| |  |
|
11.12.2008 06:14 -
Výměna LDS
|
167717 |
|
|
tomc
|
|

|
zdravím na budíku se blíží 200tkm což je pomysná hranice LDS a koulí.u C5ky jsem to ještě nedelal tak se raději ptám na skušenosti a navody jiných.podle mě by se mělo autí spustit dolu,odpojit baterka a systém odtlakovat přes odvzdušnovací šrouby.sundat nadobku LDS a vyčistit,montnout spět nalit a nad maximum autí dat do horní servisní polohy a přes odvzdušnovaky trochu odpustit.decku LDS v servu bych asi neřešil.
zdravím na budíku se blíží 200tkm což je pomysná hranice LDS a koulí.u C5ky jsem to ještě nedelal tak se raději ptám na skušenosti a navody jiných.podle mě by se mělo autí spustit dolu,odpojit baterka a systém odtlakovat přes odvzdušnovací šrouby.sundat nadobku LDS a vyčistit,montnout spět nalit a nad maximum autí dat do horní servisní polohy a přes odvzdušnovaky trochu odpustit.decku LDS v servu bych asi neřešil.
|
|
|
|
|
|
12.12.2008 20:11 -
Re: Výměna LDS
|
167718 |
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6211 |
|

|
cez vikend sa na to chystam, skusim to nafotit a popisat
cez vikend sa na to chystam, skusim to nafotit a popisat
|
|
|
|
12.12.2008 22:33 -
|
167719 |
|
|
Ctibor5
|
|
Město: Praha, Auto: C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 15 |
|

|
Uz se tesim na foto prezentaci
Uz se tesim na foto prezentaci :o
|
|
|
|
13.12.2008 17:40 -
|
167720 |
|
|
jumep
|
|
|

|
.link.
http://www.jumep.com/c5/lds
|
|
|
|
13.12.2008 18:14 -
|
167721 |
|
|
tomc
|
|

|
zdravím fotečky jsou pěkne,ale v nadržce jsou sitka která bych take vyčistil.když vemu skušenosti s vyměnou LHM v BX a XAtijích ten bordel zachycený sitky.jasne LDS nemá nic společneho s LHM,ale pracuje v pistnicích a čerpadlech tak si myslím,že to muže byt také znečištěné.ten tlak 0,5atm jsi tam fouknul proč??čerpadlo si nechtělo nasát??autí jsi měl v jaké poloze??
zdravím fotečky jsou pěkne,ale v nadržce jsou sitka která bych take vyčistil.když vemu skušenosti s vyměnou LHM v BX a XAtijích ten bordel zachycený sitky.jasne LDS nemá nic společneho s LHM,ale pracuje v pistnicích a čerpadlech tak si myslím,že to muže byt také znečištěné.ten tlak 0,5atm jsi tam fouknul proč??čerpadlo si nechtělo nasát??autí jsi měl v jaké poloze??
|
|
|
|
13.12.2008 18:57 -
|
167722 |
|
|
jumep
|
|
|

|
je to doporucene autorizovanym servisom, auto som mal v spodnej polohe, akurat ma kratku garaz a este som chcel cez zadny odvzdusnovak vypustit co najviac zo systemu, ale akosi by som musel mat o 1m dlhsiu jamu, co nemam tak som to nechal tak, pojdem este menit manzety na piestniciach zadnych tak to potom precistim
je to doporucene autorizovanym servisom, auto som mal v spodnej polohe, akurat ma kratku garaz a este som chcel cez zadny odvzdusnovak vypustit co najviac zo systemu, ale akosi by som musel mat o 1m dlhsiu jamu, co nemam tak som to nechal tak, pojdem este menit manzety na piestniciach zadnych tak to potom precistim
|
|
|
|
18.12.2008 17:50 -
|
167723 |
|
|
Herulinka
|
|

|
Mám takový začátečnický dotaz, zda se dá LDS sehnat u benzínky a kolik zhruba stojí? Měnit asi zatím nebudu, ale nádržka se tváří, že by bylo třeba dolít...děkuji
Mám takový začátečnický dotaz, zda se dá LDS sehnat u benzínky a kolik zhruba stojí? Měnit asi zatím nebudu, ale nádržka se tváří, že by bylo třeba dolít...děkuji :-)
|
|
|
|
18.12.2008 17:53 -
|
167724 |
|
|
Darja
|
|
Město: Hostivař, Auto: C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2773 |
|

|
Herulinka: tady jsme to resili .link. kde jak a za kolik
Herulinka: tady jsme to resili http://www.c5club.cz/page/kod-24/topic-90817962 kde jak a za kolik :-)
|
|
|
|
18.12.2008 19:22 -
|
167725 |
|
|
tomc
|
|

|
tak v nádržce žadná sítka nejsou.tuto odpověd jsem dostal od kamaráda který měl v rukou rozlamanou nadržku LDS.dost mě to překvapilo,ale žabožrouti asi ví co dělají.
tak v nádržce žadná sítka nejsou.tuto odpověd jsem dostal od kamaráda který měl v rukou rozlamanou nadržku LDS.dost mě to překvapilo,ale žabožrouti asi ví co dělají.
|
|
|
|
18.12.2008 20:35 -
|
167726 |
|
|
máca
|
|
Město: Beroun, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 409 |
|

|
autí můžeš nechat v normální poloze a kapalina LDS by měla být tak mm od sváru nádržky.Řekli mi to v autor.servise citroen.Síťku mám v nádržce a je vidět hned po otevření uzávěru.Sedí na hrdle,jako sítko na čaj v hrnku.O jiné nevím.
autí můžeš nechat v normální poloze a kapalina LDS by měla být tak mm od sváru nádržky.Řekli mi to v autor.servise citroen.Síťku mám v nádržce a je vidět hned po otevření uzávěru.Sedí na hrdle,jako sítko na čaj v hrnku.O jiné nevím.
|
|
|
|
18.12.2008 21:32 -
|
167727 |
|
|
Beatldžus
|
|
Město: Ostrov , Auto: C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 76 |
|

|
Máco,hladina LDS se měří ve spodní poloze!!!!Už se to tu několikrát probíralo.Podívej se do galerie-hydraulika. .-)
Máco,hladina LDS se měří ve spodní poloze!!!!Už se to tu několikrát probíralo.Podívej se do galerie-hydraulika. .-)
|
|
|
|
19.12.2008 15:23 -
|
167728 |
|
|
máca
|
|
|

|
Jo,já jsem to věděla,ale mechanik v servise mi řekl,že jednoduchá pomoc je to,že auto je v normal.poloze a milimetr od sváru nádržky má být kapalina.Odhadem je to prý stejný,jako když ji měříš při autě dole.Prostě je to asi fígl mechaniků.Nezávisle na sobě mi to řekli ve dvou servisech.
Jo,já jsem to věděla,ale mechanik v servise mi řekl,že jednoduchá pomoc je to,že auto je v normal.poloze a milimetr od sváru nádržky má být kapalina.Odhadem je to prý stejný,jako když ji měříš při autě dole.Prostě je to asi fígl mechaniků.Nezávisle na sobě mi to řekli ve dvou servisech.
|
|
|
|
19.12.2008 17:13 -
|
167729 |
|
|
Beatldžus
|
|
Město: Ostrov , Auto: C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 76 |
|

|
Nic ve zlém Máco ,já mám nádržku docela neprůhlednou takže není vidět kolik je tam nad svár LDS.
Nic ve zlém Máco :-),já mám nádržku docela neprůhlednou takže není vidět kolik je tam nad svár LDS.
|
|
|
|
19.12.2008 19:41 -
|
167730 |
|
|
máca
|
|
|

|
Jo,v pohodě,já mám nádržku takovou nažloutlou a ta LDS je tam krásně vidět.Tak to bude asi tím.Já jen říkám,jak jsem byla informována.
Jo,v pohodě,já mám nádržku takovou nažloutlou a ta LDS je tam krásně vidět.Tak to bude asi tím.Já jen říkám,jak jsem byla informována.
|
|
|
|
19.12.2008 20:19 -
|
167731 |
|
|
jumep
|
|
|

|
tomc: co sa tyka sitiek, nikto mi nehovori ze tam su a ked som na to pozeral, tak by sa mi nechcelo vyberat tu nadrzku ked nemusim 
je pravda ze v tom nebolo moc svinstva, akurat ked porovnam pred a po, tak omno lepsie vydrzi natlakovana sustava ako zo starou lds
tomc: co sa tyka sitiek, nikto mi nehovori ze tam su a ked som na to pozeral, tak by sa mi nechcelo vyberat tu nadrzku ked nemusim :)
je pravda ze v tom nebolo moc svinstva, akurat ked porovnam pred a po, tak omno lepsie vydrzi natlakovana sustava ako zo starou lds
|
|
|
|
19.12.2008 22:59 -
|
167732 |
|
|
jumep
|
|
|

|
clovek by asi nemal pisat prispevky ked je chory, sorry sa tie chybajuce pismena
clovek by asi nemal pisat prispevky ked je chory, sorry sa tie chybajuce pismena
|
|
|
|
21.12.2008 11:59 -
|
167733 |
|
|
Herulinka
|
|

|
Darjo, díky! Hned jdu objednávat
Darjo, díky! Hned jdu objednávat :-)
|
|
|
|
21.12.2008 19:55 -
|
167734 |
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
to jumep: no jistě že se to novou LDS zlepčí, lae dybys to u dělal i se sítkama, tak seš třá eště o 20% vejš
to jumep: no jistě že se to novou LDS zlepčí, lae dybys to u dělal i se sítkama, tak seš třá eště o 20% vejš ;-)
|
|
|
|
21.12.2008 20:11 -
|
167735 |
|
|
jumep
|
|
|

|
Buchta: citujem tomc:
18/12/08 19:22 - Re: Výměna LDS
cize nebolo ake cistit
Buchta: citujem tomc:
18/12/08 19:22 - Re: Výměna LDS
cize nebolo ake cistit :)
|
|
|
|
22.12.2008 08:56 -
|
167736 |
|
|
Buchta
|
|
Město: Praha 3, Auto: Xantia II Break 1.8i 16_V Kat. (81kW) | Počet příspěvků: 234 |
|

|
sorry, sypu si popel.....
sorry, sypu si popel.....
|
|
|
| |
|
|