|
14.02.2011 23:44 -
Blikanie smeroviek a kontroliek
|
2373454
|
|
|
zwiro
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahojte stava sa mi sem tam rozblikaju sa mi komplet kontrolky a vistrazne smerovky auto dalej ide a zostane mi svietit servis az kym znova nezhasnem motor a znova nastartujem. Mate niekdo skusenost aviete niekdo ako s tym vybabrat?
Ahojte stava sa mi sem tam rozblikaju sa mi komplet kontrolky a vistrazne smerovky auto dalej ide a zostane mi svietit servis az kym znova nezhasnem motor a znova nastartujem. Mate niekdo skusenost aviete niekdo ako s tym vybabrat?
|
|
|
CITROËN SpiritJste ochotný pomoci autokolegovi v nouzi zdarma nebo jenom za náklady?
Zaregistrujte se na CCCA. Společný projekt BX,C5,XM a citroën klubu. www.ccca.cz |
|
14.02.2011 23:45 -
Re: Blikanie smeroviek a kontroliek
|
2373455
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
uz sa tu o tomto mrtvolneni auta pisalo ...
najvacsia pravdepodobnost je vadny display pp
uz sa tu o tomto mrtvolneni auta pisalo ...
najvacsia pravdepodobnost je vadny display pp
|
|
|
|
14.02.2011 23:46 -
|
2373456
|
|
|
zwiro
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Prepac ale ja som tu novi co je to display pp?
Prepac ale ja som tu novi co je to display pp?
|
|
|
|
14.02.2011 23:46 -
|
2373457
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
pp = palubny pocitac
pp = palubny pocitac
|
|
|
|
15.02.2011 00:53 -
|
2373462
|
|
|
jruze
|
|

|
Mám tu jednu přístojovku,která dělá něco podobného,nebo to samé? a je to přímo v těch budíkách (někde přechoďák,kostra... nevím prošli jsme to několikrát) někdy jde normálně- za chvilku na to zhasne,nebo jen problikává,někdy ji nerosvítíš ani za boha.Dal jsem ji do druhého auta a to samé -otáčkoměr,tacho a ostatní ,,ručičky" chodí normálně jen kontrolky a osvětlení - nedá se na to přijít(není to až tak potřebné) - takže výhodnější je na díly. Mám za to že se předcházející majitel snažil upravovat Km nebo něco takového odborným způsobem a tohle je výsledek je to někde v tišťáku.
Mám tu jednu přístojovku,která dělá něco podobného,nebo to samé? a je to přímo v těch budíkách (někde přechoďák,kostra... nevím prošli jsme to několikrát) někdy jde normálně- za chvilku na to zhasne,nebo jen problikává,někdy ji nerosvítíš ani za boha.Dal jsem ji do druhého auta a to samé -otáčkoměr,tacho a ostatní ,,ručičky" chodí normálně jen kontrolky a osvětlení - nedá se na to přijít(není to až tak potřebné) - takže výhodnější je na díly. Mám za to že se předcházející majitel snažil upravovat Km nebo něco takového odborným způsobem a tohle je výsledek :nevim je to někde v tišťáku.
|
|
|
| |