PATaMAT
|
10.12.2019 19:46 -
Re: Přední pístnice - únik LDS apod. / C5 III
|
|

|
Carlík napsal(a): Asi bude neco na tom co tu psal PATaMAT ohledne prejeti ostre horizontu. Minuly vikend jsem jeden prejel az tak ze od predni napravy skublo a od te doby mi zacla chcat leva predni pistnice, tyden predtim byla uplne sucha a po tomhle hned zlita ze to lezlo z rafku az na pneumatiku i z venkovni strany.
Ted chci tu tekouci nejak rozdelat a kouknout co se tam odehralo.
Ma nekdo nejalej napad jak se dostat dovnitr abych to co nejmin poskodil? Koukám, e je to starího data, nějak mě to uniklo...
Jsem rád, e si se ozval a zřejmě tak potvrdil moji teorii.
Já sem jednu tekoucí pístnici kuchnul a právě způsob pokození mě přivedl na tu teorii příčiny tečení. V podstatě tam nic zřetelného neuvidí, pouze tu okousanou prachovku na vstupu pístnice, která netěsní ádný tlak, pouze je to prachovka. Ale kdy se ukousne o hranu podtlakem v pístnici, ten kousek se vtáhne dovnitř a dostane se pod tlakové teflonové těsnění a proto to pak uchčije .. pak tam ty drobky kolujou a občas některej skončí zas pod těsněním tlaku a zase to udělá neplechu ... To je moje teorie, jestli to tak skutečně je, nevím, ale na nic jiného sem nepřiel |
| |
| |