| |  |
|
10.12.2010 18:15 -
Úplný výpadek
|
2365659
|
|
|
Dan 1
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Už se mi dvakrát stalo, že mi v autě asi tak na vteřinu přestalo vše fungovat. Zhasli světla, přístrojovka, rádio a nevím co ještě-byl to vždy jen malý moment. Jsem přesvědčen, že to není páčkou světel-světla mi sem tam taky vypnou, ale vypnou jen světla. Toto je jiné- vypadne vše a po chvilce to začne vše postupně naskakovat-slyším jakoby cvakání relátek . Nevíte, čím to je ?
Už se mi dvakrát stalo, že mi v autě asi tak na vteřinu přestalo vše fungovat. Zhasli světla, přístrojovka, rádio a nevím co ještě-byl to vždy jen malý moment. Jsem přesvědčen, že to není páčkou světel-světla mi sem tam taky vypnou, ale vypnou jen světla. Toto je jiné- vypadne vše a po chvilce to začne vše postupně naskakovat-slyším jakoby cvakání relátek:nevim. Nevíte, čím to je ?
|
|
|
|
|
|
10.12.2010 18:35 -
Re: Úplný výpadek
|
2365660
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
zeby postupujici BSI ?...zacalo to parkacem....
zeby postupujici BSI ?...zacalo to parkacem....
|
|
|
|
10.12.2010 19:03 -
|
2365661
|
|
|
Dan 1
|
|
|
|
Co to znamená prakticky ? Výměna ? A cena cca ?
Co to znamená prakticky ? Výměna ? A cena cca ? :-(
|
|
|
|
10.12.2010 22:12 -
|
2365665
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6882 |
|

|
nemoze to byt aj tym displayom?
niekde sa to tu preberalo a prvotna pricina z citroenu znela display
nemoze to byt aj tym displayom?
niekde sa to tu preberalo a prvotna pricina z citroenu znela display
|
|
|
|
10.12.2010 22:47 -
|
2365666
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
jojo bylo ale to bylo tusim u stareho modelu
jojo bylo ale to bylo tusim u stareho modelu
|
|
|
|
10.12.2010 22:53 -
|
2365668
|
|
|
jumep
|
|
|

|
C5 I 2.2HDi - ak to ma spravne, mohol by do toho spadat
aj ked v tomto pripade mi skor pride divne zeby sa to prejavilo az teraz a povodny majitel to neriesil
najjednoduchsie co ma napada, odpojit display ci sa to prejavy znova, ak nie, zapojit a ak sa to prejavy, je to jasne ...
C5 I 2.2HDi - ak to ma spravne, mohol by do toho spadat
aj ked v tomto pripade mi skor pride divne zeby sa to prejavilo az teraz a povodny majitel to neriesil
najjednoduchsie co ma napada, odpojit display ci sa to prejavy znova, ak nie, zapojit a ak sa to prejavy, je to jasne ...
|
|
|
|
11.12.2010 04:44 -
|
2365671
|
|
|
stano1
|
|
|
Mne to urobilo,ked mi nasalo vodu cez váhu vzduchu, potom sa mi to už nestalo.
Ale vraj týmto problémom trpia len 2.0 Hdi
Mne to urobilo,ked mi nasalo vodu cez váhu vzduchu, potom sa mi to už nestalo.
Ale vraj týmto problémom trpia len 2.0 Hdi
|
|
|
|
11.12.2010 14:44 -
|
2365686
|
|
|
Dan 1
|
|
|
|
Stalo se mi to teprve po druhé. Ten display se mi zdálo, že občas mírně pohasl ,ale nevím, jestli to může mít souvislost
Stalo se mi to teprve po druhé. Ten display se mi zdálo, že občas mírně pohasl ,ale nevím, jestli to může mít souvislost
|
|
|
|
11.12.2010 19:19 -
|
2365702
|
|
|
jumep
|
|
|

|
"pohasnutie" by som povedal je regulaciou podsvietenia svetelnym senzorom
"pohasnutie" by som povedal je regulaciou podsvietenia svetelnym senzorom
|
|
|
|
17.12.2010 20:28 -
|
2366230
|
|
|
ZephyrCZ
|
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Dane, stalo se mi absolutně to samé, již 3x a začalo to před měsícem. Auto jede, najednou vše zhasne a po chvilce opět naskočí. Motor běží dál. Po tomto se rozsvítí nápis SERVICE, ale jinak se auto chová korektně. Pokud zastavím, vytáhnu klíček ze zapalování a poté se opět rozjedu, nápis SERVICE již nesvítí a vše se tváří, jako by nic.
Prosím tedy všechny, kteří by mohli pomoci s radou. Vozím v autě dost často deseti měsíční dceru a představa, že takto někde v zimě vytuhneme natvrdo, je pro mě nepředstavitelná. Servisman mi řekl, že to může být BSI, nebo vadný kontakt, někde. Otázka je kde... 
Jumep, myslís středový displej v kapličce, který by to mohl mít na "svědomí"?
Dane, stalo se mi absolutně to samé, již 3x a začalo to před měsícem. Auto jede, najednou vše zhasne a po chvilce opět naskočí. Motor běží dál. Po tomto se rozsvítí nápis SERVICE, ale jinak se auto chová korektně. Pokud zastavím, vytáhnu klíček ze zapalování a poté se opět rozjedu, nápis SERVICE již nesvítí a vše se tváří, jako by nic.
Prosím tedy všechny, kteří by mohli pomoci s radou. Vozím v autě dost často deseti měsíční dceru a představa, že takto někde v zimě vytuhneme natvrdo, je pro mě nepředstavitelná. Servisman mi řekl, že to může být BSI, nebo vadný kontakt, někde. Otázka je kde... :-(
Jumep, myslís středový displej v kapličce, který by to mohl mít na "svědomí"?
|
|
|
|
17.12.2010 21:05 -
|
2366239
|
|
|
jumep
|
|
|

|
ano presne ten, skus ho odpojit / zajst na diagnostiku aka chyba tam je zaznamenana
ano presne ten, skus ho odpojit / zajst na diagnostiku aka chyba tam je zaznamenana
|
|
|
|
17.12.2010 21:50 -
|
2366241
|
|
|
autodiag
|
|
|

|
kdyz ho odpoji tak si zbytecne navodi dalsi zavadu...
poradi bych obratil...nejdriv diag a potom odpojit
kdyz ho odpoji tak si zbytecne navodi dalsi zavadu...
poradi bych obratil...nejdriv diag a potom odpojit ;)
|
|
|
|
17.12.2010 21:58 -
|
2366242
|
|
|
ZephyrCZ
|
|
Město: Praha 8, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohužel 110km z ruky, takže diagnostiku asi až po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou šikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Každopádně, až diagnostika bude, napíšu to sem... Třeba to potom pomůže i někomu jinému...
Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohužel 110km z ruky, takže diagnostiku asi až po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou šikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Každopádně, až diagnostika bude, napíšu to sem... Třeba to potom pomůže i někomu jinému...
|
|
|
|
17.12.2010 21:59 -
|
2366243
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 517 |
|

|
Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, vše zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeším, už mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, vše zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeším, už mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
|
|
|
|
17.12.2010 22:02 -
|
2366244
|
|
|
autodiag
|
|
|

|
ZephyrCZ napsal(a): Kamaráda, který má diagnostiku, mám bohužel 110km z ruky, takže diagnostiku asi až po novém roce.. Platit někde, kde ani nevím, jak moc jsou šikovní, jen tak za diagnostiku se mi nechce. Každopádně, až diagnostika bude, napíšu to sem... Třeba to potom pomůže i někomu jinému...
kontaktuj Tiefa,toho mas bych rekl maximalne pres celou prahu
kontaktuj Tiefa,toho mas bych rekl maximalne pres celou prahu
|
|
|
|
18.12.2010 09:45 -
|
2366265
|
|
|
Dan 1
|
|
|
|
Maxifik napsal(a): Pro Dan1, klídek, taky mi to občas udělá, vše zhasne, rafiky jdou k nule, jen motor jede dále. Pak se to za pár vteřin pomalu probudí jako by se nechumelilo a auto jede dál. Udělá to tak 2 x do roka bez ohledu na počasí apod. Zatím neřeším, už mne to tak nevyděsí jako poprvé .-)
To jsem rád, že v tom nejsem sám doufám jen, že mi to neudělá v nějaké kritické situaci
To jsem rád, že v tom nejsem sám ;-) doufám jen, že mi to neudělá v nějaké kritické situaci
|
|
|
|
18.12.2010 17:49 -
|
2366285
|
|
|
Mamlas
|
|

|
btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
|
|
|
|
18.12.2010 17:54 -
|
2366286
|
|
|
autodiag
|
|
|

|
ano neomezuje...elektronika je totozna (PSA)
ano neomezuje...elektronika je totozna (PSA)
|
|
|
|
19.12.2010 00:06 -
|
2366325
|
|
|
Dan 1
|
|
|
|
Mamlas napsal(a): btw. stejny problem jsem videl ve svagrovo P307 2.0HDI - vse zhaslo, pristroje na nulu a asi po sekudne zase naskocili. Takze se to neomezuje jen na urcite C5.
Má tam švagr stejný display, který je v C5 z roku 2002 ?
Má tam švagr stejný display, který je v C5 z roku 2002 ?
|
|
|
| |
|
|