|
09.05.2010 16:25 -
Zahada kriveho hotelu aneb posrazova diskuze
|
2344339 |
|
|
jumep
|
|
Město: Piestany, Auto: C5 I 2.2HDi PACK | Počet příspěvků: 6186 |
|

|
Neda mi poznamenat ze tento michalangelo style hotel nemal chybu.
Otazka znie, pytal sa niekto niekoho ako k tomu prislo? 
Inak netypicke C5 zrazove pocasie nam fakt vyslo, na tom sa zhodneme asi vsetci.
Myslim ze najvyssi cas spracovat fotky a uploadovat.
Neda mi poznamenat ze tento michalangelo style hotel nemal chybu.
Otazka znie, pytal sa niekto niekoho ako k tomu prislo? :)
Inak netypicke C5 zrazove pocasie nam fakt vyslo, na tom sa zhodneme asi vsetci.
Myslim ze najvyssi cas spracovat fotky a uploadovat.
|
|
|
|
|
|
09.05.2010 17:40 -
Re: Zahada kriveho hotelu aneb posrazova diskuze
|
2344351 |
|
|
Jeffrey
|
|

|
Je fakt, že hotel byl samá kaskáda, rovinu by člověk asi nechytil, ale i tak to tu byl celkem luxus, co?  Tak mě napadá, že si to asi dříve pěkně sedlo a vše bylo následně zalito tak, jak se hotel propadl.
jumep: aspoň jsi měl automatické zavírání pokojových dveří
Je fakt, že hotel byl samá kaskáda, rovinu by člověk asi nechytil, ale i tak to tu byl celkem luxus, co? ;-):palec Tak mě napadá, že si to asi dříve pěkně sedlo a vše bylo následně zalito tak, jak se hotel propadl.:nevim
jumep: aspoň jsi měl automatické zavírání pokojových dveří :-))))
|
|
|
|
09.05.2010 17:51 -
|
2344353 |
|
|
Simča
|
|

|
No každpopádně se mi moc líbilo, škoda tý vířivky, ale jinak vše supr. Kdo bude chtít videjko, tak mi napište zase mailíka na smojtova@seznam.cz , ale upozorňuju, že to budu posílat asi až v červnu, protože teď nestíhám Takže už teď se těšim zase naviděnou
No každpopádně se mi moc líbilo, škoda tý vířivky, ale jinak vše supr. Kdo bude chtít videjko, tak mi napište zase mailíka na smojtova@seznam.cz , ale upozorňuju, že to budu posílat asi až v červnu, protože teď nestíhám :-)) Takže už teď se těšim zase naviděnou:palec
|
|
|
|
09.05.2010 17:52 -
|
2344354 |
|
|
Petr72
|
|

|
Chtěl bych poděkovat za bezchybně připravený a zorganizovaný sraz C5 clubu. Ten kdo za C5 club zajišťoval počasí, ať už je to kdokoli si zaslouží velkou pochvalu.
Chtěl bych poděkovat za bezchybně připravený a zorganizovaný sraz C5 clubu. :palec Ten kdo za C5 club zajišťoval počasí, ať už je to kdokoli si zaslouží velkou pochvalu.:palec
|
|
|
| |