| |  |
|
13.03.2008 22:27 -
Problémy s navigací a palubním počítačem...
|
166740
|
|
|
iksemo
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj lidičky.
Mám problém se svým autíkem.
Jedná se o model I z roku 2004, dle obrázků je to ta prostřední verze s telefonem.
Nejdříve se objeví tento nápis:
VOLUME WILL BE REDUCED TO CONTROL THE UNITˇS TEMPERATURE (hlasitost bude snížena kvůli přehřátí).
Tohle většinou jen blikne a pak někdy, ale málokdy naběhne
NOMINAL VOLUME TO RESTORED (hlasitost je vrácena zpět)
a nakonec se objeví
THE UNIT WILL SHUT DOWN TO POSSIBLE DAMAGE (vypnu jednotku pro její nepoškození)
a display, rádio a CD zmizí....
Potkal se s tím někdo z vás? Pokud ano, poraďte, prosím, o co se jedná.
Mockrát děkuju.
Ahoj lidičky.
Mám problém se svým autíkem.
Jedná se o model I z roku 2004, dle obrázků je to ta prostřední verze s telefonem.
Nejdříve se objeví tento nápis:
VOLUME WILL BE REDUCED TO CONTROL THE UNITˇS TEMPERATURE (hlasitost bude snížena kvůli přehřátí).
Tohle většinou jen blikne a pak někdy, ale málokdy naběhne
NOMINAL VOLUME TO RESTORED (hlasitost je vrácena zpět)
a nakonec se objeví
THE UNIT WILL SHUT DOWN TO POSSIBLE DAMAGE (vypnu jednotku pro její nepoškození)
a display, rádio a CD zmizí....
Potkal se s tím někdo z vás? Pokud ano, poraďte, prosím, o co se jedná.
Mockrát děkuju.
|
|
|
|
|
|
13.03.2008 22:56 -
Re: Problémy s navigací a palubním počítačem...
|
166741
|
|
|
tief
|
|

|
Logicky sa ponuka moznost ze sa ti prehrieva. Neviem ako u 2004 ale v rocniku 2001 je na palubnim pc vetracek ktory pomaha chladit pocitac, mozno sa ti proste zasekol a jednotka sa prehrieva.
Logicky sa ponuka moznost ze sa ti prehrieva. Neviem ako u 2004 ale v rocniku 2001 je na palubnim pc vetracek ktory pomaha chladit pocitac, mozno sa ti proste zasekol a jednotka sa prehrieva.
|
|
|
|
28.12.2011 13:47 -
|
2436009
|
|
|
igok
|
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 270 |
|
|
dva dni pred vianocami mi bez akehokolvek varovania zdochol palubny PC. Pred vypnutim motora isiel ale ked som po asi 4 hodinach nastartoval, tak mi zostal len cierny display (mam C5 I 2002 s farebnym displayom - navi VDO). Prestalo mi tiez fungovat ovladanie radia spod volantu a tiez niektore funkcie priamo na radiu. Este v ten den som sa snazil odpojenim baterky resetovat cely system ale bezuspesne. Na druhy den (ale nie hned pri prvom strate) pocitac na chvilu nabehol vsetko opat fungovalo ale nevydrzal ani do konca jazdy Mate uz niekto s podobnym problemom skusenost? Ak si dobre pamatam tak Darja mala nieco podobne, len neviem ako to doriesila. No nebudem cakat na reakcie a idem ho vytiahnut z auta.
dva dni pred vianocami mi bez akehokolvek varovania zdochol palubny PC. Pred vypnutim motora isiel ale ked som po asi 4 hodinach nastartoval, tak mi zostal len cierny display (mam C5 I 2002 s farebnym displayom - navi VDO). Prestalo mi tiez fungovat ovladanie radia spod volantu a tiez niektore funkcie priamo na radiu. Este v ten den som sa snazil odpojenim baterky resetovat cely system ale bezuspesne. Na druhy den (ale nie hned pri prvom strate) pocitac na chvilu nabehol vsetko opat fungovalo ale nevydrzal ani do konca jazdy :( Mate uz niekto s podobnym problemom skusenost? Ak si dobre pamatam tak Darja mala nieco podobne, len neviem ako to doriesila. No nebudem cakat na reakcie a idem ho vytiahnut z auta.:)
|
|
|
|
28.12.2011 14:31 -
|
2436014
|
|
|
jruze
|
|

|
Na 90% telematika.
Na 90% telematika.
|
|
|
|
28.12.2011 14:44 -
|
2436015
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6867 |
|

|
telematika VDO, dost bezny problem ... riesenie je zohnat druhu ... otazka je kolko ta vydrzi
telematika VDO, dost bezny problem ... riesenie je zohnat druhu ... otazka je kolko ta vydrzi
|
|
|
|
28.12.2011 15:47 -
|
2436019
|
|
|
igok
|
|
|
|
uz ho mam vonku, idem ho rozobrat ale asi nic neporiesim tief mi pisal na SZ ze to bude celkom urcite mrtve a najlepsie bude pozhanat druhy. Len nechapem preco to zdochlo v zime, ked tam bolo dostatocne chladenie aj bez funkcneho vetraka
uz ho mam vonku, idem ho rozobrat ale asi nic neporiesim :( tief mi pisal na SZ ze to bude celkom urcite mrtve a najlepsie bude pozhanat druhy. Len nechapem preco to zdochlo v zime, ked tam bolo dostatocne chladenie aj bez funkcneho vetraka :nevim
|
|
|
|
28.12.2011 16:22 -
|
2436027
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6867 |
|

|
staci nahodit, setko pojde, ten ventilator netusim ci pomoze ....
co ocakavat od systemu ktory je 17 rokov stary, mozno este viac
staci nahodit, setko pojde, ten ventilator netusim ci pomoze ....
co ocakavat od systemu ktory je 17 rokov stary, mozno este viac
|
|
|
|
29.12.2011 00:57 -
|
2436101
|
|
|
quattrop
|
|
Město: Česká Bělá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 86 |
|
|
Taky to tipuju na telematiku. Veliký nešvar C5 I s navigací VDO.
Pročti si tuhle diskuzi ať más obrázek...
.link.
Já už mám taky druhou a modlím se, aby nějaký čas vydržela, i když podle info od bývalého "guru" zdejšího fóra mám tu nejstarší verzi a ta není nic moc. Každopádně mám na ní upravené chlazení, takže větráček jede pořád, tak snad něco vydrží. Na té předchozí byl větráček úplně bez prachu, takže možná ani nikdy neběžel a proto odešla...náhle jednoho letního dne, hned po nastartování
Taky to tipuju na telematiku. Veliký nešvar C5 I s navigací VDO.
Pročti si tuhle diskuzi ať más obrázek...
http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/2343525-rozsypany-displej/2/
Já už mám taky druhou a modlím se, aby nějaký čas vydržela, i když podle info od bývalého "guru" zdejšího fóra mám tu nejstarší verzi a ta není nic moc. Každopádně mám na ní upravené chlazení, takže větráček jede pořád, tak snad něco vydrží. Na té předchozí byl větráček úplně bez prachu, takže možná ani nikdy neběžel a proto odešla...náhle jednoho letního dne, hned po nastartování :nevim
|
|
|
|
06.01.2012 11:41 -
|
2437223
|
|
|
igok
|
|
|
|
nahradna telematika od jruze dorucena a namontovana. Displej mi opat zobrazuje vsetky informacie 
Dufam ze nezdochne skor ako vymenim auto za nove
nahradna telematika od jruze dorucena a namontovana. Displej mi opat zobrazuje vsetky informacie :palec
Dufam ze nezdochne skor ako vymenim auto za nove:-))
|
|
|
| |
|
|