Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
Darja
17.02.2011 10:54 - Re: IV. Oficiální sraz 2011 - VOLNÁ DISKUZE
99
Seki napsal(a):
Vím o čem mluvíš, autosraz jsem organizoval... Do noci jsem řešil... sháněl... škemral... Vymýšlel... Myslím, že si flintu do žita zahodila moc brzy. Dej prostor ostatním...


Já jako dítě zažila sérii srazů od malé sekce, která se ještě před revolucí odtrhla od automotoklubu a dělali si vlastní srazy.
Byla to brutální recese, každý sraz jiné téma, vždy byla orientační jízda a já na to mam super vzpomínky, jako dítě i jako puberák ( a to je co říct, že se mi to v pubertě líbilo).

Chtěla jsem, aby tohle, co jsem prožívala já, zažili i jiní, ale to asi neprotlačím. Pochybuju, že by tu prošel maškarní sraz. Tehdá můj otec šel s kamarádem za ženskou, někdo šel za orgána VB, někdo za čerta. A ti dospělí se nestyděli, my jako děti jsme z toho byli ve smrti smíchem. Nikdo neměl pocit, že ho do něčeho organizátoři nutí, prostě téma bylo a basta. A my to přožívali ještě před srazem.

Ale vidím, že to tu prostě nejde, už 7 let dělám stejné srazy pro kluby, chtěla jsem změnu, ale asi si budu muset najít ten klub "recesí"

Neřešme to už, sraz bude, jen s přihláškou. Nic extra navíc...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator