| 		

| 
			| 27.07.2012 10:18 -
		Re: tlulmič torzích kmitů ??? | 2495444 |  |  
					| Zbyňa | 
			| Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |  |  

|     
 | Má to 206 tis.  Jinak jak jsem psal: ono to u tenhle zvuk přestalo "emitovat"  teď u pouze motor lítá dopředu-dozadu na volnoběh rytmicky s otáčkama , není to a tak extrémě, ale rozhodně to není  v normálu (řekněme asi 4 cm tam a zpět). s vyíma otáčkama ty vibrace mizej. Zpětně si uvědomuju, e ty zvuky a lehký vibrace začly být cítit po prudí akceleraci  Má to 206 tis.  Jinak jak jsem psal: ono to u tenhle zvuk přestalo "emitovat" :-))))  teď u pouze motor lítá dopředu-dozadu na volnoběh rytmicky s otáčkama , není to a tak extrémě, ale rozhodně to není  v normálu (řekněme asi 4 cm tam a zpět). s vyíma otáčkama ty vibrace mizej. Zpětně si uvědomuju, e ty zvuky a lehký vibrace začly být cítit po prudí akceleraci :nevim 
 |  
				|  |  

| 
			| 27.07.2012 11:46 -
		Re: tlulmič torzích kmitů ??? | 2495470 |  |  
					| Zbyňa | 

|     
 | Jo, ten mě napadl jako první, e se rozpadl, začal dělat bordel, a teď jak je na něm nedovaek, tak to kroutí celym motorem... jene zas ty příznaky se nemění se neseláplou / vyláplou spojkou, co kdyby to setrvačník byl, tak by to na to snad mělo vliv nebo ne?
Jo, ten mě napadl jako první, e se rozpadl, začal dělat bordel, a teď jak je na něm nedovaek, tak to kroutí celym motorem... jene zas ty příznaky se nemění se neseláplou / vyláplou spojkou, co kdyby to setrvačník byl, tak by to na to snad mělo vliv nebo ne? 
 |  
				|  |  

| 
			| 27.07.2012 11:48 -
		Re: tlulmič torzích kmitů ??? | 2495471 |  |  
					| jumep |  |  

|  

| ked mu lieta ten motor, tak by to mohol byt aj ten sponovak a premenlive casovanie ventilov  
 naposledy co som tu mal 2.0 a robilo to takyto kraval bola zaseknuta volnobezka v alternatore
 a dvojhmota ked bola zla tak pri stupeni na spojku zmenilo vzdy zvuk
ked mu lieta ten motor, tak by to mohol byt aj ten sponovak a premenlive casovanie ventilov :)
naposledy co som tu mal 2.0 a robilo to takyto kraval bola zaseknuta volnobezka v alternatore
a dvojhmota ked bola zla tak pri stupeni na spojku zmenilo vzdy zvuk

|  
				|  |  

| 
			| 30.07.2012 16:32 -
		Re: tlumič torzích kmitů ??? | 2496101 |  |  
					| Zbyňa | 

|     
 | Tak pricina odhalena, jak jsem v koutku duse tusil, za ty vibrace motoru muze jeden vstrik (podle diag) tak snad nebudou v haji i dalsi  Tak pricina odhalena, jak jsem v koutku duse tusil, za ty vibrace motoru muze jeden vstrik (podle diag) tak snad nebudou v haji i dalsi:-) 
 |  
				|  |  

|  |