| |  |
|
21.07.2010 13:15 -
Re: LDS - obecně
|
2350601 |
|
|
ladaso
|
|
Město: blatno, Auto: C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|

|
Na nádobce s LDS máš víčko s malou dirkou.Tak přes ní natlačiš vzduch např.kompresorem.
Na nádobce s LDS máš víčko s malou dirkou.Tak přes ní natlačiš vzduch např.kompresorem.
|
|
|
|
|
|
21.07.2010 13:59 -
|
2350602 |
|
|
autodiag
|
|
Město: -, Auto: | Počet příspěvků: 2115 |
|

|
pres vicko urcite ne (tam dirka urcite neni)
sundat vicko,natlakovat ,zvednout a v klidu zase zasroubovat
podtlak je jen kdyby to neslo a bylo to komplet zavzdusnene ale i kdyz jsem vyndal BHI tak jsem to nikdy delat nemusel
pres vicko urcite ne (tam dirka urcite neni)
sundat vicko,natlakovat ,zvednout a v klidu zase zasroubovat
podtlak je jen kdyby to neslo a bylo to komplet zavzdusnene ale i kdyz jsem vyndal BHI tak jsem to nikdy delat nemusel
|
|
|
|
21.07.2010 14:28 -
|
2350605 |
|
|
silvo
|
|
Město: Trnava, Auto: C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 45 |
|

|
Ako ladaso hovorí , ja tam tiež mám cca 2mm dierku a vo vnútri viečka je gumená memrána čo prepúšťa iba dovnútra. dovoz DE
Ako ladaso hovorí , ja tam tiež mám cca 2mm dierku a vo vnútri viečka je gumená memrána čo prepúšťa iba dovnútra. dovoz DE
|
|
|
|
21.07.2010 15:20 -
|
2350607 |
|
|
autodiag
|
|
Město: -, Auto: | Počet příspěvků: 2115 |
|

|
je mozne ze tam ta dirka je (ja si ji nikdy asi nevsimnul proto jsem psal ze neni ), nicmene kompresorem bych tam nic netlacil (6bar a vic?)
Pripravek Facom 920 je v podstate manometr na vicku
jinak uz se to tu popisovalo (nahore cerny obdelnik,tlacitko hledat) .link.
PS: je tam tlak ne podtlak,jsem si to z necim popletl
je mozne ze tam ta dirka je (ja si ji nikdy asi nevsimnul proto jsem psal ze neni ), nicmene kompresorem bych tam nic netlacil (6bar a vic?)
Pripravek Facom 920 je v podstate manometr na vicku
jinak uz se to tu popisovalo (nahore cerny obdelnik,tlacitko hledat) http://www.c5club.cz/diskuze/hydraulika-rizeni-brzdy/1428630-odtlakovani-hydraulickeho-systemu-%28za-ucelem-vymeny-koule%29/
PS: je tam tlak ne podtlak,jsem si to z necim popletl
Přílohy: vymena_LDS.pdf | Stáhnout( 114159b ) - Popis vymeny /odvzdusneni LDS.Staženo:89x. FACOM920.jpg | Stáhnout | Zobrazit ( 86824b ) - Pripravek FACOM 920.Staženo:79x. |
|
|
|
22.07.2010 10:08 -
|
2350770 |
|
|
brumla
|
|
Město: Blansko, Auto: C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 38 |
|

|
Co za LDS? Jaké to má označení.
Co za LDS? Jaké to má označení.
|
|
|
|
20.03.2011 12:34 -
|
2379496 |
|
|
mirasa
|
|
Město: Dýšina, Auto: C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 39 |
|

|
Tak budu kupovat LDS a narazil jsem na tento shop .link. Cena se mi zdá dobrá, uvidíme dodání, možnost vyzvednout osobně v Plzni.
Tak budu kupovat LDS a narazil jsem na tento shop http://www.dobrealevne.cz/?31,total-fluide-lds-1l Cena se mi zdá dobrá, uvidíme dodání, možnost vyzvednout osobně v Plzni.
|
|
|
|
20.03.2011 16:11 -
|
2379525 |
|
|
šedivák
|
|

|
bral jsem od nich - vše OK
bral jsem od nich - vše OK
|
|
|
|
22.03.2011 19:34 -
|
2379854 |
|
|
vlk
|
|

|
co to je LDS? 
chci se zeptat, prosim vás, jak poznám že bych to měl nějak zkontrolovat,kde je na to nádržka a jak často se to dolívá? fakt o tom nic nevm chci se zeptat, prosim vás, jak poznám že bych to měl nějak zkontrolovat,kde je na to nádržka a jak často se to dolívá? fakt o tom nic nevm
co to je LDS? :nevim
chci se zeptat, prosim vás, jak poznám že bych to měl nějak zkontrolovat,kde je na to nádržka a jak často se to dolívá? fakt o tom nic nevm chci se zeptat, prosim vás, jak poznám že bych to měl nějak zkontrolovat,kde je na to nádržka a jak často se to dolívá? fakt o tom nic nevm :nevim
|
|
|
|
22.03.2011 19:46 -
|
2379860 |
|
|
CC5
|
|
Město: Praha-Modřany, Auto: C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 306 |
|

|
LDS je kapalina pomocí které auto,tlumí nerovnosti tedy jako kapalina v tlumičích.Tady se podívej jak to funguje .link.
LDS je kapalina pomocí které auto,tlumí nerovnosti tedy jako kapalina v tlumičích.Tady se podívej jak to funguje http://www.youtube.com/watch?v=gv75ZY1afJM
|
|
|
|
22.03.2011 20:02 -
|
2379867 |
|
|
vlk
|
|

|
aha tak že se mam podívat do bandasky jestli mam dost oleje když se auto zdá tvrdší?
aha tak že se mam podívat do bandasky jestli mam dost oleje když se auto zdá tvrdší?
|
|
|
|
22.03.2011 20:05 -
|
2379869 |
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6186 |
|

|
ak by si mal malo, bude servo zavzdusnovat a pripadne sa auto nedvihne
tvrdost maju na svedomi skor gule, alebo ramena alebo ina mechanicka vec
ak by si mal malo, bude servo zavzdusnovat a pripadne sa auto nedvihne
tvrdost maju na svedomi skor gule, alebo ramena alebo ina mechanicka vec
|
|
|
|
31.03.2011 21:23 -
|
2381844 |
|
|
mirasa
|
|
Město: Dýšina, Auto: C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 39 |
|

|
Tak mohu jen doporučit (pro inzerci, využij inzerci a nebo CCCA) chtěl jsem si vyzvednout u nich v kanceláři, ale nakonec pán jel kolem a dovezl mi olej skoro až domů. Takže spokojenost na nejvyšší míru
Tak mohu jen doporučit (pro inzerci, využij inzerci a nebo CCCA) chtěl jsem si vyzvednout u nich v kanceláři, ale nakonec pán jel kolem a dovezl mi olej skoro až domů. Takže spokojenost na nejvyšší míru :palec
|
|
|
| |
|
|