails.aspx?PartDetailID=LMI+28896&REFPAGE=ArticleBrowser&TT=ftx silentblok motora je skladany z 2ch casti, prevodovkovy je len jeden a spodny je tiez len jeden, spodny odporucam poloos von a vonku to vylisovat a nalisovat (ked to budes mat otvorene, uz to bude raz dva) treba to otvorit a potom prides na to co s tym ...
SUPER. DIK.
Ja tady jsem našel tu sadu ktera me zmatla http://www.autodily-sklad.cz/2.0-hdi-katalog.info?T=1090&podskupina=53
|
|
|
|
15.10.2011 20:14 -
|
2419138
|
|
|
jruze
|
|

|
SUPER. DIK.
Ja tady jsem našel tu sadu ktera me zmatla .link.
Potřebuješ 1. a 3. z obrázku a pokud budeš měnit spodní moturu tak ho tam dej tak jako ten starý-jinak ti bude drnčet celé auto.Nebo si to nech raději udělat.
SUPER. DIK.
Ja tady jsem našel tu sadu ktera me zmatla http://www.autodily-sklad.cz/2.0-hdi-katalog.info?T=1090&podskupina=53
Potřebuješ 1. a 3. z obrázku a pokud budeš měnit spodní moturu tak ho tam dej tak jako ten starý-jinak ti bude drnčet celé auto.Nebo si to nech raději udělat.
|
|
|
| |
|
|