Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Česky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||

Diskuzní fórum / Hydraulika, řízení, brzdy / Přední pístnice

05.05.2010 18:36 - Přední pístnice 2344190
Cupi
Město: Brno, Auto: C5 I 2.0HDi SXPočet příspěvků: 12
99 Poslat soukromou zprávu

Ahoj všichni, dneska se mi při "údržbě" (mám C5 I) stala blbá chyba. Koukal jsem na prachovku přední pístnice a zjistil jsem, že je v ní bordel, tak jsem ji chtěl svlíct abych to vyčistil. Přitom se mi podařilo zdvihnout i ten "kloubouček" ( plastový deklík s gumovým dorazem) co je na vrchu pístnice a část bordela mi spadl dovnitř, ale vybral jsem to hadrem. Jen se chci ujistit... není tam něco kam by to mohlo vlíst, nebo něco čemu by to mohlo ublížit? Přece jenom rozdělané jsem to neměl a v autě tam jde houby vidět, tak nevím....
www.mojenoze.cz
kvaltní nože a paralyzéry ,pro členy C5 clubu 20% sleva do odvolámí,jinak stejné podmínky při objednání nad 1000kč,dobírka zdarma
www.mojenoze.cz

13.05.2010 00:43 - Re: Přední pístnice 2344685
Jeffrey
Město: Praha 9 Černý Most I, Auto: C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 272
Uživatel Poslat soukromou zprávu

Mělo by to být OK, nezoufej.

01.09.2010 22:09 - Re: Přední pístnice 2354642
Rampa
Město: Žamberk, Auto: C5 I 2.0HDi SXPočet příspěvků: 29
Začátečník Poslat soukromou zprávu

Zdar, začal mi malinko vlhnout vršek jedné přední pístnice - je to vidět okolo té harmoniky manžety. Né že by tekl ale rosí. Jak je náročné to přetěsnit? Taky jsem si všimnul, že ten futrál pod tou harmonikou je níže orezlý a docela fest. Nemůže prohnít?

Dík za podnětné reakce Rampa

03.09.2010 12:00 - Re: Přední pístnice 2354734
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 1381
Uživatel Poslat soukromou zprávu

Pokud to neteče tak bych se stím nezabýval.Proreznout - to se hned tak nestane,ale pokud se nudíš tak to opucuj drátěným kartáčem a brusným papírem a natři nějakou barvouPřetěsnit to jen tak nejde a ani nevím jestli to někdo repasuje.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  

© 2007-2010 :: by c5club, optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Mozilla Firefox, Kontakt/Administrator