| |  |
|
18.06.2011 15:28 -
Odpadkový koš, držáky na pití
|
2397604
|
|
|
JaMat
|
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Máte někdo v autě odpaďák? V XM jsem ho měl v loketce, ale v C5 mě nenapadá, kam ho dát.
A stejný problém mám s držáky na pití - Kafe z mekáče se tam nevejde a kýbl koly tam nedrží...
Máte někdo v autě odpaďák? V XM jsem ho měl v loketce, ale v C5 mě nenapadá, kam ho dát.
A stejný problém mám s držáky na pití - Kafe z mekáče se tam nevejde a kýbl koly tam nedrží...
|
|
|
|
|
|
18.06.2011 16:47 -
Re: Odpadkový koš, držáky na pití
|
2397612
|
|
|
alx
|
|

|
C5 I
Mezi sedackami je na zadni casti tunelu zaviraci prihradka, ktera je v manualu oznacovana jako prostor pro odpadky 
Na napoje inzenyri trochu zapomeli, do toho, co je vlevo od volantu se nevejde ani kelimek z automatu na kafe ... teda nektery. Proste ten prostor je hodne maly.
C5 I
Mezi sedackami je na zadni casti tunelu zaviraci prihradka, ktera je v manualu oznacovana jako prostor pro odpadky :)
Na napoje inzenyri trochu zapomeli, do toho, co je vlevo od volantu se nevejde ani kelimek z automatu na kafe ... teda nektery. Proste ten prostor je hodne maly.
|
|
|
|
18.06.2011 17:43 -
|
2397615
|
|
|
lubco
|
|
Město: Modranka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
C5 II. - zatvaratelna priehradka v tuneli vzadu ako odpadkovy kos. Drziak na napoje nemam - asi malo priestoru.
C5 II. - zatvaratelna priehradka v tuneli vzadu ako odpadkovy kos. Drziak na napoje nemam - asi malo priestoru.
|
|
|
|
18.06.2011 18:23 -
|
2397616
|
|
|
TheOne
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 357 |
|
|
C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, že je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!!  ten držák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku.
C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, že je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!! :-)))):-)))) ten držák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku.
|
|
|
|
18.06.2011 20:53 -
|
2397632
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
este aj nezabudat ze tusim po otvoreni kastliku pred spolujazdcom je miesto tusim na nejaky pohar, ale asi nie za jazdy vhodny a co sa tyka poharku na kafe vlavo, automatove kafe tam vojde, mc donald nie, takze by som povedal ze reklamovat u mc donalda
este aj nezabudat ze tusim po otvoreni kastliku pred spolujazdcom je miesto tusim na nejaky pohar, ale asi nie za jazdy vhodny a co sa tyka poharku na kafe vlavo, automatove kafe tam vojde, mc donald nie, takze by som povedal ze reklamovat u mc donalda :D
|
|
|
|
19.06.2011 10:06 -
|
2397674
|
|
|
alx
|
|

|
TheOne napsal(a): C5 I ono v tam je místo na pítí, ale na plechovky! Ti kdo si myslí, že je to přihrádka na brýle(vedle parkovací brzdy) tak podle manuálu, to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!!   ten držák na kelímky vedle volant je k .... malý, odpaďá je jinak ve dveřích u sloupku. tahle prihradka vedle parkovaci brzdy je u C5 I jen pokud auto nema ve vybave velkou navigaci. Pak je v tomto prostoru ovladani navigace.
Jeste obcas vyuzivam na napoje pozice v operce rukou u zadnich sedadel, je tam vice velikosti. Ale nejsou moc hluboke a uz mi to jednou v zatacce vypadlo Pravda, je to trochu "z ruky" z predniho sedadla
tahle prihradka vedle parkovaci brzdy je u C5 I jen pokud auto nema ve vybave velkou navigaci. Pak je v tomto prostoru ovladani navigace.
Jeste obcas vyuzivam na napoje pozice v operce rukou u zadnich sedadel, je tam vice velikosti. Ale nejsou moc hluboke a uz mi to jednou v zatacce vypadlo :) Pravda, je to trochu "z ruky" z predniho sedadla :)
|
|
|
|
19.06.2011 11:22 -
|
2397679
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
alx: zabudol si ze to ma len a len VDO tam, ostatny uz tam maju vsetci prehriadku
alx: zabudol si ze to ma len a len VDO tam, ostatny uz tam maju vsetci prehriadku
|
|
|
|
19.06.2011 17:39 -
|
2397735
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
TheOne napsal(a): to je prostor pro pití, ale 0,33 plechovky!!!
Já tam měla 0,5 kelímek z mekáče a držel hovňajz plechovky, kafe se tam vešlo i půllitrofka f plastu bohužel, teď mám zas zpátky ovládání navi a trpím nedostatkem místa. Takže spolujezdovo místo je jídelní stůl mno 
No a ten odpadkový koš mám teď jako držák pití a drží tam i vysoké kelímky, takže cajk
Já tam měla 0,5 kelímek z mekáče a držel :D hovňajz plechovky, kafe se tam vešlo i půllitrofka f plastu :-)))) bohužel, teď mám zas zpátky ovládání navi a trpím nedostatkem místa. Takže spolujezdovo místo je jídelní stůl mno :D
No a ten odpadkový koš mám teď jako držák pití a drží tam i vysoké kelímky, takže cajk :palec
|
|
|
|
19.06.2011 21:17 -
|
2397798
|
|
|
TheOne
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 357 |
|
|
jojo půllitr z mekáče nebo kina tam drží, ale když je plný, může se překotit , ještě, ža tam bylo to víčko , v manual psané, plechovky , já mám navi v Telefonu..tak tam mám většinou šrajtofli..
jojo půllitr z mekáče nebo kina tam drží, ale když je plný, může se překotit :-), ještě, ža tam bylo to víčko :), v manual psané, plechovky :-)))), já mám navi v Telefonu..tak tam mám většinou šrajtofli.. :-)
|
|
|
| |
|
|