| |  |
12.01.2014 15:17 -
Re: Výměna árovek - přední halogenová světla
|
2656185
|
|
luta
|
|

|
diky, zkusim sehnat z bouracek.
ohledne zivotnosti h7 v c5 jsem cetl prispevky. mam objednane osram ultra life tak uvidim jak vydrzi.
diky, zkusim sehnat z bouracek.
ohledne zivotnosti h7 v c5 jsem cetl prispevky. mam objednane osram ultra life tak uvidim jak vydrzi.
|
|
12.01.2014 15:22 -
|
2656186
|
|
jumep
|
|

|
odporucam vymenit konektory ak nevedia vydrzat teraz dost dlho
odporucam vymenit konektory ak nevedia vydrzat teraz dost dlho
|
|
25.09.2014 22:36 -
|
2736958
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Ahoj, nemáte někdo zkuenosti?
.link.
Ahoj, nemáte někdo zkuenosti?
http://www.aliexpress.com/item/1set-cree-xml-20w-2400lm-led-h7-headlight-cree-h7-headlight-top-quality-12v-24v-DC/1761351111.html?s=p
|
|
26.09.2014 00:38 -
|
2736991
|
|
jumep
|
|

|
uz sa to tu niekde riesilo
1. je to nehomologovane
2. je to to iste ako HID, parabola na to neni stavana, cize aj ket to bude mat peknu svietivost, svietit to bude nafigu
3. policajti / STK ta s tym rovno vyhodia
uz sa to tu niekde riesilo
1. je to nehomologovane
2. je to to iste ako HID, parabola na to neni stavana, cize aj ket to bude mat peknu svietivost, svietit to bude nafigu
3. policajti / STK ta s tym rovno vyhodia
|
|
26.09.2014 06:45 -
|
2737021
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Jen taková perlička - za výměnu parkovací árovky chtěl autorizovaný servis kolem 300 za práci . Dával jsem tam auto kvůli jiným problémům, tak jsem jim z pohodlnosti nechal doplnit i árovky. Jo a konečně mi tedy jejich zásahem svítí obrysovky na pátých dveřích. Je zaráející, jak málo X7 kombíkům to svítí a po celé Evropě. A to mám elektrické zavírání kufru, take se s těmi dveřmi nemlátí.
Jen taková perlička - za výměnu parkovací árovky chtěl autorizovaný servis kolem 300 za práci :-). Dával jsem tam auto kvůli jiným problémům, tak jsem jim z pohodlnosti nechal doplnit i árovky. Jo a konečně mi tedy jejich zásahem svítí obrysovky na pátých dveřích. Je zaráející, jak málo X7 kombíkům to svítí a po celé Evropě. A to mám elektrické zavírání kufru, take se s těmi dveřmi nemlátí.
|
|
26.09.2014 17:05 -
|
2737130
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|

|
Já tyhle árovky na kufru měním min. 1x ročně
Já tyhle árovky na kufru měním min. 1x ročně
|
|
16.12.2014 12:07 -
|
2765029
|
|
NMC
|
|

|
Nemá někdo zkuenost se árovkami Philips H7/H4 řady X-treme VISION? Mám v autě nějaké bludičky a ty Philipsy inzerují 100% světla navíc, tak by mně zajímala realita a případně i výdr. Stojí docela dost, ale za více světla bych to dal.
Nemá někdo zkuenost se árovkami Philips H7/H4 řady X-treme VISION? Mám v autě nějaké bludičky a ty Philipsy inzerují 100% světla navíc, tak by mně zajímala realita a případně i výdr. Stojí docela dost, ale za více světla bych to dal.
|
|
16.12.2014 12:50 -
|
2765030
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|

|
Tyhle konkrétní nevím, ale já pouívám PHILIPS Vision, ty mají "jen" 30% světla navíc a svítí jako bejk, e občas zapomínám dávat dálkový . Cena okolo 140,-, ivotnost cca 1 rok
Tyhle konkrétní nevím, ale já pouívám PHILIPS Vision, ty mají "jen" 30% světla navíc a svítí jako bejk, e občas zapomínám dávat dálkový:-). Cena okolo 140,-, ivotnost cca 1 rok;-)
|
|
16.12.2014 14:00 -
|
2765075
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|

|
Na těch 100% světla navíc pozor, kamarádi je na svých autech měli a oslňovalo to jako hrom, párkrát jsem jel proti nim a bylo to opravdu jako dálkové, potom je měnili právě za ty s 30% svítivostí navíc.
Na těch 100% světla navíc pozor, kamarádi je na svých autech měli a oslňovalo to jako hrom, párkrát jsem jel proti nim a bylo to opravdu jako dálkové, potom je měnili právě za ty s 30% svítivostí navíc. ;-)
|
|
16.12.2014 14:36 -
|
2765087
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|

|
.link. - .link. - Tady je mají dokonce jetě svítivějí.
Jestli to takhle půjde dál, nebudem potřebovat slunce. Philips nám ho nahradí dvěma parkovačkama.
http://www.nejlepsiautozarovky.cz/autozarovky-h4/autozarovka-x-treme-vision-h4-12v-55w-12342xvb1?utm_source=sklik_NejlepsiAutozarovky_Zarovky+H4_&utm_medium=cpc&utm_campaign=sklik&utm_content=X-treme+Vision+H4+Philips - http://www.nejlepsiautozarovky.cz/x-treme-vision/autozarovka-x-treme-vision-h7-12v-55w-12972xvb1 - Tady je mají dokonce jetě svítivějí. :-))))
Jestli to takhle půjde dál, nebudem potřebovat slunce. Philips nám ho nahradí dvěma parkovačkama.
|
|
28.02.2015 01:00 -
|
2792731
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|

|
Zeptám se asi hloupě (tak jak větina mejch dotazů tady( ), ale má C5 II s bixemonama vepředu obrysovky? Pokud ano jak se dá vyměnit árovka, u dva a půl roku si říkám e je to divny aby tam nebyly a sem na netu narazil na tuhle fotku .link. , má teda ten matnej prouek slouit jako obrys? Já po tom předtím nikdy nepátral, a zase a tak mi to neva, ale rád bych, pokud to jde tak svítil jak mám .
Dík
Zeptám se asi hloupě (tak jak větina mejch dotazů tady( ;-)), ale má C5 II s bixemonama vepředu obrysovky? Pokud ano jak se dá vyměnit árovka, u dva a půl roku si říkám e je to divny aby tam nebyly a sem na netu narazil na tuhle fotku http://www.autolatest.ro/upl/imgupl/news/2012/popup/stil-fiabilitate-si-rafinament-detalii-despre-citroen-c5-2-0-hdi-facelift--43241.jpg , má teda ten matnej prouek slouit jako obrys? Já po tom předtím nikdy nepátral, a zase a tak mi to neva, ale rád bych, pokud to jde tak svítil jak mám :-).
Dík
|
|
28.02.2015 01:32 -
|
2792737
|
|
jumep
|
|

|
H6W
menia sa hodne blbo
mala diera v rohu svetla (mala gumova krytka)
H6W
menia sa hodne blbo
mala diera v rohu svetla (mala gumova krytka)
|
|
28.02.2015 06:59 -
|
2792740
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|

|
Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se.
Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se. ;-)
|
|
28.02.2015 11:38 -
|
2792835
|
|
jruze
|
|

|
63zdenda napsal(a): Je lepí začít levou stranou, vyndá akumulátor a má tam více místa, je tam i lépe vidět, pořádně si ve prohlédni, na pravé straně je nádrka s hydraulickou kapalinou a víceméně to dělá poslepu a sotva se tam vejde ruka, ale dá se. 
To je sice pravda,ale já je dávám z5 tak e si je rozsvítím a koukám zepředu kam je strkám - to mi s vyndanou aku nějak nejde nedělá se to a tak patně pokud nejsou připečené , vytáhne je za drátky(jen je lepí prstem tomu pomoct , naz5 dám tak e si rozsvítím parkovačky chytnu za drátky a zepředu je vidět kam strkám - potom jen domáčknu aby zacvakla (nejsou v ose auta ale troch ikmo jakoby od blatníku směřuje ke středu auta - cítí jak zacvakne ) Jetě a jí nasadí odmasti jí - jinak zase odejde!! a dej origo halogenky!!!
To je sice pravda,ale já je dávám z5 tak e si je rozsvítím a koukám zepředu kam je strkám - to mi s vyndanou aku nějak nejde:-)))) nedělá se to a tak patně pokud nejsou připečené , vytáhne je za drátky(jen je lepí prstem tomu pomoct , naz5 dám tak e si rozsvítím parkovačky chytnu za drátky a zepředu je vidět kam strkám - potom jen domáčknu aby zacvakla (nejsou v ose auta ale troch ikmo jakoby od blatníku směřuje ke středu auta - cítí jak zacvakne ;-)) Jetě a jí nasadí odmasti jí - jinak zase odejde!! a dej origo halogenky!!!
|
|
28.02.2015 13:33 -
|
2792892
|
|
63zdenda
|
|

|
Pravou halogenku, přiznám se bez mučení, mi tam vdy musela dát ena, díru jsem vdycky jako správný chlap trefil, ale pičkou prstu nemohl domáčknout a zacvaknout. 
S tím rozsvícením dobrá vychytávka.
Pravou halogenku, přiznám se bez mučení, mi tam vdy musela dát ena, díru jsem vdycky jako správný chlap trefil, ale pičkou prstu nemohl domáčknout a zacvaknout. :-d
S tím rozsvícením dobrá vychytávka. :palec
|
|
28.02.2015 14:02 -
|
2792906
|
|
jumep
|
|

|
ono original to ma zacvacky ten drziak, cize castokrat to nejde vytiahnut kvoli tomu ....
vtedy pomaha ist podla citroen navodu, sundat naraznik a svetlo a vymenit ziarovku
ono original to ma zacvacky ten drziak, cize castokrat to nejde vytiahnut kvoli tomu ....
vtedy pomaha ist podla citroen navodu, sundat naraznik a svetlo a vymenit ziarovku
|
|
28.02.2015 14:48 -
|
2792926
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|

|
no pokud bych měl sundávat nárazník, to radi budu jezdit bez nich, tak jak u dva a půl roku...
no pokud bych měl sundávat nárazník, to radi budu jezdit bez nich, tak jak u dva a půl roku... :-D
|
|
28.02.2015 17:18 -
|
2792951
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|

|
I napravo se dá pomoct s místem. Sundám matičky co drí nádr LDS a expanzku, trochu je přizvednu a odsunu dozadu, jetě si je zajistím kouskem drátu, aby se nevracely dopředu a hned je víc místa. A se zrcátkem u pak nasadím přesně a docvaknu prstama.
I napravo se dá pomoct s místem. Sundám matičky co drí nádr LDS a expanzku, trochu je přizvednu a odsunu dozadu, jetě si je zajistím kouskem drátu, aby se nevracely dopředu a hned je víc místa. A se zrcátkem u pak nasadím přesně a docvaknu prstama.
|
|
| |
|
|