|    |   | 

| 
				11.04.2012 09:29 -
		Re: Disky a pneu na C5 - obecně
			 | 

2469098
			 | 

| 

| 

flyteSVK				
			 | 

| 

| 

Sorac, ale Monzy vyzeraju jak puklice. Tiez so mza nieco decentne, ale hento je fakt kanaldekel. 
Mate niekto predstavu kolko mozu vazit v porovnani s inymi povedzme origo diskami? (napr. tymi co mam v profile a neviem ako sa volaju?)  
Sorac, ale Monzy vyzeraju jak puklice. Tiez so mza nieco decentne, ale hento je fakt kanaldekel.
Mate niekto predstavu kolko mozu vazit v porovnani s inymi povedzme origo diskami? (napr. tymi co mam v profile a neviem ako sa volaju?) :-p

|  
				| 

| 

| 
				11.04.2012 12:50 -
			 | 

2469145
			 | 

| 

| 

jumep				
			 | 

| 

| 

podla mna ciste monzy tomu auto sedia
podla mna ciste monzy tomu auto sedia

|  
				| 

| 

| 
				11.04.2012 12:58 -
			 | 

2469148
			 | 

| 

| 

.45acp				
			 | 

| 

| 

To, e Monzy vypadají jako puklice mi nijak nevadí, ani neuráí. Prostě se mi to auto s tím líbí. Na rozdíl od skutečných puklic mají to výhodu, e je nepostrácí . 
Co se týká letění, zatím se k tomu určitě nechystám. To by byl teprv ten nejlepí masochismus! A kdo by se k tomu odhodlal, určitě by i nějak vyřeil tu plastovou středovou krytku.
To, e Monzy vypadají jako puklice mi nijak nevadí, ani neuráí. Prostě se mi to auto s tím líbí. Na rozdíl od skutečných puklic mají to výhodu, e je nepostrácí:-d.
Co se týká letění, zatím se k tomu určitě nechystám. To by byl teprv ten nejlepí masochismus! A kdo by se k tomu odhodlal, určitě by i nějak vyřeil tu plastovou středovou krytku.

|  
				| 

| 

| 
				11.04.2012 14:54 -
			 | 

2469194
			 | 

| 

| 

Pablik1				
			 | 

| 
			  Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731			 |  
		 | 

| 

Ladman napsal(a):  Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP. jednoznačně bych volil hliník foto č.1
 Tak já zatím jezdím na origo 17" Baltique, ale chtěl bych je nechat po sezóně na stálo na zimu a na přítí léto koupit některé z těch dole. Blbý je, e v TP mám na 17" povolenou ířku disku 7 a tyhle jsou vechny 7,5. Take mne nejspí čeká byrokratický kolotoč STK+magistrát. Myslím, e reálné jsou asi jen ty Brocky, protoe Dotz má příli vysoké ET, a to 48. Brocky mají 32, a to mám taky povoleno v TP. jednoznačně bych volil hliník foto č.1

|  
				| 

| 

| 
				11.04.2012 21:30 -
			 | 

2469348
			 | 

| 

| 

Darja				
			 | 

| 

| 

Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr. 

bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo. 

třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 .link. prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové  
Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr.
bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo.
třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 http://www.musketier.com/?site=fotogalerie&sub=citroen&subs=citroen_c5_tour&seite=1 prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové :-o

|  
				| 

| 

| 
				14.04.2012 09:26 -
			 | 

2469647
			 | 

| 

| 

Pablik1				
			 | 

| 
			  Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731			 |  
		 | 

| 

Darja napsal(a): Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr. bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo. třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7  .link. prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové    hezké Darjo,u mám jedno foto jako tapetu v tydlíku.je to krásný návrat do minulosti ladit káru s kolama do barvy(viz.Lanci hf-integrale)a já jsem vdy tvrdil bílá kára je ready.kousek ode mě parkuje klučina s oktávou bíly kufrák+bílé kola a jen decentně zvýrazněné paprsky černým proukem-a se mi zadaří ho vyfotit-dám to na lidé.cz:tunningman1  
 Monzy moná nepůsobí sportovně, ale sedí... Moná vypadají jako víko od kanálu, ale ty dyzajnéři vymysleli pěknej decent... je mi líto, e je nedělali v 17", protoe bych si je hrdě na auto dala. Líbí se mi ten dyzajn a k velkému autu to prostě sedí. A bejt vyletěný, pánové, masakr. bohuel PSA s roztečí 4*108 je decentně ikanována malým výběrem. Take ne řeit čuňárny jako podloky pro změnu rozteče, zůstanu u origo. třeba fajnové kolesa jsou i tyto na X7 http://www.musketier.com/?site=fotogalerie&sub=citroen&subs=citroen_c5_tour&seite=1 prostě se mi líběj, pasujou a bílá k bílé orgáč, vanostové :-o hezké Darjo,u mám jedno foto jako tapetu v tydlíku.je to krásný návrat do minulosti ladit káru s kolama do barvy(viz.Lanci hf-integrale)a já jsem vdy tvrdil bílá kára je ready.kousek ode mě parkuje klučina s oktávou bíly kufrák+bílé kola a jen decentně zvýrazněné paprsky černým proukem-a se mi zadaří ho vyfotit-dám to na lidé.cz:tunningman1 :palec

|  
				| 

| 

| 
				14.04.2012 13:13 -
			 | 

2469665
			 | 

| 

| 

karneval				
			 | 

| 

| 

Nemáte niekto obrázok alebo photoshop e ako sedia monzy na C5 II?
Nemáte niekto obrázok alebo photoshop e ako sedia monzy na C5 II?

|  
				| 

| 

| 
				14.04.2012 14:09 -
			 | 

2469669
			 | 

| 

| 

.45acp				
			 | 

| 

| 

Dvojce budou sluet stejně jako jedničce. Vdy jsou skoro stejné 
Dvojce budou sluet stejně jako jedničce. Vdy jsou skoro stejné;-)

|  
				| 

| 

| 
				14.04.2012 20:39 -
			 | 

2469765
			 | 

| 

| 

jumep				
			 | 

| 

| 

videl som to na aute 
bolo to take neprirodzene, ale inak v pohode
videl som to na aute
bolo to take neprirodzene, ale inak v pohode

|  
				| 

| 

| 
				27.04.2012 15:15 -
			 | 

2472313
			 | 

| 

| 

Pablik1				
			 | 

| 
		 | 

| 

co říkáte na tento hliník v "15"?vybral jsem je kolegovi na Peugeot 406 1.8i 16valve(r.v.98)u jsou na káře-ty tmaví,zkontrolované na RTG+zátěový test na 220km/h,později dodám foto kol na káře
co říkáte na tento hliník v "15"?vybral jsem je kolegovi na Peugeot 406 1.8i 16valve(r.v.98)u jsou na káře-ty tmaví,zkontrolované na RTG+zátěový test na 220km/h,později dodám foto kol na káře

Přílohy: 050420121239.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 49083b ) - objednávkový list.Staeno:64x. 050420121240.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 42797b ) - světlé nebo tmavé provedení.Staeno:48x. 050420121241.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 41685b ) - tyhle jsme brali.Staeno:50x. 		 |  
				| 

| 

| 
				27.04.2012 15:23 -
			 | 

2472327
			 | 

| 

| 

TomasT				
			 | 

| 
			  Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470			 |  
		 | 

| 

Vejdou se tam brzdy? - i s plechovými 15" je to hodně natěsno, moná i proto u C5 II 15" vůbec nejsou.
Vejdou se tam brzdy? - i s plechovými 15" je to hodně natěsno, moná i proto u C5 II 15" vůbec nejsou.

|  
				| 

| 

| 
				13.05.2012 20:12 -
			 | 

2477779
			 | 

| 

| 

DaveLbc				
			 | 

| 
			  Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 429			 |  
		 | 

| 

Potřebuji vai konzultaci. Mám černou metlu a chtěl bych k tomu hodit novou barvu na alu kola, Přemýlel jsem,e bych tam dal bílou. Co myslíte ? Stříbrná je dobrá,ale je to u okoukané. Jde o origo kola co jsem měl na autě  Díky za postřehy.
Potřebuji vai konzultaci. Mám černou metlu a chtěl bych k tomu hodit novou barvu na alu kola, Přemýlel jsem,e bych tam dal bílou. Co myslíte ? Stříbrná je dobrá,ale je to u okoukané. Jde o origo kola co jsem měl na autě  Díky za postřehy.

Přílohy: 2012-05-02 17.30.28.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 226564b ) - Jde o tyhle alu.Staeno:57x. 		 |  
				| 

| 

| 
				13.05.2012 21:00 -
			 | 

2477796
			 | 

| 

| 

.45acp				
			 | 

| 

| 

Bílá by mu určitě sluela. K černé těch moností asi moc není, stříbrná ti připadá okoukaná, tak mimo bílé snad jen černá. Ale to by snad u byl pohřebák .
Bílá by mu určitě sluela. K černé těch moností asi moc není, stříbrná ti připadá okoukaná, tak mimo bílé snad jen černá. Ale to by snad u byl pohřebák:-d.

|  
				| 

| 

| 
				14.05.2012 11:03 -
			 | 

2477902
			 | 

| 

| 

flyteSVK				
			 | 

| 

| 

antracit   
antracit  :palec

|  
				| 

| 

| 
				14.05.2012 14:22 -
			 | 

2477948
			 | 

| 

| 

Mikra				
			 | 

| 
			  Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730			 |  
		 | 

| 

Kadá barva můe být buď hezká a nebo oklivá, to záleí na tom, co se komu líbí a jak se na auto dívá, jen okoukaná stříbrná nic nemůe pokazit.
Kadá barva můe být buď hezká a nebo oklivá, to záleí na tom, co se komu líbí a jak se na auto dívá, jen okoukaná stříbrná nic nemůe pokazit.

|  
				| 

| 

| 
				16.05.2012 16:45 -
			 | 

2478935
			 | 

| 

| 

jumep				
			 | 

| 

| 

.link.
http://natankuj.sme.sk/c/6377989/ak-neprezujete-ojazdene-zimne-pneumatiky-riskujete.html

|  
				| 

| 

|    |  

| 

|