Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: jruze
jruze
28.10.2020 00:44 - Re: jruze
U??vate?
c5vyskov napsal(a):
Jestli to dobře chápu, tak zdenda dostal prachy od pojišovny a za to koupil auto ad jruzi. Takže jakoby nic nedoplácel, byla to výměna jednoho za druhé. Druhé teda v podstatně horším stavu, tak je ještě další věc, jestli pojišovna neměla vyplatit víc, když za ty peníze je v podstatě vrak. Nedá se ještě nějak odvolat, aby vyplatili víc?


To auto jsem měl čtyři roky (koupil a dal dohromady - vyšlo mne na 110000,- s opravami) auto jezdilo bez problémů ( několikrát ho měli půjčené velmi dobří zákazníci = všichni bez problémů a několik ho chtěli koupit -chyběli jim peníze) - první dva roky s ním jezdila manželka(nenechal bych ji jezdit s autem ve špatném technickém stavu - po koupy bylo vše špatné opraveno ) s tím autem nikdy nebyl problém, odjelo několik cest do D , do Chorvatska- vážně si myslíte že bych jel se šrotem s rodinou na dovču do zahraničí ? a vše OK( za poslední rok až na tři zapůjčení a několi cest Praha-Veselí asi 5x a asi 5x na ryby +- asi 30Km- poslední rok téměř stálo) za dobu co jsem ho měl najelo +- 20000Km. jestli zkorodoval nějaký štít ? jestli jsou na něm nějaké provozní náklady ? tak to je asi na všech - je zvláštní že po prodeji vlastně odešlo vše (nebo téměř vše) no Zdenda měl vlastně perfektní auto a koupil šrot - hmm brzdy jak nové,nápravy jak nové , výfuk jak novej , elektrika a elektronika bezvadná = po necelém tisíci auto zdechlo na nájezdu D3 na prahu s vozejkem dřeva (nedala se použít odtahovka BSM KO (tři hodiny než jsem měl jiné abych to odtamtud dostal), na STK (mohl bych naskenovat protokol) z.brzdy KO, výfuk KO (vlnovec) , tyčky stabíku KO, auto plave - čekají mne obě nápravy , výhřev sedačky sice hřeje ale jen v místě L.stehna , chtěl jsem si zapnout nabíječku do předního zapalovače - chybí , zadní sice je ale funguje jen při zaplém klíčku- ale co bych vlastně chtěl když jsem si koupi totálku kde mu poj.spočítala škodu ?? víc jak 100000,- (za aukční cenu) a on kupoval za 79000,- v daleko lepší výbavě než to biturbo .

A jinak mne to jeho biturbo už teď stálo 110000,- s opravou a ještě mne čeká podvozek,elektrika a asi bych chtěl ty mech,sedačky vyměnit za elektrické - páč ty jsou hrozné - tak kdyby někdo chtěl za nějaké malé peníze mechanické ? ale až budu mt čas na přehození.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator