|
11.08.2010 15:52 -
Re: Plastové deflektory - ofuky
|
2352651
|
|
|
MS02
|
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 85 |
|
|
Ofuky pl HEKO - nehomologovane!!!, pri srovnani s origos citroen tmavsi (a "litaci"), obcas si nekdo stezuje na omezeni vyhledu...
origos citroen: je pres ne docela dobre videt, ale desiva cena. Vzal jsem je jako pokus abych zjistil vyrobce - nemecky ClimAir.
Predpokladam, ze ClimAir nema dve ruzna kopyta, takze koupi ofuku od tohoto vyrobce mame dtto origos za 2/3 ceny a maji i zadni... napr. zde: .link.
Ofuky pl HEKO - nehomologovane!!!, pri srovnani s origos citroen tmavsi (a "litaci"), obcas si nekdo stezuje na omezeni vyhledu...
origos citroen: je pres ne docela dobre videt, ale desiva cena. Vzal jsem je jako pokus abych zjistil vyrobce - nemecky ClimAir.
Predpokladam, ze ClimAir nema dve ruzna kopyta, takze koupi ofuku od tohoto vyrobce mame dtto origos za 2/3 ceny a maji i zadni... napr. zde: http://www.kamei.cz/C5_d455.html
|
|
|
|
|
|
14.08.2010 08:14 -
|
2352990
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 514 |
|

|
Prosím, až budou nějaké delší zkušenosti s ClimAir, dej vědět. Už podle popisu by měly být o 100% lepší jak HEKO. Díky Jarda
Prosím, až budou nějaké delší zkušenosti s ClimAir, dej vědět. Už podle popisu by měly být o 100% lepší jak HEKO. Díky Jarda
|
|
|
|
01.09.2010 11:33 -
|
2354578
|
|
|
MS02
|
|
|
|
Takze s ofuky "ClimAir" najeto cca 3 kkm v ruznem pocasi (vedro, prutrz mracen, mycka...) a vse je bez problemove. Ted jsem si naklikal dodavku zadniho paru...
Takze s ofuky "ClimAir" najeto cca 3 kkm v ruznem pocasi (vedro, prutrz mracen, mycka...) a vse je bez problemove. Ted jsem si naklikal dodavku zadniho paru...
|
|
|
|
01.09.2010 12:01 -
|
2354584
|
|
|
Maxifik
|
|
Město: Trutnov 4, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 514 |
|

|
Perfektní, díky za info. Objednám je taky. Matroš HEKO je slabý a měkký. Jak je tlustý plast u těchto?
Perfektní, díky za info. Objednám je taky. Matroš HEKO je slabý a měkký. Jak je tlustý plast u těchto?
|
|
|
|
01.09.2010 12:44 -
|
2354587
|
|
|
MS02
|
|
|
|
tloustku jsem nemeril, ale na www u prodejce z linku pisou 3mm. Mekke jsou bych rekl tak akorat...
tloustku jsem nemeril, ale na www u prodejce z linku pisou 3mm. Mekke jsou bych rekl tak akorat...
|
|
|
|
01.09.2010 16:10 -
|
2354601
|
|
|
Bobo
|
|
Město: Hulín, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Já osobně bych si na auto ofuky nedal. Odchází stahovačky.
Já osobně bych si na auto ofuky nedal. Odchází stahovačky.
|
|
|
|
01.09.2010 18:45 -
|
2354619
|
|
|
M.P
|
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 201 |
|

|
Já měl ofuky na všech předchozích autech , mám je i na C5 , a nic mě neodešlo .
Já měl ofuky na všech předchozích autech , mám je i na C5 , a nic mě neodešlo .
|
|
|
|
23.06.2011 22:32 -
|
2398667
|
|
|
Radwy
|
|
|
Ahojte trosku banalni otazecka ale zajimalo by me kde se davaji ty stribrne plisecky na ty ofuky?Mam ofuky na predni okna a 2 plisky.Nedosel mi k tomu zadny navod ani nevim kolik tech plisku ma byt a kde. Diky za rady a navod
Ahojte trosku banalni otazecka ale zajimalo by me kde se davaji ty stribrne plisecky na ty ofuky?Mam ofuky na predni okna a 2 plisky.Nedosel mi k tomu zadny navod ani nevim kolik tech plisku ma byt a kde.:nevim Diky za rady a navod
|
|
|
| |