| 		

| 
			| 14.07.2009 09:30 -
		Re: motor 2,0HPi slabý v nízkých otáčkách a vysoká spotřeba | 873813 |  |  
					| autodiag | 
			| Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD  , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |  |  

|  

| tohle asi nebude svickama...  ..zajed na diag
tohle asi nebude svickama...;) ..zajed na diag 
 |  
				|  |  

| 
			| 14.07.2009 16:58 -
		Re: motor 2,0HPi slabý v nízkých otáčkách a vysoká spotřeba | 873822 |  |  
					| Leovy | 
			| Město: Chotěboř, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 32 |  |  

|     
 | Chystám se na to, ale nevím jetě kam, protoe prej o těch motorech moc neví. Servis Citroen mám okolo sebe v Kutné Hoře, Jihlava, Nové Veselý nebo Pardubice  Potřebuju opravit něco v motoru a ne vyměnit půl auta  Chystám se na to, ale nevím jetě kam, protoe prej o těch motorech moc neví. Servis Citroen mám okolo sebe v Kutné Hoře, Jihlava, Nové Veselý nebo Pardubice :nevim Potřebuju opravit něco v motoru a ne vyměnit půl auta :-)) 
 |  
				|  |  

| 
			| 14.07.2009 20:53 -
		Re: motor 2,0HPi slabý v nízkých otáčkách a vysoká spotřeba | 873826 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| inu autorizovany servis moc netusi o ziadnom motore na svokrinej 1.8i mi na moj dotaz (davnejsie) povedali ze by sa to muselo prevlozkovat ... to ze ten motor zere olej normalne nepovedali a to zeby to malo tiect cez ventili ich ani nenapadlo ...
 a toboz by som sa im vyhybal s HPI
 Asi by som na tvojom mieste siel do Holetina nech sa Robert trapi - posli mu link nech si kupi kluc svieckovi
  alebo si spravil vylet za autodiagom
inu autorizovany servis moc netusi o ziadnom motore 
na svokrinej 1.8i mi na moj dotaz (davnejsie) povedali ze by sa to muselo prevlozkovat ... to ze ten motor zere olej normalne nepovedali a to zeby to malo tiect cez ventili ich ani nenapadlo ...
a toboz by som sa im vyhybal s HPI
Asi by som na tvojom mieste siel do Holetina nech sa Robert trapi - posli mu link nech si kupi kluc svieckovi :) alebo si spravil vylet za autodiagom 
 |  
				|  |  

|  |