Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Prosím o pár rad - tipů...
alx
26.01.2020 13:34 - Re: Prosím o pár rad - tipů...
Administr?tor

Ahoj,
Potřeboval bych nějaké informace/rady k mému autu. Koupil jsem C5 2.0 HDi, automat, rv. 2012 s nájezdem 170 tkm - auto bylo dotažené z Rakouska od prvního majitele, ale nikde jsem nenašel nějakou servisní historii mimo servisky ze který jsem toho moc nevyčetl... v první řadě jsem nechal vyměnit olej v motoru a všechny filtry.
Chtěl bych se zeptat co vše obnáší výměna oleje v převodovce, protože v servisu mi řekl, že to na automatu ještě nedělal - je tedy lepší v autorizovaném servisu? Další otázka - nějak jsem nepřišel na to, jestli lze regulovat otáčky ventilátoru při zapnutí ofuku skel - pokud zapnu, jede to hned na plno a při pokusu o snížení otáček se vypne ofuk a jde to na topení - ofuk čelního skla jede jen naplno? Další dotaz - jde nějakým způsobem \"deaktivovat\" automatická \"ruční\" brzda při vypnutí motoru?
Poslední, dá se říci nepodstatný dotaz - máte nějak vyřešený držák na nápoje? V autě je sice klimatizovaná přihrádka, ale když si člověk koupí po dlouhé cestě na pumpě kafe, tak není kam dát - nějakej tip?
Díky za jakoukoliv normální odpověď...

1. Jedna diskuze = jedno tema, viz pravidla
2. Rozcestnik, najdes tam hodne odkazu: .link.
2. Olej v prevodovce, napr. zde: .link.
3. Ovladani topeni/klimatizace: .link.
4. Parkovaci brzda: .link.
5. Drzak: .link.
toto po case smazu ...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator