|
10.01.2012 23:04 -
Re: autochip.eu / Praha
|
2439417
|
|
|
zico
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 276 |
|

|
jasne. ja som skor pisal o tom, ze som skepticky ohladne zvysenia Vmax po uprave.
jasne. ja som skor pisal o tom, ze som skepticky ohladne zvysenia Vmax po uprave.
|
|
|
|
|
|
10.01.2012 23:18 -
|
2439434
|
|
|
zhrado
|
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 354 |
|
|
Ono by to mohla byť teoreticky pravda lebo je dosť áut ktoré sa pri max rýchlosti nepriblížia ani k obmedzovaču. Takže ak zvýšiš čipom výkon tak sa môže posunúť aj Vmax.
Ono by to mohla byť teoreticky pravda lebo je dosť áut ktoré sa pri max rýchlosti nepriblížia ani k obmedzovaču. Takže ak zvýšiš čipom výkon tak sa môže posunúť aj Vmax.
|
|
|
|
10.01.2012 23:20 -
|
2439436
|
|
|
zico
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 276 |
|

|
mne sa ani v jednom pripade Vmax nezmenila. ani max.otacky (co som tiez skusal na parkovisku .. on/off)
mne sa ani v jednom pripade Vmax nezmenila. ani max.otacky (co som tiez skusal na parkovisku .. on/off)
|
|
|
|
05.02.2012 22:42 -
Chiptuning
|
2448030
|
|
|
lukdo
|
|
|
Kde se dá za dobře chip zakoupit a na kolik mě vyjde?
|
|
|
|
06.02.2012 09:50 -
Re: Chiptuning
|
2448090
|
|
|
flyteSVK
|
|

|
napriklad tu: .link. su tam aj zlavy
napriklad tu: http://www.chip.cz/mesicnik-chip/predplatne su tam aj zlavy
|
|
|
|
06.02.2012 11:10 -
|
2448111
|
|
|
Tony_Z
|
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 132 |
|

|
lukdo napsal(a): Kde se dá za dobře chip zakoupit a na kolik mě vyjde?
Já to mám odsud: .link.
Chipnuté skoro dva roky, přes 20tkm najeto, na motoru zatím vše v pořádku. Možná, že to jede trochu lépe, ale to je tak vše. Dobře si to rozmysli, já bych to už víckrát chipnout nedal. Loňský emise mi stačili a můžu se jenom dohadovat, jestli to je tím nebo něčím jiným. Řekl bych, že to nemá význam, jen si člověk přidělává starosti.
flyteSVK: Vtipálku jeden DD
Já to mám odsud: http://www.diesel-technik.cz/
Chipnuté skoro dva roky, přes 20tkm najeto, na motoru zatím vše v pořádku. Možná, že to jede trochu lépe, ale to je tak vše. Dobře si to rozmysli, já bych to už víckrát chipnout nedal. Loňský emise mi stačili a můžu se jenom dohadovat, jestli to je tím nebo něčím jiným. Řekl bych, že to nemá význam, jen si člověk přidělává starosti.
flyteSVK: Vtipálku jeden :-DDD
|
|
|
|
06.02.2012 17:14 -
|
2448315
|
|
|
fugas
|
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Chiptunnig,věčné téma I když zatím nepatřím ke skalním odpůrcům,taky jsem od toho upustil.Musim se prostě smířit s pokrokem-auta jsou stále komplikovanější,poruchvější a "línější"
Chiptunnig,věčné téma:-d I když zatím nepatřím ke skalním odpůrcům,taky jsem od toho upustil.Musim se prostě smířit s pokrokem-auta jsou stále komplikovanější,poruchvější a "línější":-)
|
|
|
|
09.04.2012 17:21 -
|
2468003
|
|
|
jogcar
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 12 |
|
|
V podstate najdolezitejsie je vyhnut sa vselijakym powerboxom a podobne. Nic co sa zapaja dodatocne. V zaklade ak je vsetko ok tak fungovat moze vsetko fajn. Problem moze nastat pri hladani zavad, v horsej variante nemusi zafungovat skrz skreslene udaje ochrana motora. Jumep urcite vie viac. Samozrejme ziadne nahrate mapy stiahnute z netu a podobne. Jedna sa urcite o velke percento modifikovanyc jednotiek upravenych blbe. Renomovane firmy to vedia spravne a maju aj know how. Kazdopadne si treba uvedomit, ze vozidlo, chladenie atd. Bolo dimenzovane na nejake hodnoty a predstava, ze bez HW uprav mozea ist stale kotol je uplne mimo. Da sa, vo vacsine pripadov to konci crashom.
V podstate najdolezitejsie je vyhnut sa vselijakym powerboxom a podobne. Nic co sa zapaja dodatocne. V zaklade ak je vsetko ok tak fungovat moze vsetko fajn. Problem moze nastat pri hladani zavad, v horsej variante nemusi zafungovat skrz skreslene udaje ochrana motora. Jumep urcite vie viac. Samozrejme ziadne nahrate mapy stiahnute z netu a podobne. Jedna sa urcite o velke percento modifikovanyc jednotiek upravenych blbe. Renomovane firmy to vedia spravne a maju aj know how. Kazdopadne si treba uvedomit, ze vozidlo, chladenie atd. Bolo dimenzovane na nejake hodnoty a predstava, ze bez HW uprav mozea ist stale kotol je uplne mimo. Da sa, vo vacsine pripadov to konci crashom.
|
|
|
| |