| 

| 
			| 29.04.2018 21:53 -
		Re: Automatická převodovka / C5 III | 3153894 |  |  
					| vos.pe |  |  

|     
 | ale brzdová světla svítí...
ale brzdová světla svítí... 
 |  
				|  |  

| 
			| 29.04.2018 21:57 -
		Re: Automatická převodovka / C5 III | 3153896 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| to relatko pocujes? je niekde okolo bsi
to relatko pocujes? je niekde okolo bsi 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.04.2018 00:04 -
		Re: Automatická převodovka / C5 III | 3153920 |  |  
					| vos.pe |  |  

|     
 | Tak to nevím, to by mělo spínat proud do toho elektromagnetu? I do toho tiáku pro ruční řazení?
Tak to nevím, to by mělo spínat proud do toho elektromagnetu? I do toho tiáku pro ruční řazení? 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.04.2018 08:22 -
		Re: Automatická převodovka / C5 III | 3153940 |  |  
					| vos.pe |  |  

|     
 | To znamená e brzdový spínač spíná přinejmením brzdová světla!Proto mne zajímalo zda není elmagnet plus ten volič jitěn dalí pojistkou která by yamezila vzniku napětí na svorkách elmagnetu a posléze průtoku proudu je by způsobil vznik magnetického pole které.....a by se odblokovala páka voliče.  To znamená e brzdový spínač spíná přinejmením brzdová světla!Proto mne zajímalo zda není elmagnet plus ten volič jitěn dalí pojistkou která by yamezila vzniku napětí na svorkách elmagnetu a posléze průtoku proudu je by způsobil vznik magnetického pole které.....a by se odblokovala páka voliče. :-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 30.04.2018 18:14 -
		Re: Automatická převodovka / C5 III | 3154023 |  |  
					| vos.pe |  |  

|     
 | To mi je jasný,jen jsem konstatoval e funguje. e má vliv i na sedačky mě překvapuje. Zkusím najít ono relé.  To mi je jasný,jen jsem konstatoval e funguje. e má vliv i na sedačky mě překvapuje. Zkusím najít ono relé.:-) 
 |  
				|  |  

| 
			| 04.04.2019 21:37 -
		Citroen c5 automat trha za studena | 3214817 |  |  
					| sused |  |  

|     
 | Ahojte. Ma C5 2.0 i a za studena mi pri radeni trha medzi jednotkou a dvojkou a obcas medzi trojkou a stvorkou.cim to moze byt? Olej je novy
Ahojte. Ma C5 2.0 i a za studena mi pri radeni trha medzi jednotkou a dvojkou a obcas medzi trojkou a stvorkou.cim to moze byt? Olej je novy 
 |  
				|  |  

|  |