Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: FAP - Filtr pevných částic
jruze
06.06.2024 14:51 - Re: FAP - Filtr pevných částic
U??vate?
Hanz 397 napsal(a):
Já mám z druhošky vyzkoušený Bosal. Dělají dvě verze - kov a keramiku, dávám tu keramiku a zatím bez problémů... To JMJ, co jsem psal, mám bohužel taky vyzkoušené a neujelo ani 50 km. A značku Ecar asi ani neznám...

Ono spíš záleží na stavu ostatních komponentů 🤔 - mám x7 2.0 a zdanlivě vše OK a hulí jak darebný kamna , v Chorvatsku mi na biturbu praskla hadice od turba a musel jít fap ven ( hadice nebyla ) to biturbo prošlo emisemi i bez fapu ( dodatečně vráceno do původního stavu) = když je vše OK projde ( i bez a nebo s nonáme fap - fap není všemocný) teď mám na dílně auto co si pán přál vyměnit fap a rozchodit aditivaci - rozchodil jsem aditivaci ( ta OK) a než jsem dával origo fap tak jsem koušel na ten původní - jenže problém byl jinde = turbo plnilo ,,jen do 50%) tak mám dílnu na vyhození 😢 všude spoustu sazí ( teď už ok) ale ještě saharu abych mohl udělat nucenku 🤗 tož tak 🤗
Já s bosalem také zkušenosti - nevím s jakým je to už dlouho - dodal si ho zákazník a po néjaké době jsem ho doloval po kouskách z 1.6 z výfuku 😉

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator