| |  |
09.08.2018 10:32 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
3174931
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
Na začátku při odpojování konektoru? Co tím myslí? Upozorni mě prosím na rizika , která má na mysli.Díky
Na začátku při odpojování konektoru? :nevim Co tím myslí? Upozorni mě prosím na rizika , která má na mysli.Díky:-)
|
|
09.08.2018 12:13 -
|
3174954
|
|
miskod
|
|
|
On sa tam totiz celkom ochotne zapecie a vzhladom na nedostatok miesta pekne debilne vytahuje
On sa tam totiz celkom ochotne zapecie a vzhladom na nedostatok miesta pekne debilne vytahuje
|
|
09.08.2018 17:09 -
|
3174993
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Já u si árovky dávno sám neměním, maximálně vzadu a to bylo jen jednou. Kdy jsem to zkouel poprvé vepředu na levé straně, tak mi vyskočil ten drátek co tu árovku drí. Mýma sloníma rukama jsem jej nemohl vylovit. Natěstí to bylo večer a tak jsem se druhý den ráno zastavil v mém servise. Jejich mechanik mi ji vyměnil za 5 minut včetně doby, kdy mi "vynadal", e musí lovit ten drátek. Platil jsem jenom árovku, protoe tu moji novou hodil rovnou do koe. Ta od nich byla sice draí, ale po asi 5 letech je tam pořád. A doufám e jetě nějakou dobu vydrí.
Já u si árovky dávno sám neměním, maximálně vzadu a to bylo jen jednou. Kdy jsem to zkouel poprvé vepředu na levé straně, tak mi vyskočil ten drátek co tu árovku drí. Mýma sloníma rukama jsem jej nemohl vylovit. Natěstí to bylo večer a tak jsem se druhý den ráno zastavil v mém servise. Jejich mechanik mi ji vyměnil za 5 minut včetně doby, kdy mi "vynadal", e musí lovit ten drátek. Platil jsem jenom árovku, protoe tu moji novou hodil rovnou do koe. Ta od nich byla sice draí, ale po asi 5 letech je tam pořád. A doufám e jetě nějakou dobu vydrí.
|
|
10.08.2018 10:23 -
|
3175088
|
|
Pavel123
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 61 |
|
|
5 let má árovku v autě? Kolik najezdí ročně? A ví jaká je to značka té árovky? Mimochodem má světla na denní svícení? Samé otázky co.... Dík.
5 let má árovku v autě?:-o Kolik najezdí ročně? A ví jaká je to značka té árovky? Mimochodem má světla na denní svícení? Samé otázky co....:-d Dík.:-p
|
|
12.08.2018 18:32 -
|
3175459
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Značku árovky fakt nevím a ano, mám ji tam asi 5 let. To je levá strana. Na pravé straně jsem ji jetě neměnil a to mám auto více ne 9 let. Mám zapnuté automatické svícení po nastartování a ročně najedu 15-20t.
A vůbec, kdy tak o tom přemýlím, tak za celou tu dobu jsem jednou měnil tu levou přední a pak vzadu jednu směrovku a jedno brzdový. Jinak jsem árovky původní jak jsem to koupil.
Značku árovky fakt nevím a ano, mám ji tam asi 5 let. To je levá strana. Na pravé straně jsem ji jetě neměnil a to mám auto více ne 9 let. Mám zapnuté automatické svícení po nastartování a ročně najedu 15-20t.
A vůbec, kdy tak o tom přemýlím, tak za celou tu dobu jsem jednou měnil tu levou přední a pak vzadu jednu směrovku a jedno brzdový. Jinak jsem árovky původní jak jsem to koupil.
|
|
17.03.2019 18:26 -
|
3212046
|
|
MartinP.
|
|
|
zdravim,dotaz menil nekdo predni svetla na 1 generaci za nova?nove stoji 1700kc od tyc,ma stou znackou nekdo zkusenosti diky
zdravim,dotaz menil nekdo predni svetla na 1 generaci za nova?nove stoji 1700kc od tyc,ma stou znackou nekdo zkusenosti diky
|
|
17.03.2019 18:46 -
|
3212047
|
|
jumep
|
|

|
nie je to najlepsie, ale da sa to pouzit, zasa to vydrzi nejaku dobu
nie je to najlepsie, ale da sa to pouzit, zasa to vydrzi nejaku dobu
|
|
27.04.2019 16:27 -
|
3218976
|
|
kozoroh65
|
|
|
Ahoj chtěl bych se zeptat zda se dá koupit samostatně perko z světlometu ,případně kde nemohu nic najít man c5 2 děkuji .
Ahoj chtěl bych se zeptat zda se dá koupit samostatně perko z světlometu ,případně kde nemohu nic najít man c5 2 děkuji .
|
|
16.05.2019 22:18 -
|
3222773
|
|
jumep
|
|

|
nie, neda, bud si ho vyrobit alebo zohnat z vraku (rozbiteho svetla, anglicana...)
nie, neda, bud si ho vyrobit alebo zohnat z vraku (rozbiteho svetla, anglicana...)
|
|
03.02.2024 16:12 -
|
3374268
|
|
Limak
|
Město: Viglas, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
Zdravim pozerám e dos roztiahnuté diskusia a niekde som nezachytil či niekto v x7 skúal vymeni H1 za H1 LED.... Poprípade aké aby počítač nevypisoval chybu ďakujem za typ
Zdravim pozerám e dos roztiahnuté diskusia a niekde som nezachytil či niekto v x7 skúal vymeni H1 za H1 LED.... Poprípade aké aby počítač nevypisoval chybu ďakujem za typ
|
|
06.11.2024 20:32 -
Vymena zarovky C5 2006
|
3386458
|
|
citronprg
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Kluci umi nekdo vymenit zarovku na prave strane ve svetle? Nepodarilo se nam to ani za pul hodiny.
Vadi tam nadobka na hydrauliku a nevime co tim. Diky Praha
PS. Prijedu Dam na pivo
Kluci umi nekdo vymenit zarovku na prave strane ve svetle? Nepodarilo se nam to ani za pul hodiny.
Vadi tam nadobka na hydrauliku a nevime co tim. Diky Praha
PS. Prijedu :) Dam na pivo :)
|
|
06.11.2024 20:45 -
Re: Vymena zarovky C5 2006
|
3386459
|
|
Hanz 397
|
|

|
Vítej na klubu a zkus pouívat vyhledávací rámeček vpravo nahoře... .link.
Vítej na klubu a zkus pouívat vyhledávací rámeček vpravo nahoře... ;-) http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/168549-vymena-zarovek-predni-halogenova-svetla/
|
|
08.11.2024 09:11 -
Re: Vymena zarovky C5 2006
|
3386571
|
|
NMC
|
|

|
Protoe mám LPG a vpravo před nádrkou LDS mám jetě LPG reduktor, je nemoné dostat se tam rukou. Na youtube jsem nael návod na vymontování celých světel bez kompletního sundání nárazníku. Jen se vyroubují horní rouby, drící nárazník, a celá světla jdou dostat ven. Dá se to se roubovákem se správnými bity zvládnout i na odpočívadle v Chorvatsku.
Návod je pro C5 I, snad je to stejné i u C5 II.
.link.
Protoe mám LPG a vpravo před nádrkou LDS mám jetě LPG reduktor, je nemoné dostat se tam rukou. Na youtube jsem nael návod na vymontování celých světel bez kompletního sundání nárazníku. Jen se vyroubují horní rouby, drící nárazník, a celá světla jdou dostat ven. Dá se to se roubovákem se správnými bity zvládnout i na odpočívadle v Chorvatsku.
Návod je pro C5 I, snad je to stejné i u C5 II.
https://www.youtube.com/watch?v=UzJw8RUfJIY
|
|
| |
|
|