Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Diskuzní fórum / Motor, převodovka, výfukový systém / Výrazný hluk - hučení od předních kol
|< < 1 2 3
18.02.2015 13:23 - Re: Výrazný hluk - hučení od předních kol 2788244
pista
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SXPočet příspěvků: 270

99 Poslat soukromou zprávu
matej napsal(a):
Zdravým . Mám menší technický alebo možno psichologický problém. Vlastním C5 HDI 100KW euro.3 bez fap. už dlhodobo registrujem hluk od motora, niečo ako hluk tunning filtru lebu výfuku, je to slabšie ale je to tam. Najlepšie počut pri akcelerácii. Nikto okrem mňa si to nikdy nevšimol iba ja mám ten pocit že niekde niečo nieje v poriadku , v predošlo bydlisku som cestou z práce prekonával prevýšenie nadmorskej výšky z 700 metrov nad morom na1600 m.n.m Pripisoval som to tomu, som z auta vystupoval mierne ohučaný po práci. teraz v novom bydlisku to isté akurát žiedne horské túri sa nekonajú a aj na rovnej ceste si to všímam už som všetko skontroloval, výfuk komplet OK , uloženie motora nové, dva silembloky načaté preventívne vymenené za org. , plasti a pod prkotiny v poriadku , sanie a iné časti v poriadku, motor ide ako má spotreba akcelerácia v poriadku. podobný zvuk spôsobovala na inom aute poškodená hadica od turba, tu je to všetko OK. Zároven aj prevodovka ložiská na nápravách pneu OK. Niekdo niečo podobné už riešil? Niekdo v okolí HC z diagnostikou , možno vstrekovanie ? možno ERG ventil ? ,neviem tápam . Do citroenu už nikdy som raz so xantiou bol , iba ak na kúpu dielov.
Jediné neobviklé je že kontrolka motora až po niekolkých sekundách po štarte zhasne , u iných aut ihned , tu to trvá cca 2 sek. Ďakujem za rady.

cauko!Skús ešte pozriet okolo vzduchového filtra,odtial lúbi vydávat rozne zvuky! Zhasnutie kontrolky motora po 2 sec. a viac je normálne u mna to je tiež A s diagnostikou bi ti pomohol Jumep,je z Pieštan,tam to mᚠkúsok z HC aj ja som teraz tam

05.04.2021 18:06 - Re: Výrazný hluk - hučení od předních kol 3305541
tommy.bos
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SXPočet příspěvků: 4

99 Poslat soukromou zprávu

Zdravím, měl bych dotaz, ale v první řadě se omlouvám, že odpovídám na tak starou diskuzi...
Jestli to chápu správně, tak hluk od kol se řeší pomocí odhlučnění podběhů? Myslím tím toto: .link.
Pokud se to tímto řeší, pak mě zajímá zdali to pomáha???

|< < 1 2 3


  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator