Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zadní brzdy
Mikra
29.01.2012 23:12 - Re: Zadní brzdy
99
miskod napsal(a):
Nikde ani nepisem ze som tie dosky menil. Chcel som len vediet ci su rovnomerne zjazdene (co aj su). Tie brzdice inak brzdia dobre, nie su ani vyosene. Su tam akurat zozrate tie diery. Brzdice za 6 litrov dva kusy mi nepridu ako "par kc", len kvoli jednej zozratej diere. Je nejaky dovod preco to akurat nezavarit?

Tak jeden důvod by tu byl, takovej nepodstatnej. Jsou to brzdy!!!
Ale pokud si troufáš, tak předně:
Hliník. Dost špatně se sváří. Chtělo by to stejnej materiál, ze kterýho je brzdič odlitej. Metalurgové by potvrdili, že ve slitinách hliníku jsou obrovský rozdíly a ne každá slitina se hodí na všechno. Okuje uvnitř brzdiče a deformace po sváření asi způsobí změnu rozměru otvoru pro pístek, takže nelze zaručit správný chod pístku. To samé se asi stane s drážkou pro gumičku a tak možná nebude dokonale těsnit a nebo se bude pístek špatně vracet.
Druhá věc je přesnost. Pokud se s dírou pro šroub netrefíš dost přesně, může to mít vliv na chod destiček.
A třetí věc je pracnost, protože to musíš ten brzdič kompletně rozebrat, potom teprve svařit a znova složit. V takovým případě bych určitě nepoužil starý gumičky a prachovky.
Ale nechci malovat čerta na zeď a v podstatě dokud to nezkusíš, tak nezjistíš, v čem jsem měl pravdu a co byly jen zbytečný obavy. Takže držím palce a napiš, jak jsi dopadl.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator