| |  |
|
24.02.2009 10:53 -
Level of cooling circuit low
|
387688
|
|
|
buracik
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Takže teraz vždy ráno po snežení mi to vyhlási a asi po 1 až 2 minútach mi to zhasne aj tá STOP kontrolka na budíkoch. Môže to byť tým že sa do sacích otvorov dostáva sneh a po jeho očistení a prípadnom roztopení od tepla motora sa obnoví dostatočný prúd vzduchu??
Dík za odpoveď
Takže teraz vždy ráno po snežení mi to vyhlási a asi po 1 až 2 minútach mi to zhasne aj tá STOP kontrolka na budíkoch. Môže to byť tým že sa do sacích otvorov dostáva sneh a po jeho očistení a prípadnom roztopení od tepla motora sa obnoví dostatočný prúd vzduchu??
Dík za odpoveď
|
|
|
www.mojenoze.czkvaltní nože a paralyzéry ,pro členy C5 clubu 20% sleva do odvolámí,jinak stejné podmínky při objednání nad 1000kč,dobírka zdarma www.mojenoze.cz |
|
24.02.2009 11:07 -
Re: Level of cooling circuit low
|
387690
|
|
|
alx
|
|

|
Ta hlaska znamena, ze mas malo kapaliny v chladicim okruhu motoru, doporucuji zkontrolovat a pripadne dolit.
Ta hlaska znamena, ze mas malo kapaliny v chladicim okruhu motoru, doporucuji zkontrolovat a pripadne dolit. :palec
|
|
|
|
24.02.2009 11:13 -
|
387691
|
|
|
buracik
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Som z toho trochu mimo ako si to mam skontrolovať?
Som z toho trochu mimo ako si to mam skontrolovať?
|
|
|
|
24.02.2009 11:19 -
|
387692
|
|
|
alx
|
|

|
kdyz otevres kapotu motoru tak po leve strane (prava strana po smeru jizdy), je nadobka pro kapalinu, kterou ale neuvidis, je skryta pod krycim plastem. Co ale uvidis, je uzaver na kterem byva vyobrazen velky vystrazny trouhelnik, nebo neco takoveho. Otevri a uvidis kolik ji tam je, priznam se ted ale, ze si nepamatuji kolk ji ma byt a jestli se to da takto odsledovat. Plete se mi to trochu s nadrzkou na hydraulickou kapalinu 
Snad se nekdo ozve, kdo to bude vedet presneji. Ale myslim ze kdyz koupis 1l kapaliny a par deci tam nalejes, nic tim nezkazis a hlaska zmizi.
kdyz otevres kapotu motoru tak po leve strane (prava strana po smeru jizdy), je nadobka pro kapalinu, kterou ale neuvidis, je skryta pod krycim plastem. Co ale uvidis, je uzaver na kterem byva vyobrazen velky vystrazny trouhelnik, nebo neco takoveho. Otevri a uvidis kolik ji tam je, priznam se ted ale, ze si nepamatuji kolk ji ma byt a jestli se to da takto odsledovat. Plete se mi to trochu s nadrzkou na hydraulickou kapalinu :)
Snad se nekdo ozve, kdo to bude vedet presneji. Ale myslim ze kdyz koupis 1l kapaliny a par deci tam nalejes, nic tim nezkazis a hlaska zmizi.
|
|
|
|
24.02.2009 11:27 -
|
387693
|
|
|
Pavel C5
|
|
Město: Prešov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 112 |
|

|
Je to presne ako povedal alx ,nachádza sa to na pravej strane nad kolesom.Ja mám kvapaliny toľko ,že keď otvorím uzáver tak ju vidno,takže tam dolej aby si naňu videl,ale pozor nalej tam tu istu farbu chladiacej akú máš. A skontroluj na koľko to máš, ja mám do -34,.Zima sa kráti ,ale človek nikdy nevie
Je to presne ako povedal alx ,nachádza sa to na pravej strane nad kolesom.Ja mám kvapaliny toľko ,že keď otvorím uzáver tak ju vidno,takže tam dolej aby si naňu videl,ale pozor nalej tam tu istu farbu chladiacej akú máš. A skontroluj na koľko to máš, ja mám do -34,.Zima sa kráti ,ale človek nikdy nevie:palec
|
|
|
|
24.02.2009 11:35 -
|
387695
|
|
|
tomc
|
|
|
ja mám v obou hdičkách ružovožlutou antifrez a dolevám castrol v 1litrovém balení který už je origo naředený.zatím vše v poho žadné sraženiny ani jíné problémy.
ja mám v obou hdičkách ružovožlutou antifrez a dolevám castrol v 1litrovém balení který už je origo naředený.zatím vše v poho žadné sraženiny ani jíné problémy.
|
|
|
|
24.02.2009 14:15 -
|
387697
|
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
tudle hnusnou barvu maj snad VW a Citronům prej moc nesvědčí, lae ruku bych za to nikam nedávál.... modrá je dobrá
tudle hnusnou barvu maj snad VW a Citronům prej moc nesvědčí, lae ruku bych za to nikam nedávál.... modrá je dobrá :palec
|
|
|
|
24.02.2009 14:48 -
|
387700
|
|
|
tomc
|
|
|
dej modrou a dopadneš jak majitelka c5 ve firmě vedle nás,,její kolegové taky řikali muže se to míchat a modrá je dobrá"aš se to zgrcne a ucpe radiator topení a buhví co ještě tak je trochu pozdě
dej modrou a dopadneš jak majitelka c5 ve firmě vedle nás,,její kolegové taky řikali muže se to míchat a modrá je dobrá"aš se to zgrcne a ucpe radiator topení a buhví co ještě tak je trochu pozdě:-((((
|
|
|
|
24.02.2009 16:01 -
|
387706
|
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
nekecej? No já nejsem pro míchání.
:-o nekecej? No já nejsem pro míchání.
|
|
|
|
24.02.2009 20:48 -
|
387711
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6892 |
|

|
.link. ktora je origo, rozmyslam o vymene
http://olejposta.sk/?s=22&m=6, ktora je origo, rozmyslam o vymene
|
|
|
|
25.02.2009 17:50 -
|
387723
|
|
|
stano1
|
|
|
na nádržke chlad.kvapaliny motoru je vyznačené min.a max. max je po úroven zvaru nádržky(je z dvoch dielov)
ak nahliadneš z boku pod ten krycí plast,tak to budeš vidiet.
dolievaj za studena lebo hladina kvapaliny teplom o niečo stúpne a je to potom klamlive
ak ti nevytieklo,tak stačí doliat len destilovanú vodu, ale pozor zmeraj si pre istotu bod mrazu
P.S. nemal si vypustenú vodu zo systému?(výmena rozvodov a pod.)
na nádržke chlad.kvapaliny motoru je vyznačené min.a max. max je po úroven zvaru nádržky(je z dvoch dielov)
dolievaj za studena lebo hladina kvapaliny teplom o niečo stúpne a je to potom klamlive
ak ti nevytieklo,tak stačí doliat len destilovanú vodu, ale pozor zmeraj si pre istotu bod mrazu
|
|
|
|
25.02.2009 18:47 -
|
387724
|
|
|
stano1
|
|
|
|
|
|
| |
|
|