Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Hydraulické čerpadlo - BHI
Stanjard
03.12.2019 21:28 - Re: Hydraulické čerpadlo - BHI
99
PATaMAT napsal(a):
Předek může být vysoko proto že se dělala ta přední náprava ... Tvoje auto má 4 korektory ( snímače výšky) Pokud diagnostika na nich nic špatného nevidí a nejsou zrezavělé kuličky kloubku je zbytečné je měnit ... U tohoto modelu ( V6 ) se výška nastavuje a seřizuje přes diagnostiku.

Teď sem měl sundané sání na svém 2,0 Hdi ( poctive oškrábáno a odsáto ..) a ty tlusté milimetry nánosu v sání a kanálech hlavy bych si teda nenechal rozpouštět a prohánět přes motor a písty .... on se ten motor z toho hned nepodělá, jen to podle mě násobně zvýší opotřebení, ale je to jen můj dohad, netvrdím, že to tak je.


Na seřízení výšky to bylo asi 3x v autorizáku ( i po těch nápravách) a vždy po seřízení bylo auto po týdnu zase ve předu o pár centimetrů výše, než vzadu. Autorizák jsem tedy již zavrhl. Dle nich si vyšší výšku vpředu diktuje sama řídící jednotka.

Co se týče té dekarbonizace, tak jsem se právě ptal, zda se nemůže něco uvolnit a poškodit a bylo mi odpovězeno toto:
Chemie BG je unikatni v tom, ze rozklada tvrde karbonove usady na plynna skupenstvi vodiku a mikrocastice oxidu uhliciteho. Nehrozi tedy moznost, ze by se do prostoru mohly dostat castice, ktere by mohly byt pro motor nebezpecne. Takze pusobenim cistici chemie se Vami uvedene stat nemuze. Jinak firma je pojistena proti skodam zpusobenym jinym subjektum.

Pak mi ještě psali, že oni osobně (firma v Liberci) to sice dělají asi jen 6 let, ale že ještě k žádnému poškození motoru nedošlo - to ale může nebo nemusí být pravda. Ještě nad tím pouvažuji a vzhledem k tomu, že úvěry a pojištění jsou můj obor, tak si to jejich pojištění nechám předložit a řádně prostuduji.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator