| |  |
|
07.01.2009 16:01 -
Havarijné Poistenie ÁNO alebo Nie?
|
169306
|
|
|
palohasic
|
|
Město: Žilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|

|
Chcem sa opýtať na Váš názor.
Dostal som ponuku na Havarijne poistenie.
Poradíte mi?
Chcem sa opýtať na Váš názor.
Dostal som ponuku na Havarijne poistenie.
Poradíte mi?:nevim
|
|
|
|
|
|
07.01.2009 16:36 -
Re: Havarijné Poistenie ÁNO alebo Nie?
|
169308
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Zkus to rozvinout, treba kolik? Aby ti lide z SK poradili, jestli je to moc, malo...
Jinak pokud s c5 denne a treba na velkem zavodisti (napr. praha), tak se vyplati
Zkus to rozvinout, treba kolik? Aby ti lide z SK poradili, jestli je to moc, malo...
Jinak pokud s c5 denne a treba na velkem zavodisti (napr. praha), tak se vyplati:palec
|
|
|
|
07.01.2009 18:13 -
|
169319
|
|
|
palohasic
|
|
Město: Žilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|

|
Havarijné poistenie na sumu okolo 1.000.000,-SK cena 16,500,- SK - ročne
Jazdím v okolí Žiliny,parkoviská,Chodievam samozrejme do Bratislavy ,Košíc a hlavne vozievam 2 poklady žena a malučká 6týždňová dcéra.
Neviem poradíte?
Havarijné poistenie na sumu okolo 1.000.000,-SK cena 16,500,- SK - ročne
Jazdím v okolí Žiliny,parkoviská,Chodievam samozrejme do Bratislavy ,Košíc a hlavne vozievam 2 poklady žena a malučká 6týždňová dcéra.
Neviem poradíte?:-p
|
|
|
|
07.01.2009 18:31 -
|
169324
|
|
|
palohasic
|
|
|

|
Pokračujem:
AUTOŽOLÍK – všetky riziká
Zahŕňa uvedené nebezpečenstvá a poistné plnenie vzniká, ak dôjde ku škode na veci:
* zrážkou vozidla, pádom, nárazom;
* požiarom, výbuchom, bleskom;
* povodňou, záplavou, krupobitím, víchricou;
* zásahom cudzej osoby (vandalizmom);
* zmocnením sa vozidla alebo jeho časti (krádež, lúpež, neoprávnené užívanie veci).
Pre uzatvorenie tohto variantu poistenia potrebujete mať vozidlo vybavené funkčnými zabezpečovacími zariadeniami-ALarm.Construkt,imobilizér.
Poistné plnenie:
Pri parciálnej škode na aute sa poistné plnenie vypláca v nových cenách, teda v takej hodnote, ktorá je potrebná na nadobudnutie novej veci (poškodenej časti auta). Pokiaľ príde k totálnej škode alebo k zmocneniu sa vozidla, náhrada škody je poskytnutá vo všeobecných cenách (čiže v cenách, ktoré má auto aktuálne na trhu).
Taže naozaj neviem.
Pokračujem:
AUTOŽOLÍK – všetky riziká
Zahŕňa uvedené nebezpečenstvá a poistné plnenie vzniká, ak dôjde ku škode na veci:
* zrážkou vozidla, pádom, nárazom;
* požiarom, výbuchom, bleskom;
* povodňou, záplavou, krupobitím, víchricou;
* zásahom cudzej osoby (vandalizmom);
* zmocnením sa vozidla alebo jeho časti (krádež, lúpež, neoprávnené užívanie veci).
Pre uzatvorenie tohto variantu poistenia potrebujete mať vozidlo vybavené funkčnými zabezpečovacími zariadeniami-ALarm.Construkt,imobilizér.
Poistné plnenie:
Pri parciálnej škode na aute sa poistné plnenie vypláca v nových cenách, teda v takej hodnote, ktorá je potrebná na nadobudnutie novej veci (poškodenej časti auta). Pokiaľ príde k totálnej škode alebo k zmocneniu sa vozidla, náhrada škody je poskytnutá vo všeobecných cenách (čiže v cenách, ktoré má auto aktuálne na trhu).
Taže naozaj neviem.:nevim
|
|
|
|
10.01.2009 17:26 -
|
386513
|
|
|
palohasic
|
|
|

|
Takže Havarijné poistenie som uzavrel v Poisťovni Generali-Slovensko a.s.
Mám rok vozidla 2003 a podľa výrobi stálo ako nové 1.155.800,-
Teraz mi vozítko poistili na krádež 248.000,- + náhradné diely v 100% kvalite za 16.670,- SK = 553,34 eur / rok
Takže Havarijné poistenie som uzavrel v Poisťovni Generali-Slovensko a.s.
Mám rok vozidla 2003 a podľa výrobi stálo ako nové 1.155.800,-
Teraz mi vozítko poistili na krádež 248.000,- + náhradné diely v 100% kvalite za 16.670,- SK = 553,34 eur / rok
:-))))
|
|
|
|
11.01.2009 14:34 -
|
386526
|
|
|
rekki
|
|
Město: Košice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|

|
ahoj,škoda že aš teraz som prečital tvoju otázku,dalo by sa urobit aj lacnejšie to poistenie,pracujem ako makler tak ked budeš riešit v buducnosti pomožem poriešit ja
ahoj,škoda že aš teraz som prečital tvoju otázku,dalo by sa urobit aj lacnejšie to poistenie,pracujem ako makler tak ked budeš riešit v buducnosti pomožem poriešit ja :palec
|
|
|
|
13.01.2009 18:58 -
|
386555
|
|
|
palohasic
|
|
|

|
Škoda ale človek nikdy nevie...v Kooperative mi Ponúkali 20.050,- SK
Preto som sa rozhodol pre Generali-Slovensko lebo mi tam robí kolegiňa.
Škoda ale človek nikdy nevie...v Kooperative mi Ponúkali 20.050,- SK
Preto som sa rozhodol pre Generali-Slovensko lebo mi tam robí kolegiňa.:palec
|
|
|
|
13.01.2009 21:40 -
|
386568
|
|
|
rekki
|
|
|

|
TO je pekné ale platit budeš ty
TO je pekné ale platit budeš ty:-d
|
|
|
|
13.01.2009 21:42 -
|
386569
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Me tedka udelal kamarad uzasnou nabidku na havarijko. Dela pojistovaka a ma skvele ceny Palo, nech si udelat od rekkiho treba len ponuku, treba usetris a kazda kacka (euro) dobry
Me tedka udelal kamarad uzasnou nabidku na havarijko. Dela pojistovaka a ma skvele ceny :) Palo, nech si udelat od rekkiho treba len ponuku, treba usetris a kazda kacka (euro) dobry :palec
|
|
|
|
13.01.2009 22:38 -
|
386571
|
|
|
palohasic
|
|
|

|
Tak mi napíš rekki aká by bola tvoja poistná suma.?
Tak mi napíš rekki aká by bola tvoja poistná suma.?
|
|
|
|
13.01.2009 22:50 -
|
386572
|
|
|
rekki
|
|
|

|
popozeram a dam ti vediet,je ich viac v ponuke,zajtra napíšem
popozeram a dam ti vediet,je ich viac v ponuke,zajtra napíšem
|
|
|
|
14.01.2009 09:32 -
|
386578
|
|
|
rekki
|
|
|

|
Jedna z ponuk : 15370sk /-1300sk/
15492sk /-1178sk/
16740sk-navyše krytie
Jedna z ponuk : 15370sk /-1300sk/
15492sk /-1178sk/
16740sk-navyše krytie
|
|
|
|
14.01.2009 18:17 -
|
386586
|
|
|
palohasic
|
|
|

|
Aká je to Poisťovňa a aké je poistné krytie?
Aká je to Poisťovňa a aké je poistné krytie?
:palec
|
|
|
|
14.01.2009 18:30 -
|
386587
|
|
|
rekki
|
|
|

|
OTP garancia,Kooperativa atd. atd.
krytie všetko na nove ceny,auta nie su velmi moja obluba ale ceny viem vždy dohodnut,doležita je cena,služby,plnenie
ja nezastupujem poistovnu ale klienta,robim so všetkými fin.ustavmi Banky,poist.,leasing atd....
OTP garancia,Kooperativa atd. atd.
krytie všetko na nove ceny,auta nie su velmi moja obluba ale ceny viem vždy dohodnut,doležita je cena,služby,plnenie
ja nezastupujem poistovnu ale klienta,robim so všetkými fin.ustavmi Banky,poist.,leasing atd....
|
|
|
|
19.10.2009 18:11 -
|
1107693
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 263 |
|
|
Já jsem si k povinnému dal i odcizení, protože to bylo pár kaček navíc. Ale chci se zeptat - C5 se prý nekradou. Docela chápu i technické zázemí - BSI sleduje výrobní čísla...no prostě ukrást se dá všechno, ale tady by to nestálo za námahu. Taky uživatelů je dost málo, takže se to blbě prodává... Takže kradou se málo nebo hodně málo nebo vůbec? Máte někdo přehled? Já jsem na webu našel jen statistiky za Citroen, což nic něříká.
Já jsem si k povinnému dal i odcizení, protože to bylo pár kaček navíc. Ale chci se zeptat - C5 se prý nekradou. Docela chápu i technické zázemí - BSI sleduje výrobní čísla...no prostě ukrást se dá všechno, ale tady by to nestálo za námahu. Taky uživatelů je dost málo, takže se to blbě prodává... Takže kradou se málo nebo hodně málo nebo vůbec? Máte někdo přehled? Já jsem na webu našel jen statistiky za Citroen, což nic něříká.
|
|
|
|
19.10.2009 22:30 -
|
1107702
|
|
|
tief
|
|

|
Kradou se hrozne malo ale kradou - a samozrejme diesly ... o benzin ani zlodej nezakopne 
Je jasne ze to zlodeje moc nelaka, cas a energie na jednu c5 se rovna 5i golfum poslanym na ukrajinu tak kdo by se namahal ze ano ?
Kradou se hrozne malo ale kradou - a samozrejme diesly ... o benzin ani zlodej nezakopne :-D
Je jasne ze to zlodeje moc nelaka, cas a energie na jednu c5 se rovna 5i golfum poslanym na ukrajinu tak kdo by se namahal ze ano ?
|
|
|
|
19.10.2009 22:32 -
|
1107703
|
|
|
Darja
|
|
|

|
Zrzavá hlava nechává auto otevřené před nákupákem, když spěchá... A vždycky ho najde na tom samém místě 
Když se do C5 někdo podívá, je to nějaká socka nebo smažka, co si myslí, že tam něco najde. Ale kdo by ty francouze kradl
Zrzavá hlava nechává auto otevřené před nákupákem, když spěchá... A vždycky ho najde na tom samém místě :)
Když se do C5 někdo podívá, je to nějaká socka nebo smažka, co si myslí, že tam něco najde. Ale kdo by ty francouze kradl :-)
|
|
|
|
19.10.2009 22:34 -
|
1107704
|
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6903 |
|

|
to mi pripomina silva a jeho defend lock
to mi pripomina silva a jeho defend lock :)
|
|
|
|
20.10.2009 13:34 -
|
1107733
|
|
|
JirkaŘ
|
|

|
Náhodou... občas se najde "blbec", který hledá, co by kdyby... a tak bráchovu C5 2,0 HDi otevřel násilím, přičemž poškodil zámek, urval kliku ... a vzal mu z palubovky displej ( parkovacího asistentu) v domnění že bere navigaci. Když pak zjistil že to není co čekal, tak ji pohodil zpět do auta a šel krást vedle autorádio do Golfu... pak ještě vzal kola z Opelu Tigra... sumasumárum oprava i tak bráchu přišla na 9000 kč. Kolik mu vrátila pojišťovna nevím, ale tuším že 4000 kč.
Náhodou... občas se najde "blbec", který hledá, co by kdyby... a tak bráchovu C5 2,0 HDi otevřel násilím, přičemž poškodil zámek, urval kliku ... a vzal mu z palubovky displej ( parkovacího asistentu) v domnění že bere navigaci. Když pak zjistil že to není co čekal, tak ji pohodil zpět do auta a šel krást vedle autorádio do Golfu... pak ještě vzal kola z Opelu Tigra... sumasumárum oprava i tak bráchu přišla na 9000 kč. Kolik mu vrátila pojišťovna nevím, ale tuším že 4000 kč.
|
|
|
|
07.11.2009 13:17 -
|
1427819
|
|
|
vilous
|
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 263 |
|
|
Mohu doporučit pro jistotu další fintu. Mobilní operátor T-Mobile (ostatní neznám) má systém vyhledávání mobilu. Ve městech je přesnost kolem 500m, venku 1-2 km. Každý máme zásobu starých mobilů, dát do něj SIM T-Mobile a zašít někde v autě. Jednou za týden dobít nebo přivést k tomu elektriku - bacha na trvalý malý odběr. Používám občas pro sledování své předpubertální dcery . Je to skoro zdarma.
Mohu doporučit pro jistotu další fintu. Mobilní operátor T-Mobile (ostatní neznám) má systém vyhledávání mobilu. Ve městech je přesnost kolem 500m, venku 1-2 km. Každý máme zásobu starých mobilů, dát do něj SIM T-Mobile a zašít někde v autě. Jednou za týden dobít nebo přivést k tomu elektriku - bacha na trvalý malý odběr. Používám občas pro sledování své předpubertální dcery :-). Je to skoro zdarma.
|
|
|
| |
|
|