Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Vyhřívání sedadel / C5 III
marsalek
06.02.2022 22:40 - Re: Vyhřívání sedadel / C5 III
Za?iato?n?k
Ahoj Hanz 397,
zrejme mas spatnou zkusenost s podobnymi lisovacimi spojkami. Tu Ti urcite nerozmluvim A prislo se tehdy na duvod, proc ty spoje byly chybne resp. proc shorel cely svazek?

Pouzil jsem spojky, ktere jsou dimenzovany na proud, na ktery je dimenzovan i vodic. Vodice, ktere jsou nalisovane v novem konektoru, jsem navic pouzil s vetsim prurezem nez puvodni vodice. Pri krimpovani tencich puvodnich vodicu jsem pouzival plnici drat, aby byly tenci vodice dostatecne slisovane. U kazdeho spoje jsem delal tahovou zkousku. Pracovne krimpuji konektory pro kosmonautiku, leccos lita v kosmu, co jsem krimpoval, takze nemam obavy ani o ty spoje na fotkach Spoje pro kosmonautiku se testuji mj. na vibrace a teplotni cykly. Ale pokud si tim clovek neni jisty, tak at si kazdy vybere svuj postup, se kterym bude spokojeny a bude pro nej spolehlivy. U soukromych projektu nemam obavy ani z pajenych spoju, kdyz clovek umi letovat.

Pokud bys mel moznost koupit nekde levne ty krimpovaci kleste na piny do tech stekru, budu rad. Ja jsem je nasel u vyrobce za asi 330,- Euro. Z toho duvodu jsem zvolil variantu s pouzitim jiz nakrimpovanych stekru. Pokud jsi ale myslel kleste na ty dutinky, tak ty tady ma myslim kazdy, co dela do autoelektriky Ty uz se pouzivaji par desetileti. At zije Knipex

Zdravim do CR a preju vse dobre
Kaja

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator