|
26.10.2010 19:33 -
Dojezd při defektu ?
|
2360444
|
|
|
ajsikcz
|
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Na wikipedii je napsáno, že mimo zlepšení komfortu je u C5 II možné dojet i s defektem na 3 kolech ... ?
cituji: "The Hydractive suspension improves ride quality and keeps the car leveled and can enable the car to drive on three wheels if one tire is flat. "
samozřejmě wiki není naprosto důvěrýhodný zdroj, ale článek působí celkem uceleně ...
Na wikipedii je napsáno, že mimo zlepšení komfortu je u C5 II možné dojet i s defektem na 3 kolech ... ?
cituji: "The Hydractive suspension improves ride quality and keeps the car leveled and can enable the car to drive on three wheels if one tire is flat. "
samozřejmě wiki není naprosto důvěrýhodný zdroj, ale článek působí celkem uceleně ...
|
|
|
|
|
|
26.10.2010 19:54 -
Re: Dojezd při defektu ?
|
2360460
|
|
|
autodiag
|
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III 1.6 HDi 16V 110k FAP (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 2174 |
|

|
ja jsem jednou pichnul na BX a musim potvrdit ze jsem nato dosel az v zatacce ze to moc nedrzelo
ja jsem jednou pichnul na BX a musim potvrdit ze jsem nato dosel az v zatacce ze to moc nedrzelo :)
|
|
|
|
26.10.2010 20:17 -
|
2360465
|
|
|
flyteSVK
|
|

|
Mna pri tom napadla dalsia otazka, tak ti trosku rozsirim temu: tiez som niekde cital, ze uz od cias BX sa da vymenit koleso bez hevera. Co je na tom pravdy? Mate niekto skusenosti?
Mna pri tom napadla dalsia otazka, tak ti trosku rozsirim temu: tiez som niekde cital, ze uz od cias BX sa da vymenit koleso bez hevera. Co je na tom pravdy? Mate niekto skusenosti?
|
|
|
|
26.10.2010 20:19 -
|
2360466
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
DS skutocne slo vymenit bez hevera a jazdilo na 3ch kolach (je toho plny youtube)
tam ked clovek dal nizsiu polohu, tak hydro dvihla koleso, u C5 to tak nie je ale je vhodne auto dat do vrchnej polohy a potom len mierne staci pridvihnut
DS skutocne slo vymenit bez hevera a jazdilo na 3ch kolach (je toho plny youtube)
tam ked clovek dal nizsiu polohu, tak hydro dvihla koleso, u C5 to tak nie je ale je vhodne auto dat do vrchnej polohy a potom len mierne staci pridvihnut
|
|
|
|
26.10.2010 20:22 -
|
2360468
|
|
|
flyteSVK
|
|

|
Furt nejak nerozumiem tomu principu. No nic, idem studovat youtube.
Furt nejak nerozumiem tomu principu. No nic, idem studovat youtube.
|
|
|
| |