|
16.01.2011 12:49 -
Jak vyndám čidlo parkovacího asistenta
|
2369873
|
|
|
dvxxl
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Ahoj. Poraďte prosím, jak vyndám čidlo park.as. ze zadního nárazníku(jestli to jde nějak jednoduše).
Přestal mi signalizovat. Po zařazení zpátečky zapípá dlouze a pak nic. Chci zkontrolovat kabely čidel.
Dík
Ahoj. Poraďte prosím, jak vyndám čidlo park.as. ze zadního nárazníku(jestli to jde nějak jednoduše).
Přestal mi signalizovat. Po zařazení zpátečky zapípá dlouze a pak nic. Chci zkontrolovat kabely čidel.
Dík
|
|
|
|
|
|
16.01.2011 12:51 -
Re: Jak vyndám čidlo parkovacího asistenta
|
2369874
|
|
|
tief
|
|

|
demontujes naraznik a vycvanes cidla
demontujes naraznik a vycvanes cidla
|
|
|
|
16.01.2011 12:54 -
|
2369875
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6898 |
|

|
demontovat naraznik? na parkovisku si nevidel ako sa demontovava naraznik? 
je tam ochranny plast, vnutry narazniku, ten staci demontovat, cidlo je tam len nasunute a zacvaknute dvoma castami drziaku, tie staci odohnut a cidlo vytlacit cidlo
demontovat naraznik? na parkovisku si nevidel ako sa demontovava naraznik? :)
je tam ochranny plast, vnutry narazniku, ten staci demontovat, cidlo je tam len nasunute a zacvaknute dvoma castami drziaku, tie staci odohnut a cidlo vytlacit cidlo
|
|
|
|
16.01.2011 12:55 -
|
2369876
|
|
|
tief
|
|

|
ale ked chce kontrolovat kabelaz tak se k tomu moc nedostane
ale ked chce kontrolovat kabelaz tak se k tomu moc nedostane
|
|
|
|
16.01.2011 12:57 -
|
2369877
|
|
|
jumep
|
|
|

|
s tym plastom sa dostane ku kabelazi v pohode, osobne som tiez nemal naraznik dole ked som to tam daval
a tiez na 99% je zly niektory senzor, staci pozret v diagnostike a vymenit ho
s tym plastom sa dostane ku kabelazi v pohode, osobne som tiez nemal naraznik dole ked som to tam daval
a tiez na 99% je zly niektory senzor, staci pozret v diagnostike a vymenit ho
|
|
|
|
16.01.2011 13:36 -
|
2369896
|
|
|
dvxxl
|
|
Město: Nový Bor, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
|
|
|
|
30.01.2011 16:33 -
|
2371672
|
|
|
Mesik
|
|
Město: Praha 8 - Čimice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 17 |
|

|
Zdravím, asi budu za jelito, ale potřeboval bych poradit jak demontovat ten kryt v zadním nárazníku co kryje čidla, přesněji jak vyšroubovat ty šroubky co to drží (jestli to vůbec jako šroubek funguje), chtěl jsem je vymontovat, ale všechny se mi protáčejí a všechny po otočení o jednu otáčku cvaknou. Je na ně nějaký fígl nebo je s nimi něco špatně a budu je muset vymontovat násilněji?
Předem díky.
Zdravím, asi budu za jelito, ale potřeboval bych poradit jak demontovat ten kryt v zadním nárazníku co kryje čidla, přesněji jak vyšroubovat ty šroubky co to drží (jestli to vůbec jako šroubek funguje), chtěl jsem je vymontovat, ale všechny se mi protáčejí a všechny po otočení o jednu otáčku cvaknou. Je na ně nějaký fígl nebo je s nimi něco špatně a budu je muset vymontovat násilněji?
Předem díky.
|
|
|
|
30.01.2011 16:46 -
|
2371674
|
|
|
jumep
|
|
|

|
otocit o 90 stupnov a vytiahnut dodola
otocit o 90 stupnov a vytiahnut dodola
|
|
|
|
07.09.2011 18:09 -
|
2412353
|
|
|
Mahony
|
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 256 |
|

|
Zdravim,koupil sem parkovací assistent a chystám se na instalaci.Asi budu muset demontovat celej zadní nárazník tak se chci zeptat kde všude a za co tam drží abych někde něco neulomil.A taky kde je nejlepší střihnout dráty od světla zpátečky.Dík
Zdravim,koupil sem parkovací assistent a chystám se na instalaci.Asi budu muset demontovat celej zadní nárazník tak se chci zeptat kde všude a za co tam drží abych někde něco neulomil.A taky kde je nejlepší střihnout dráty od světla zpátečky.Dík :-)
|
|
|
|
07.09.2011 20:10 -
|
2412399
|
|
|
jumep
|
|
|

|
tak ten som mnikdy nesundaval, iba vnutorny plast, potom sa ku vsetkemu dostanes
tak ten som mnikdy nesundaval, iba vnutorny plast, potom sa ku vsetkemu dostanes
|
|
|
| |