|
27.09.2009 21:06 -
Re: starání se o autíčko
|
1106524
|
|
|
demi10
|
|
Město: Praha 22, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X Break | Počet příspěvků: 5 |
|

|
Ja myslel,ze jsi pražačka každým coulem škoda,že je to tak daleko.Hledal jsem na mapě a 160 km je moc.Děkuji a těšíme se na srazu někdy blíže Praze.V pátek máme druhý termín miminka na svět,tak podzimní musíme vynechat.
Ja myslel,ze jsi pražačka každým coulem :-) škoda,že je to tak daleko.Hledal jsem na mapě a 160 km je moc.Děkuji a těšíme se na srazu někdy blíže Praze.V pátek máme druhý termín miminka na svět,tak podzimní musíme vynechat.:-(:-))))
|
|
|
|
|
|
17.05.2010 20:33 -
|
2345253
|
|
|
petko
|
|
Město: Presov, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahojte. Ja som si pred nieco vyse mesiaca kupil svoju prvu C5 ale zatial som nic nemenil, akurat dolial olej, kedze ta moja "friteza" ho ma velmi rada Ale chcem sa opytat co by som mal vymenit alebo skontrolovat ako prve pri tejto motorizacii..... No ja ani velmi nie kedze do aut sa radsej nemontujem, ale skor nejaky mechanik Samozrejme bez ohladu na servis. knizku a diagnostiku, ktorej tu akosi nikto neveri Dakujem za vsetky rady
Ahojte. Ja som si pred nieco vyse mesiaca kupil svoju prvu C5 ale zatial som nic nemenil, akurat dolial olej, kedze ta moja "friteza" ho ma velmi rada :) Ale chcem sa opytat co by som mal vymenit alebo skontrolovat ako prve pri tejto motorizacii..... No ja ani velmi nie kedze do aut sa radsej nemontujem, ale skor nejaky mechanik :) Samozrejme bez ohladu na servis. knizku a diagnostiku, ktorej tu akosi nikto neveri :) Dakujem za vsetky rady :palec
|
|
|
|
17.05.2010 21:20 -
|
2345258
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2881 |
|

|
chlape, začni filtry a náplně. Pokud nevíš nic o historii vozu i rozvody To je na rozjezd tak akurát
chlape, začni filtry a náplně. Pokud nevíš nic o historii vozu i rozvody :-) To je na rozjezd tak akurát :)
|
|
|
|
17.05.2010 21:41 -
|
2345262
|
|
|
Pavel C5
|
|
Město: Prešov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 112 |
|

|
petko: dojdi ku mne do prace levocska č.4, zo zadu do dvora,je to restauracia Azteca,ked tak ti mozep poradit,pomoct a odporucat servis,len ak chces som tam stale kazdy den od 9 do 21,dojdi pokecame
petko: dojdi ku mne do prace levocska č.4, zo zadu do dvora,je to restauracia Azteca,ked tak ti mozep poradit,pomoct a odporucat servis,len ak chces:palec som tam stale kazdy den od 9 do 21,dojdi pokecame
|
|
|
|
21.05.2010 20:14 -
|
2345885
|
|
|
petko
|
|
Město: Presov, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 21 |
|
|
OK, dakedy zabehnem a hodime rec, este dam vediet kedy presne.
OK, dakedy zabehnem a hodime rec, este dam vediet kedy presne.:palec
|
|
|
| |