|
05.05.2010 18:36 -
Přední pístnice
|
2344190 |
|
|
Cupi
|
|
Město: Brno, Auto: C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 12 |
|

|
Ahoj všichni, dneska se mi při "údržbě" (mám C5 I) stala blbá chyba. Koukal jsem na prachovku přední pístnice a zjistil jsem, že je v ní bordel, tak jsem ji chtěl svlíct abych to vyčistil. Přitom se mi podařilo zdvihnout i ten "kloubouček" ( plastový deklík s gumovým dorazem) co je na vrchu pístnice a část bordela mi spadl dovnitř, ale vybral jsem to hadrem. Jen se chci ujistit... není tam něco kam by to mohlo vlíst, nebo něco čemu by to mohlo ublížit? Přece jenom rozdělané jsem to neměl a v autě tam jde houby vidět, tak nevím....
Ahoj všichni, dneska se mi při "údržbě" (mám C5 I) stala blbá chyba. Koukal jsem na prachovku přední pístnice a zjistil jsem, že je v ní bordel, tak jsem ji chtěl svlíct abych to vyčistil. Přitom se mi podařilo zdvihnout i ten "kloubouček" ( plastový deklík s gumovým dorazem) co je na vrchu pístnice a část bordela mi spadl dovnitř, ale vybral jsem to hadrem. Jen se chci ujistit... není tam něco kam by to mohlo vlíst, nebo něco čemu by to mohlo ublížit? Přece jenom rozdělané jsem to neměl a v autě tam jde houby vidět, tak nevím....
|
|
|
www.mojenoze.czkvaltní nože a paralyzéry ,pro členy C5 clubu 20% sleva do odvolámí,jinak stejné podmínky při objednání nad 1000kč,dobírka zdarma www.mojenoze.cz |
|
13.05.2010 00:43 -
Re: Přední pístnice
|
2344685 |
|
|
Jeffrey
|
|

|
Mělo by to být OK, nezoufej.
Mělo by to být OK, nezoufej.;-)
|
|
|
|
01.09.2010 22:09 -
|
2354642 |
|
|
Rampa
|
|
Město: Žamberk, Auto: C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 29 |
|

|
Zdar, začal mi malinko vlhnout vršek jedné přední pístnice - je to vidět okolo té harmoniky manžety. Né že by tekl ale rosí. Jak je náročné to přetěsnit? Taky jsem si všimnul, že ten futrál pod tou harmonikou je níže orezlý a docela fest. Nemůže prohnít?
Dík za podnětné reakce Rampa
Zdar, začal mi malinko vlhnout vršek jedné přední pístnice - je to vidět okolo té harmoniky manžety. Né že by tekl ale rosí. Jak je náročné to přetěsnit? Taky jsem si všimnul, že ten futrál pod tou harmonikou je níže orezlý a docela fest. Nemůže prohnít?
Dík za podnětné reakce Rampa
|
|
|
|
03.09.2010 12:00 -
|
2354734 |
|
|
jruze
|
|

|
Pokud to neteče tak bych se stím nezabýval.Proreznout - to se hned tak nestane,ale pokud se nudíš tak to opucuj drátěným kartáčem a brusným papírem a natři nějakou barvou Přetěsnit to jen tak nejde a ani nevím jestli to někdo repasuje.
Pokud to neteče tak bych se stím nezabýval.Proreznout - to se hned tak nestane,ale pokud se nudíš tak to opucuj drátěným kartáčem a brusným papírem a natři nějakou barvou;-)Přetěsnit to jen tak nejde a ani nevím jestli to někdo repasuje.
|
|
|
| |