| |  |
|
19.01.2011 15:18 -
Chyba imobilizeru
|
2370325
|
|
|
Pali
|
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|

|
Prosím mi to hlásí tuto chybu nevíte co byto mohlo přešně být děkuji za odpověd
Prosím mi to hlásí tuto chybu nevíte co byto mohlo přešně být děkuji za odpověd:-)
|
|
|
|
|
|
19.01.2011 15:41 -
Re: Chyba imobilizeru
|
2370326
|
|
|
jruze
|
|

|
A nejde nastartovat.Jde auto normálně zamknout? Aku je dostatečně nabitá? Pokud ano zkus zamknout a počkat chvilku-odemknout-zapnout zapalování chvilku počkat a nastartovat.Pokud to nepomůže zkusit odpojit aku,ale to je v podstatě stejné jako když zamkneš auto.Potom jedině projít kostry- to je nejčastější příčina problémů-jinak diagnostika.
A nejde nastartovat.Jde auto normálně zamknout? Aku je dostatečně nabitá? Pokud ano zkus zamknout a počkat chvilku-odemknout-zapnout zapalování chvilku počkat a nastartovat.Pokud to nepomůže zkusit odpojit aku,ale to je v podstatě stejné jako když zamkneš auto.Potom jedině projít kostry- to je nejčastější příčina problémů-jinak diagnostika.
|
|
|
|
19.01.2011 15:43 -
|
2370327
|
|
|
Pali
|
|
|

|
Nastartovat v pohodě zamknout taky nic není poznat jen mi to píše nic víc
Nastartovat v pohodě zamknout taky nic není poznat jen mi to píše nic víc:(
|
|
|
|
19.01.2011 17:13 -
|
2370329
|
|
|
jruze
|
|

|
Zkus autodiaga to je jeho parketa,ale můj názor je že kdyby imobilisér nešel tak nenastartuješ a proč ho to hlásí jako vadný.
Zkus autodiaga to je jeho parketa,ale můj názor je že kdyby imobilisér nešel tak nenastartuješ a proč ho to hlásí jako vadný.
|
|
|
|
19.01.2011 19:52 -
|
2370340
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6892 |
|

|
to chce diagnostiku, povedat co mu vadi takto zo vzduchu nejde ...
najskor to z nejakeho dovodu odstavi ten immo, nakolko inak by si nenastartoval
to chce diagnostiku, povedat co mu vadi takto zo vzduchu nejde ...
najskor to z nejakeho dovodu odstavi ten immo, nakolko inak by si nenastartoval
|
|
|
|
20.01.2011 05:58 -
|
2370406
|
|
|
Pali
|
|
|

|
Tak uz je to dobry nastartoval jsem vypnul zamknul auto a v pohodě,ale určitě na diagnostiku v nejblišší době zajedu po roce je třeba
Tak uz je to dobry nastartoval jsem vypnul zamknul auto a v pohodě,ale určitě na diagnostiku v nejblišší době zajedu po roce je třeba:-)
|
|
|
|
05.10.2011 18:42 -
immobiliser
|
2417355
|
|
|
paja
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
nestartuje,immobiliser fault
nestartuje,immobiliser fault
|
|
|
|
23.10.2011 12:24 -
Imobiliser fault.
|
2420789
|
|
|
paralen
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj,
dnes jsem kontroloval pojistky a po kontrole pojistek u řidiče, mi auto hlásí "Engine Imobiliser Fault". A nejde nastartovat Má někdo nějaký nápad co se mohlo stát a co mám dále dělat? Nejde to ani s druhým klíčem :-/. Díky moc.
Ahoj,
dnes jsem kontroloval pojistky a po kontrole pojistek u řidiče, mi auto hlásí "Engine Imobiliser Fault". A nejde nastartovat :-(((( Má někdo nějaký nápad co se mohlo stát a co mám dále dělat? Nejde to ani s druhým klíčem :-/. Díky moc.
|
|
|
|
23.10.2011 12:44 -
Re: Imobiliser fault.
|
2420791
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Pockal si pak pred startovanim par minut aby se nacetl znovu klic? Popsany je v navodu k autu.
Staci trochu hledat, urcite to bude v rozscestniku: .link.
Zrovna vcera se to tu resilo treba tady: .link.
Pockal si pak pred startovanim par minut aby se nacetl znovu klic? Popsany je v navodu k autu.
Staci trochu hledat, urcite to bude v rozscestniku: http://www.c5club.cz/diskuze/c5club/2402493-rozcestnik-c5/#last
Zrovna vcera se to tu resilo treba tady: http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2420645-narazova-pojistka-u-c5-2001/#last
|
|
|
|
23.10.2011 13:32 -
Re: Imobiliser fault.
|
2420810
|
|
|
paralen
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Vyřešeno...byla to vadná 20tka pojistka, proto se klíč nedokázal znovu synchronizovat. Tvářila se, že je OK, ale packy mírně tmavší. Vyměnil jsem a je to dobré. Díky moc za pomoc.
Vyřešeno...byla to vadná 20tka pojistka, proto se klíč nedokázal znovu synchronizovat. Tvářila se, že je OK, ale packy mírně tmavší. Vyměnil jsem a je to dobré. Díky moc za pomoc.
|
|
|
|
09.03.2012 23:03 -
Imobiliser
|
2457474
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
Zdar a sílu klubáci...
mam takovej menší, ale celkem nepříjemnej problém...
Mam c5 ca týden...celou dobu to fungovalo v pohodě..ale teď nějak začal blbnout asi imobiliser....sednu do auta a všechno je v pohodě...ale najednou při odjezdu z prakoviště strčim klíček do zámku a najednou padne hláška na display že neni imobiliser a auto zhasne nejde s nim nic dělat....stalo se mi to za jeden den dvakrát...nevíte kde může být chyba?díkes Marv
Zdar a sílu klubáci...
mam takovej menší, ale celkem nepříjemnej problém...
Mam c5 ca týden...celou dobu to fungovalo v pohodě..ale teď nějak začal blbnout asi imobiliser....sednu do auta a všechno je v pohodě...ale najednou při odjezdu z prakoviště strčim klíček do zámku a najednou padne hláška na display že neni imobiliser a auto zhasne nejde s nim nic dělat....stalo se mi to za jeden den dvakrát...nevíte kde může být chyba?díkes Marv
|
|
|
|
09.03.2012 23:17 -
Re: Imobiliser
|
2457478
|
|
|
Klokan
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 156 |
|
|
baterka v klíči, baterka v autě ?? to dovede dělat pěknou neplechu ....
baterka v klíči, baterka v autě ?? to dovede dělat pěknou neplechu ....
|
|
|
|
09.03.2012 23:40 -
|
2457486
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
baterka je nabita...a kontakt je taky v pohode
dneska jsem to privezl ze servisu.....rozvody,cepy,olej...predtim to nedelalo..zacalo to az ted
baterka je nabita...a kontakt je taky v pohode:-(
dneska jsem to privezl ze servisu.....rozvody,cepy,olej...predtim to nedelalo..zacalo to az ted:-(
|
|
|
|
10.03.2012 00:18 -
|
2457488
|
|
|
Klokan
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 156 |
|
|
jestli odpojili baterku, tak nemusí bejt načtenej klíč. možná.... Znova spárovat a třeba dá pokoj.
jestli odpojili baterku, tak nemusí bejt načtenej klíč. možná.... Znova spárovat a třeba dá pokoj.
|
|
|
|
10.03.2012 10:27 -
|
2457529
|
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak dělá to přesne tak že když hodim klíček do zámku tak to ještě jde v pohodě(po odemknutí) nažhavim a když chci otočit a nastartovat tak to hodí imobiliser fault(nebo nejak tak) a všechno se vypne
Ale nedělá to furt...stalo se mi to tak 2x za cca 15 startů...
Tak dělá to přesne tak že když hodim klíček do zámku tak to ještě jde v pohodě(po odemknutí) nažhavim a když chci otočit a nastartovat tak to hodí imobiliser fault(nebo nejak tak) a všechno se vypne:-(
Ale nedělá to furt...stalo se mi to tak 2x za cca 15 startů...
|
|
|
| |
|
|