| |  |
|
11.02.2009 11:50 -
Akustická signalizace zapnutí pásů
|
387167
|
|
|
Lulina
|
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 61 |
|

|
Zdravím všechny C5-kaře, rád bych sobě zakoupil ojetou C5 II 1,6 HDI a v recenzích jsem se dočetl, že součástí výbavy je kromě vizuální i akustická signalizace nezapnutých pásů, a to i na zadních sedadlech, což může být v určitých situacích na obtíž . Otázka tedy zní-lze to houkání nějakým způsobem vypnout??
Zdravím všechny C5-kaře, rád bych sobě zakoupil ojetou C5 II 1,6 HDI a v recenzích jsem se dočetl, že součástí výbavy je kromě vizuální i akustická signalizace nezapnutých pásů, a to i na zadních sedadlech, což může být v určitých situacích na obtíž:-(. Otázka tedy zní-lze to houkání nějakým způsobem vypnout??
|
|
|
|
|
|
11.02.2009 12:37 -
Re: Akustická signalizace zapnutí pásů
|
387168
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
ano da,diagnostikou
PS : procti si nejdriv forum nez zalozis nove duplicitni vlakno
ano da,diagnostikou
PS : procti si nejdriv forum nez zalozis nove duplicitni vlakno:nevim
|
|
|
|
11.02.2009 12:57 -
|
387170
|
|
|
Lulina
|
|
|

|
Díky
PS: ale já to hledal, včetně použití vyhledávače....nenašel. Asi jsem nepátral dosti důkladně. Mea culpa.
Díky:palec
PS: ale já to hledal, včetně použití vyhledávače....nenašel. Asi jsem nepátral dosti důkladně. Mea culpa.
|
|
|
|
13.02.2009 09:08 -
|
387221
|
|
|
Tomi2002
|
|

|
Na predných sedadlách je pravdepodobne nejako čidlo váhy, alebo niečo také, lebo rozpoznáva, či tam niekto sedí alebo nie. Akustickú sig. obídeš, keď si pás zapneš pozaseba a necháš ho zapnutý (potom sa počítač tvári, že je všetko, ako má byť a neotravuje pípanim). Na zadných sa akustická sig. zapne iba vtedy, keď sa pred jazdou zadní pripútajú a počas jazdy sa odpúta. Ak sa však pred jazdou nepripúta, chvíľu to na dislplay svieti, že zadní sú nepripútaní a potom to zhasne.
Na predných sedadlách je pravdepodobne nejako čidlo váhy, alebo niečo také, lebo rozpoznáva, či tam niekto sedí alebo nie. Akustickú sig. obídeš, keď si pás zapneš pozaseba a necháš ho zapnutý (potom sa počítač tvári, že je všetko, ako má byť a neotravuje pípanim). Na zadných sa akustická sig. zapne iba vtedy, keď sa pred jazdou zadní pripútajú a počas jazdy sa odpúta. Ak sa však pred jazdou nepripúta, chvíľu to na dislplay svieti, že zadní sú nepripútaní a potom to zhasne.
|
|
|
|
13.02.2009 09:45 -
|
387224
|
|
|
tief
|
|

|
A ked nekde nedobrzdis a tuknes do niekoho pred sebou tak ti airbag spravi zdarma operaciu hlavy ....
A ked nekde nedobrzdis a tuknes do niekoho pred sebou tak ti airbag spravi zdarma operaciu hlavy ....
|
|
|
|
13.02.2009 22:30 -
|
387249
|
|
|
Tomi2002
|
|

|
To je pravda, na toto som neupozornil. Ale z tej lepšej stránky, taká dobre mierená pečiatka airbagova môže niekedy v tej hlave niečo už skôr pokazené napríklad aj opraviť.
To je pravda, na toto som neupozornil. Ale z tej lepšej stránky, taká dobre mierená pečiatka airbagova môže niekedy v tej hlave niečo už skôr pokazené napríklad aj opraviť.:-d
|
|
|
|
14.02.2009 10:16 -
|
387258
|
|
|
Lulina
|
|
|

|
Díky za vyčerpávající informaci , šlo mi hlavně o ty zadní sedadla, protože nevím jak vy, ale já mám zkušenost, že při krátkých pojížďkách po městě, se vzadu poutá opravdu málokdo a stále někoho nutit ať se přikurtuje se mi nechce.
Díky za vyčerpávající informaci:palec, šlo mi hlavně o ty zadní sedadla, protože nevím jak vy, ale já mám zkušenost, že při krátkých pojížďkách po městě, se vzadu poutá opravdu málokdo a stále někoho nutit ať se přikurtuje se mi nechce.
|
|
|
| |
|
|