|
25.03.2009 14:43 -
Za jakých podmínek se vystřelí AIRBAG
|
659655
|
|
|
Limax
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Tak mně napadlo, při jakém nárazu (v jaké rychlosti) se vystřelí airbag. Na internetu se nedá nic najít (aspoň já jsem ani po půl hodině nic neobjevil), kromě údaje 23 km/h na jakýchsi amerických stránkách, což se mi moc nezdá. To by se pak vystřelovalo při každé "ťukačce", což se neděje. Jen mě to zajímá, tak jestli to někdo víte...
Tak mně napadlo, při jakém nárazu (v jaké rychlosti) se vystřelí airbag. Na internetu se nedá nic najít (aspoň já jsem ani po půl hodině nic neobjevil), kromě údaje 23 km/h na jakýchsi amerických stránkách, což se mi moc nezdá. To by se pak vystřelovalo při každé "ťukačce", což se neděje. Jen mě to zajímá, tak jestli to někdo víte...:-)
|
|
|
CITROËN SpiritJste ochotný pomoci autokolegovi v nouzi zdarma nebo jenom za náklady?
Zaregistrujte se na CCCA. Společný projekt BX,C5,XM a citroën klubu. www.ccca.cz |
|
25.03.2009 14:54 -
Re: Za jakých podmínek se vystřelí AIRBAG
|
659656
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
.link.
http://www.rospa.com/roadsafety/advice/motorvehicles/airbags.htm
|
|
|
|
25.03.2009 20:47 -
|
659665
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6901 |
|

|
ono zalezi od toho aky otras a sila sa prenese na riadiacu jednotku, tj. nie je dolezita rychlost ale sila spomalenia / narazu - tj. ak trafis nejaky nosnik ktory pohne spravne riadiacou jednotkou tak ti staci nazvyme to dobrou ranou kladivom ...
ono zalezi od toho aky otras a sila sa prenese na riadiacu jednotku, tj. nie je dolezita rychlost ale sila spomalenia / narazu - tj. ak trafis nejaky nosnik ktory pohne spravne riadiacou jednotkou tak ti staci nazvyme to dobrou ranou kladivom ...
|
|
|
|
26.03.2009 10:58 -
|
659679
|
|
|
Limax
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Díky za odpovědi. Na stránkách od Darji píšou 20 mph (32 km/h), s tím, že záleží na tom jak to naboříte.
Díky za odpovědi. Na stránkách od Darji píšou 20 mph (32 km/h), s tím, že záleží na tom jak to naboříte.
|
|
|
|
26.03.2009 16:52 -
|
659684
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Musi tam byt nejaky pomer mezi rychlosti a silou narazu v nejakem smeru, aby ten pytel mel pozitivni efekt. A urcite to nebude jednoduchy.. staci si precit tu evoluci airbagu
Musi tam byt nejaky pomer mezi rychlosti a silou narazu v nejakem smeru, aby ten pytel mel pozitivni efekt. A urcite to nebude jednoduchy.. staci si precit tu evoluci airbagu:-))
|
|
|
| |