|
17.09.2011 13:55 -
Jak vyměnit zadní kotouče ?
|
2414423
|
|
|
Rork
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj všem,
chci vyměnit zadní kotouče, ale nevím jak když jsem začal povolovat ty dva velké šrouby začala mi vytékat brzdová kapalina. Nevíte tedy někdo jak na to.
Předem moc díky
Patrik
Ahoj všem,
chci vyměnit zadní kotouče, ale nevím jak když jsem začal povolovat ty dva velké šrouby začala mi vytékat brzdová kapalina. Nevíte tedy někdo jak na to.
Předem moc díky
Patrik
|
|
|
|
|
|
17.09.2011 13:57 -
Re: Jak vyměnit zadní kotouče ?
|
2414424
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6891 |
|

|
musis tam nechat ten srobik co drzi platnicky, potom mozes povolit strmene ....
lenze, sroby na strmene byvaju zalepene, takze je dobre to dat dole, kupit nove sroby, vyrazit stare a dat nove a podstatne, dat medzi strmen a rameno vymedzovaciu hmotu (pouzivam silikon)
cize to cele rozobrat a zasa zlozit .... (a teda aj odvzdusnit)
musis tam nechat ten srobik co drzi platnicky, potom mozes povolit strmene ....
lenze, sroby na strmene byvaju zalepene, takze je dobre to dat dole, kupit nove sroby, vyrazit stare a dat nove a podstatne, dat medzi strmen a rameno vymedzovaciu hmotu (pouzivam silikon)
cize to cele rozobrat a zasa zlozit .... (a teda aj odvzdusnit)
|
|
|
|
19.09.2011 06:46 -
|
2414608
|
|
|
Mamlas
|
|

|
Neda se ten stary koutouc nejak vymotat z brzdice (zamacknout pistky a pak vyndat desticky) aniz by se musel povolovat brzdic? Taky me to ceka.
Neda se ten stary koutouc nejak vymotat z brzdice (zamacknout pistky a pak vyndat desticky) aniz by se musel povolovat brzdic? Taky me to ceka.
|
|
|
|
19.09.2011 08:42 -
|
2414614
|
|
|
jruze
|
|

|
Nedá.Jedíně že by jsi ubrousil kus brzdiče
Nedá.Jedíně že by jsi ubrousil kus brzdiče:-))))
|
|
|
|
19.09.2011 17:58 -
|
2414690
|
|
|
TheOne
|
Příspěvek byl vymazán. Vymazal(a) najk, 19.09.11 19:13 Důvod: prosím k věci | | |
|
| |