|
29.05.2011 18:50 -
Nosiče kol a jiná podobná zařízení
|
2393110
|
|
|
js42
|
|

|
Kolegové a kolegyně, má někdo z Vás zkušenost s nosičem kol umístěném na tažném zařízení našich "miláčků"? Blíží se letní dovolenkový čas, už aby to bylo, a tak by se pár postřehů mohlo hodit. Já vozím kola na střeše, mám sedan, ale chtěl bych si koupit nosič na tažné zařízení. Připadá mi, že by to mohlo být bezpečnější a pohodlnější, kvůli manipulaci. Já vozím většinou dvě až tři kola.
Přeji Všem pěkný den , Honza.
Kolegové a kolegyně, má někdo z Vás zkušenost s nosičem kol umístěném na tažném zařízení našich "miláčků"? Blíží se letní dovolenkový čas, už aby to bylo, a tak by se pár postřehů mohlo hodit. Já vozím kola na střeše, mám sedan, ale chtěl bych si koupit nosič na tažné zařízení. Připadá mi, že by to mohlo být bezpečnější a pohodlnější, kvůli manipulaci. Já vozím většinou dvě až tři kola.
Přeji Všem pěkný den:palec, Honza.
|
|
|
|
|
|
29.05.2011 13:00 -
Re: Příčníky na C5
|
2393028
|
|
|
standa34
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 112 |
|
|
Mám Hakr na čtyři kola a super akorát ta cena před šesti lety 13000tis dnes nevím kolik stojí. Dnes bych si vybral sklápěcí tenkrát se to ještě nedělalo. 
Mám Hakr na čtyři kola a super akorát ta cena před šesti lety 13000tis dnes nevím kolik stojí. Dnes bych si vybral sklápěcí tenkrát se to ještě nedělalo.:palec:palec:palec
|
|
|
|
29.05.2011 13:10 -
Re: Příčníky na C5
|
2393029
|
|
|
Mates78
|
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 32 |
|

|
Můj taťka má od Thule zamykací a zklápěcí na kouli a je to fakt moc super.Je to i se světli jen se musí přehodit spz z auta na ten držák.Je to tedy na dvě kola,ale je to typ na který se dalo dokoupit redukce na třetí kolo.
Můj taťka má od Thule zamykací a zklápěcí na kouli a je to fakt moc super.Je to i se světli jen se musí přehodit spz z auta na ten držák.Je to tedy na dvě kola,ale je to typ na který se dalo dokoupit redukce na třetí kolo.
|
|
|
|
08.01.2012 19:06 -
nosič kol na páté dveře
|
2438009
|
|
|
standa34