| |  |
|
16.02.2011 23:18 -
IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
|
2373973
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
Letošní sraz bude trochu lišit, proto si prosím, podrobně přelouskejte propozice.
TERMÍN: 29.4 - 1.5. 2011
PŘIHLÁŠKA:
Přihlášku taky dělat nemusíte. Jen se zapište do formuláře v rubrice srazy
PROGRAM:
PÁTEK:
Příjezd účastníků
Večeře
Oficiální uvítání
Vyhodnocení přihlášek
SOBOTA:
Snídaně
Spanilá jízda
Oběd
Konzervativní odpolední program
Večeře
NEDĚLE:
Snídaně
Odjezd
Letošní sraz bude trochu lišit, proto si prosím, podrobně přelouskejte propozice.
TERMÍN: 29.4 - 1.5. 2011
PŘIHLÁŠKA:
Přihlášku taky dělat nemusíte. Jen se zapište do formuláře v rubrice srazy
PROGRAM:
PÁTEK:
Příjezd účastníků
Večeře
Oficiální uvítání
Vyhodnocení přihlášek
SOBOTA:
Snídaně
Spanilá jízda
Oběd
Konzervativní odpolední program
Večeře
NEDĚLE:
Snídaně
Odjezd
|
|
|
|
|
|
17.02.2011 10:33 -
Re: IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
|
2374013
|
|
|
TomasT
|
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 776 |
|
|
Co jsem zatím nikde nenašel je přesný termín - podle programu to vypadalo jako že na pálení čarodějnic , ale napsáno to nikde není.
Co jsem zatím nikde nenašel je přesný termín - podle programu to vypadalo jako že na pálení čarodějnic :-d, ale napsáno to nikde není.
|
|
|
|
17.02.2011 10:36 -
|
2374017
|
|
|
Darja
|
|
Město: Uhříněves, Auto: Citroën C5 I Nenažraná exclusivní bestie f třílitru | Počet příspěvků: 2886 |
|

|
TomasT napsal(a): Co jsem zatím nikde nenašel je přesný termín - podle programu to vypadalo jako že na pálení čarodějnic  , ale napsáno to nikde není.
Termín je v hlavičce webu, pod vyhledáváním a i v rubrice srazy 
Jo, bojím se, že mě na srazu za mojí radikálnost hoděj na hranici Omotám se azbestem, abych tak dobře nehořela )
Termín je v hlavičce webu, pod vyhledáváním a i v rubrice srazy :-)
Jo, bojím se, že mě na srazu za mojí radikálnost hoděj na hranici :-D Omotám se azbestem, abych tak dobře nehořela :-)))))
|
|
|
|
17.02.2011 10:42 -
|
2374020
|
|
|
Kulda
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 103 |
|
|
Myslím, že to bude pr.el! Mladej měl včera ve školce karneval, tak se mu "pirát" bude hodit. Snad tu nejsou jen konzervativní gentlemani?
Myslím, že to bude pr.el! Mladej měl včera ve školce karneval, tak se mu "pirát" bude hodit. Snad tu nejsou jen konzervativní gentlemani? :nevim
|
|
|
|
17.02.2011 10:54 -
|
2374026
|
|
|
Darja
|
|
|

|
Seki napsal(a): Vím o čem mluvíš, autosraz jsem organizoval... Do noci jsem řešil... sháněl... škemral... Vymýšlel... Myslím, že si flintu do žita zahodila moc brzy. Dej prostor ostatním...
Já jako dítě zažila sérii srazů od malé sekce, která se ještě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, každý sraz jiné téma, vždy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberťák ( a to je co říct, že se mi to v pubertě líbilo).
Chtěla jsem, aby tohle, co jsem prožívala já, zažili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, že by tu prošel maškarní sraz. Tehdá můj otec šel s kamarádem za ženskou, někdo šel za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, že ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přožívali ještě před srazem.
Ale vidím, že to tu prostě nejde, už 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí" 
Neřešme to už, sraz bude, jen s přihláškou. Nic extra navíc...
Já jako dítě zažila sérii srazů od malé sekce, která se ještě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, každý sraz jiné téma, vždy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberťák ( a to je co říct, že se mi to v pubertě líbilo).
Chtěla jsem, aby tohle, co jsem prožívala já, zažili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, že by tu prošel maškarní sraz. Tehdá můj otec šel s kamarádem za ženskou, někdo šel za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, že ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přožívali ještě před srazem.
Ale vidím, že to tu prostě nejde, už 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí" :-d
Neřešme to už, sraz bude, jen s přihláškou. Nic extra navíc...
|
|
|
|
17.02.2011 13:49 -
|
2374056
|
|
|
citroen5
|
|
Město: Popůvky, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Navrhuji - v Lešanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, možná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
Navrhuji - v Lešanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, možná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
|
|
|
|
17.02.2011 15:57 -
|
2374074
|
|
|
TomasT
|
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 776 |
|
|
citroen5 napsal(a): Navrhuji - v Lešanech je vojenské muzeum, je tam spousta zajímavé techniky, možná by se mohl udělat společný nájezd ? místo konzervativního odpoledne ???
Tam už se pár let taky chystáme a ještě to nevyšlo, jsem pro 
Dorazil bych rád, od vidění odtud znám asi 4 lidi, rád poznám další.
Ještě si ale musím doma nechat potvrdit, že na uvedený víkend krk rodiny neplánuje jinou kratochvíli.
Jinak těch 1100,- za noc se snídaní (jak to nakonec vychází) pro rodinu (2+1+1) už se mi zdá Ok (někdy je holt dobré znát komplet ceny, ne jen jednu základní částku)
Tam už se pár let taky chystáme a ještě to nevyšlo, jsem pro :-)
Dorazil bych rád, od vidění odtud znám asi 4 lidi, rád poznám další.
Ještě si ale musím doma nechat potvrdit, že na uvedený víkend krk rodiny neplánuje jinou kratochvíli.
Jinak těch 1100,- za noc se snídaní (jak to nakonec vychází) pro rodinu (2+1+1) už se mi zdá Ok :-) (někdy je holt dobré znát komplet ceny, ne jen jednu základní částku)
|
|
|
|
17.02.2011 16:51 -
|
2374101
|
|
|
Kulda
|
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 103 |
|
|
Jo borci, Tankové muzeum v Lešanech je super!!!A pro ty, kterých bude hafo, myslím tím celou rodinu, dobrá zpráva: muzeum je zadarmo!Je placeno z armádního a ta z daní. Konečně něco, co je v Evropě normální je i tady. Jestliže pojedeme, tak tam kluka určitě beru! Bude to příjemné odpoledne. S těma volňáskama to platí i pro Letecké muzeum ve Kbelích a Armádní muzeum po Vítkovem. To je info pro pražské, oni to zajisté vijó.
Jo borci, Tankové muzeum v Lešanech je super!!!A pro ty, kterých bude hafo, myslím tím celou rodinu, dobrá zpráva: muzeum je zadarmo!Je placeno z armádního a ta z daní. Konečně něco, co je v Evropě normální je i tady. Jestliže pojedeme, tak tam kluka určitě beru! Bude to příjemné odpoledne. S těma volňáskama to platí i pro Letecké muzeum ve Kbelích a Armádní muzeum po Vítkovem. To je info pro pražské, oni to zajisté vijó.
|
|
|
|
17.02.2011 17:29 -
|
2374121
|
|
|
TomasT
|
|
|
|
Vijó možná vlci a obyvatelé největší vesnice na Moravě  Pražáci vědí  
EDIT: To byl podraz upravovat Kuldův příspěvek! Co je na cajzlech špatného? Vždyť je to i ve slovníku.
Vijó možná vlci a obyvatelé největší vesnice na Moravě :-d:-d Pražáci vědí :-):-p
EDIT: To byl podraz upravovat Kuldův příspěvek! Co je na cajzlech špatného? Vždyť je to i ve slovníku.
|
|
|
|
17.02.2011 19:01 -
|
2374138
|
|
|
Mikra
|
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 670 |
|

|
Kuldův hantec mám rád. Taky si dovolím - .link.
Kuldův hantec mám rád. Taky si dovolím - http://pamatovak.cz/synonymum/cajzl
|
|
|
|
17.02.2011 19:02 -
|
2374139
|
|
|
Petr72
|
|

|
Darja. Nech to plavat ,já už si nato zvykl dávno 
Co uspořádat na srazu leteckej den pro dámy. (budou čáry)
Darja. Nech to plavat ,já už si nato zvykl dávno :-d
Co uspořádat na srazu leteckej den pro dámy. (budou čáry) :palec
|
|
|
|
17.02.2011 19:07 -
|
2374140
|
|
|
Darja
|
|
|

|
Mám sto chutí na sraz nejet. Jsem nějak znechucená. Jumep to zvládne, když naše plány s parodií na pionýrský tábor padly.
Mám sto chutí na sraz nejet. Jsem nějak znechucená. Jumep to zvládne, když naše plány s parodií na pionýrský tábor padly.
|
|
|
|
17.02.2011 19:09 -
|
2374141
|
|
|
Petr72
|
|

|
Hlavu vzhůru. Neházej střelnou zbraň do obilí.
Hlavu vzhůru. Neházej střelnou zbraň do obilí.:palec
|
|
|
|
17.02.2011 19:10 -
|
2374142
|
|
|
Mikra
|
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 670 |
|

|
Nejsi sama, stojíme za tebou, tak to nevzdávej. Už máš i přihlášky a všichni, co tam jsou myslím půjdou i se šátkama. Nebo většina.
Nejsi sama, stojíme za tebou, tak to nevzdávej. Už máš i přihlášky a všichni, co tam jsou myslím půjdou i se šátkama. Nebo většina.
|
|
|
|
17.02.2011 19:22 -
|
2374143
|
|
|
zico
|
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 276 |
|

|
ja myslim, ze jeden alegoricky/ jeden nealegoricky na spanilke klubu C5 nie je o nic vacsia saskaren ako ked sme na spanilke jedno C5/jedno XM/jedno C5/jedno BX/jedno C5 .. etc.
Kazdopadne mna sa uz dilema netyka, paac termin zrazu vychadza prave na zapasy Slovenska v skupine MS 
Vidime sa na jesen
ja myslim, ze jeden alegoricky/ jeden nealegoricky na spanilke klubu C5 nie je o nic vacsia saskaren ako ked sme na spanilke jedno C5/jedno XM/jedno C5/jedno BX/jedno C5 .. etc.
Kazdopadne mna sa uz dilema netyka, paac termin zrazu vychadza prave na zapasy Slovenska v skupine MS :-(
Vidime sa na jesen :palec
|
|
|
|
17.02.2011 19:41 -
|
2374147
|
|
|
alx
|
|

|
Myslim ze by srazovy program nemel nikoho do niceho nutit, naopak by to mela byt vyzva pro ty, kteri se chteji zucastnit a zaroven treba i neco hodnotneho vyhrat 
Podstata srazu je setkat se s lidmi, se kterymi cely rok diskutujeme ve foru, nebo na chatu, nebo jsme se delsi dobu nevideli. V neposledni rade take shromazdit co nejvice C5tek na jednom miste a udelat si z toho takovy svatek. 
Osobne se ale take radim mezi ty "konzervy" 
Nicmene zvolene datum se mi take nehodi, takze se s mnohymi uvidim asi az nekdy jindy, nebo pokud mi vyjde cas, dorazim v sobotu vecer na otocku.
Myslim ze by srazovy program nemel nikoho do niceho nutit, naopak by to mela byt vyzva pro ty, kteri se chteji zucastnit a zaroven treba i neco hodnotneho vyhrat :)
Podstata srazu je setkat se s lidmi, se kterymi cely rok diskutujeme ve foru, nebo na chatu, nebo jsme se delsi dobu nevideli. V neposledni rade take shromazdit co nejvice C5tek na jednom miste a udelat si z toho takovy svatek. ;)
Osobne se ale take radim mezi ty "konzervy" :)
Nicmene zvolene datum se mi take nehodi, takze se s mnohymi uvidim asi az nekdy jindy, nebo pokud mi vyjde cas, dorazim v sobotu vecer na otocku. :palec
|
|
|
|
17.02.2011 19:44 -
|
2374151
|
|
|
Martin
|
|
Město: Vlašim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 255 |
|
|
K muzeum v Lešanech - návštěva skutečně stojí za to. Výborně udělané expozice a unikátní technika - prostě super. Ale až od června. Sezóna začíná vždy poslední květnovou sobotu tématickým dnem. Takže žádné zdrhání, všichni hezky pohromadě na Brejlově
K muzeum v Lešanech - návštěva skutečně stojí za to. Výborně udělané expozice a unikátní technika - prostě super. Ale až od června. Sezóna začíná vždy poslední květnovou sobotu tématickým dnem. Takže žádné zdrhání, všichni hezky pohromadě na Brejlově :-d
|
|
|
| |
|
|